Sari la conținut

🧚Monica nouă în orașul tau🧚0759455399

Monica05

Postări Recomandate

Postat

Bună dimineata🥰Ultimele zile la voi👄👄Disponibilă până la ora 21:00🌃Vă aștept cu drag🥰😘

• Inimioara 3
Postat

Bună dimineata😘👄Ultimele doua zile la voi👄👄Disponibilă pentru programări pana la ora 21:00🌃Vă aștept cu drag🥰❤️

• Like 1
  • Inimioara 2
Postat

Bună dimineata👄👄Ultima zi la voi❤️🥰Disponibilă până la ora 20:00🥰👄Va aștept cu drag🥰😘

• Inimioara 2
  • Oras:Oradea
Postat

Buna confrati. 

Ieri am reusit sa ajung si eu la Monica. De la prima vizita a ei am avut-o in vizor asa ca nu am vrut sa o ratez si de data aceasta. Programarea am facut-o destul de usor prin whats up si la ora stabilita i-am scris ca am ajuns. Urcat sus am facut cunostinta cu titulara topicului. Arata bine, poate mai bine decat in poze, inalta, slim, roscata cu ochelari sexi. Am fost servit cu un pahar de apa, am socializat putin dupa care am trecut la dusul de rigoare. Revenit in canera ne-am apucat de treaba pentru care am venit. Inceput cu mangaieri, FK, ON destul de placut, fara atentie la vecini. I-am intors si eu favorul si se pare ca i-a placut, dupa care a montat protectia( cu putina stangacie).  Incercat 1 pozitie, misionar inretinut cu FK si savurand sanii cu sfarcurile excitante am finalizat in balonas. A urmat igienizarea, am mai vorbit cate ceva si am plecat. 

Notele: 

ON-9 fara priviri, fara atentie la vecini, dar a fost ok

NP- 9 misionar, 

GFE/Atitudine - 10 prietenoasa, FK intretinut pe tot parcursul actiunii

Aspect- 10 Poze reale, inalta, slim, roscata cu o pereche de ochelari care ii sta foarte bine, sanii cam micuti dar cu sfarcuri sexi

Locatie-10 Nufarul, Ciheiului, o zona noua pentru mine, pare sa fie retrasa

Amenda-150/nr.

De recomandat-DA.

De revenit :  Da.

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 1 oră, sparatcus a spus:

Buna confrati. 

Ieri am reusit sa ajung si eu la Monica. De la prima vizita a ei am avut-o in vizor asa ca nu am vrut sa o ratez si de data aceasta. Programarea am facut-o destul de usor prin whats up si la ora stabilita i-am scris ca am ajuns. Urcat sus am facut cunostinta cu titulara topicului. Arata bine, poate mai bine decat in poze, inalta, slim, roscata cu ochelari sexi. Am fost servit cu un pahar de apa, am socializat putin dupa care am trecut la dusul de rigoare. Revenit in canera ne-am apucat de treaba pentru care am venit. Inceput cu mangaieri, FK, ON destul de placut, fara atentie la vecini. I-am intors si eu favorul si se pare ca i-a placut, dupa care a montat protectia( cu putina stangacie).  Incercat 1 pozitie, misionar inretinut cu FK si savurand sanii cu sfarcurile excitante am finalizat in balonas. A urmat igienizarea, am mai vorbit cate ceva si am plecat. 

Notele: 

ON-9 fara priviri, fara atentie la vecini, dar a fost ok

NP- 9 misionar, 

GFE/Atitudine - 10 prietenoasa, FK intretinut pe tot parcursul actiunii

Aspect- 10 Poze reale, inalta, slim, roscata cu o pereche de ochelari care ii sta foarte bine, sanii cam micuti dar cu sfarcuri sexi

Locatie-10 Nufarul, Ciheiului, o zona noua pentru mine, pare sa fie retrasa

Amenda-150/nr.

De recomandat-DA.

De revenit :  Da.

Îți mulțumesc și mă bucur că te ai simțit bine în compania mea😘😘Te pup

• Like 1
Postat
Acum 13 ore, Monica05 a spus:

Bună dimineata👄👄Ultima zi la voi❤️🥰Disponibilă până la ora 20:00🥰👄Va aștept cu drag🥰😘

IMG_20221129_170318.jpg

Multumim pt vizita,te asteptam cu drag ,sa te intorci pe la noi!😘

• Inimioara 1
Postat
La 02.12.2022 la 23:12, sosoboso a spus:

Multumim pt vizita,te asteptam cu drag ,sa te intorci pe la noi!😘

Mulțumesc frumos!😘Revin la voi din 4 ianuarie!😘🥰

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 6 ore, Monica05 a spus:

Mulțumesc frumos!😘Revin la voi din 4 ianuarie!😘🥰

La multi ani!Te asteptam!😘

• Like 1
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

buna seara, stiti cumva daca frumoasa domnisoara Monica s-a intors in Oradea?

Postat

A scris mai sus ca revine in 4......fratilor mai cititi si voi un pic....

Postat

Bună dragilor😘Am revenit la Oradea😘La mulți ani și un an nou îmbelșugat sa aveți!!

Azi sunt disponibilă de la 15:00 la 21:00

Serviciile mele:

●oral în funcție de igienă protejat/neprotejat

●normal întotdeauna protejat

●sărutări corporale

●masaj de relaxare/masaj erotic

●GFE

●FK

Nu fac:-finalizare orala(doar corporală)

-anal

-deplasări

Programările se confirma cu o oră înainte!Cine nu face confirmarea,automat se anulează programarea!

Cadoul meu este:

150-30 de minute(1 finalizare)

300-1 oră (1/2 finalizari)

Locatia:Ceheiului 35 în Nufărul Plaza la Victoria Resident A1

• Inimioara 11
  • Membru Premium
  • Oras:România ❤
Postat
Acum 21 ore, Monica05 a spus:

Bună dragilor😘Am revenit la Oradea😘La mulți ani și un an nou îmbelșugat sa aveți!!

Azi sunt disponibilă de la 15:00 la 21:00

Serviciile mele:

●oral în funcție de igienă protejat/neprotejat

●normal întotdeauna protejat

●sărutări corporale

●masaj de relaxare/masaj erotic

●GFE

●FK

Nu fac:-finalizare orala(doar corporală)

-anal

-deplasări

Programările se confirma cu o oră înainte!Cine nu face confirmarea,automat se anulează programarea!

Cadoul meu este:

150-30 de minute(1 finalizare)

300-1 oră (1/2 finalizari)

Locatia:Ceheiului 35 în Nufărul Plaza la Victoria Resident A1

IMG_20221214_094649.jpg

❤️🌹

Postat

buna dimineata.am sunat o ieri pe monica, am facut programare ,respectata de ambele parti. locatie curata, m a intrebat daca ma serveste cu apa sau suc,, ea arata foarte bine este inalta, draguta ,slim, curata ,vorbareata,(pozele ei sant reale)ce sa zic e perfect pt gusturile mele .inceput cu sarutari pe corp ,dupa on, np,totul este ok,per total note de 9:50 pe linie.pret pt 30 min 150. este de revizitat.ms monica.

• Like 3
  • Inimioara 1
Postat
Acum 2 ore, kryskry a spus:

buna dimineata.am sunat o ieri pe monica, am facut programare ,respectata de ambele parti. locatie curata, m a intrebat daca ma serveste cu apa sau suc,, ea arata foarte bine este inalta, draguta ,slim, curata ,vorbareata,(pozele ei sant reale)ce sa zic e perfect pt gusturile mele .inceput cu sarutari pe corp ,dupa on, np,totul este ok,per total note de 9:50 pe linie.pret pt 30 min 150. este de revizitat.ms monica.

Îți mulțumesc și te aștept cu drag oricând vei dorii să mă vizitezi 😘🤗Weekend placut😘

Vizitator silviudulce
Reputație: 0
Postat
10 hours ago, Monica05 said:

Disponibilă de la ora 14:00 pana la ora 20:00🌃🌃

Va aștept cu drag😘🤗

IMG_20230106_165953.jpg

Absolut superbă! 

• Membru Premium
Postat
1 oră în urmă, Monica05 a spus:

Disponibilă până la ora 22:00🌃

Vă aștept cu drag🤗😘

IMG_20230107_165424.jpg

🙏😘🐼❤️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...