sonofthesun Reputație: 363 Postat Noiembrie 25, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 25, 2022 Acum 57 minute, Simonica. a spus: 🫦🫦🫦 Ce liber zburdă imaginația, sub imboldul fermecătoarei tale lenjerii .
venom5 Reputație: 1667 Postat Decembrie 6, 2022 Postat Decembrie 6, 2022 Bucuros ca am reușit sa o prind și eu inainte de plecare !
kipri Reputație: 239 Postat Februarie 26, 2023 Oras:oradea Oras:oradea Postat Februarie 26, 2023 Mai știți ceva de ea ?? Mai revine la Oradea ?
sonofthesun Reputație: 363 Postat Februarie 26, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 26, 2023 Acum 26 minute, kipri a spus: Mai știți ceva de ea ?? Mai revine la Oradea ? Salut ! Tocmai am citit pe topicul ei de Bacău că momentan este activă acolo, defapt acolo este rezidentă . Recent a fost interpelată de un utilizator când revine in paradisul orădean , iar dânsa , promt așa cum ne a obișnuit , spunea că va anunța aici data revenirii . Eu cred că acest lucru se va întâmpla destul de repede . Noapte buna! 2
sonofthesun Reputație: 363 Postat Martie 17, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 17, 2023 Acum 4 ore, Simonica. a spus: Sunt disponibilă pentru programări! 🤗 🏠Prima Nufărul, Piața Nucetului nr 24 🔴 Programările se fac pe whatsapp 0756270964 precizați și pana la ce oră puteți fi deranjați! Pentru a nu exista neplaceri confirmați, va rog, cu o ora înainte programarea. 🤗 Abia aștept sa ne vedem/ revedem, vă pup și vă aștept cu drag! 💕 Bine ai venit !!! Ai putea sa precizezi , macar aproximativ , perioada sejurului pe meleagurile bihorene ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2023 Postat Martie 17, 2023 La 17.03.2023 la 19:46, sonofthesun a spus: Bine ai venit !!! Ai putea sa precizezi , macar aproximativ , perioada sejurului pe meleagurile bihorene ? .
norco2015 Reputație: 8 Postat Martie 17, 2023 Postat Martie 17, 2023 mai incantane cu ceva poze!! oare dc nu mai apar primele poze ?
Membru Premium florinbidi Reputație: 1641 Postat Martie 18, 2023 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Membru Premium Postat Martie 18, 2023 Acum 11 ore, Simonica. a spus: Mulțumesc! 😘 Bine v-am găsit minunaților! 🤗 Păna pe 22-23.03 voi fi in Oradea 🤗 După , te așteptăm să ne revizitezi.... Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 4003 Postat Martie 18, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Martie 18, 2023 Acum 41 minute, Simonica. a spus: Buna dimii, dragilor! 🥰 Sunt disponibilă pentru programari 🤗 🔴 Programările se fac pe whatsapp 0753616908 150 fin / 250 ora (30 min / 60 min) fin. orală + 50 lei anal + 50 lei ( in funcție de mărime si grosime) Va pup si va aștept cu drag! 🤗😘 Ziua bună tuturor! A mea a început foarte bine, am avut plăcerea să o reîntâlnesc pe minunata Simonica. Am contactat-o pe WhatsApp cu o zi înainte când m-am programat pentru o oră la care am mai adăugat și un bonus. Locația acum este în Prima Nufărul, așa cum scrie chiar ea mai sus. Nu este prima mea recenzie despre ea, deci nu o să mă repet, însă după cum am fost primit și tratat de ea mă simt obligat să scriu și acum ceva despre întâlnirea noastră. Simonica este aceeași domnișoară frumoasă, zâmbitoare, caldă și atrăgătoare. Are ceva special ceea ce nu poate fi descris prin cuvinte. Hai să spunem pur și simplu că are tot ceea ce te poate face fericit, piperat cu un caracter și o educație aparte. Știu, marea majoritate este interesată de acțiune, însă pentru mine și aceste calități au o valoare semnificativă. Nu ne-am văzut de anul trecut, cred din noiembrie așa că mai întâi am stat de vorbă, recunosc intenția mea ascunsă a fost să o pot admira, doream să simt acea dorință care m-a făcut să înghit așa în sec și să mă gândesc doar la un singur lucru: că vreau să o îmbrățișez. După baie direct în dormitor, unde printre săruturile sale fierbinți, după un oral lung, atent la vecini și cu un efect sigur am ajuns să ne iubim. S-a întâmplat ca finalizarea de această dată să fie anală, însoțită de o priveliște minunată, care pe lângă mișcări și plăcere mi-a oferit ocazia să-i admir fundul acela frumos în acțiune, pe care l-am frământat până m-am terminat în balonaș. M-am simțit ”iubit”, am beneficiat de toată atenția ei, am putut savura trupul, savarina, sânii, buzele ei. Încă mai simt mirosul plăcut al pielii, al părului ei, gustul dulce a savarinei sale care oferă atâta plăcere. Da, pentru toate acestea am căutat-o și o să o mai caut. Am stat o oră, am lăsat XXX, am mai trecut o dată pe la baie, apoi m-a condus până la ușă, m-a mai îmbrățișat încă o dată, m-a mai sărutat încă o dată, am rugat-o să mă dea afară, pentru că altfel nu plec în grabă. O recomand și vă sugerez dacă până acum nu ați vizitat-o nu stați mult pe gânduri. Merită! O zi frumoasă! 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 18, 2023 Postat Martie 18, 2023 La 18.03.2023 la 12:12, ursuletulpanda a spus: Ziua bună tuturor! A mea a început foarte bine, am avut plăcerea să o reîntâlnesc pe minunata Simonica. Am contactat-o pe WhatsApp cu o zi înainte când m-am programat pentru o oră la care am mai adăugat și un bonus. Locația acum este în Prima Nufărul, așa cum scrie chiar ea mai sus. Nu este prima mea recenzie despre ea, deci nu o să mă repet, însă după cum am fost primit și tratat de ea mă simt obligat să scriu și acum ceva despre întâlnirea noastră. Simonica este aceeași domnișoară frumoasă, zâmbitoare, caldă și atrăgătoare. Are ceva special ceea ce nu poate fi descris prin cuvinte. Hai să spunem pur și simplu că are tot ceea ce te poate face fericit, piperat cu un caracter și o educație aparte. Știu, marea majoritate este interesată de acțiune, însă pentru mine și aceste calități au o valoare semnificativă. Nu ne-am văzut de anul trecut, cred din noiembrie așa că mai întâi am stat de vorbă, recunosc intenția mea ascunsă a fost să o pot admira, doream să simt acea dorință care m-a făcut să înghit așa în sec și să mă gândesc doar la un singur lucru: că vreau să o îmbrățișez. După baie direct în dormitor, unde printre săruturile sale fierbinți, după un oral lung, atent la vecini și cu un efect sigur am ajuns să ne iubim. S-a întâmplat ca finalizarea de această dată să fie anală, însoțită de o priveliște minunată, care pe lângă mișcări și plăcere mi-a oferit ocazia să-i admir fundul acela frumos în acțiune, pe care l-am frământat până m-am terminat în balonaș. M-am simțit ”iubit”, am beneficiat de toată atenția ei, am putut savura trupul, savarina, sânii, buzele ei. Încă mai simt mirosul plăcut al pielii, al părului ei, gustul dulce a savarinei sale care oferă atâta plăcere. Da, pentru toate acestea am căutat-o și o să o mai caut. Am stat o oră, am lăsat XXX, am mai trecut o dată pe la baie, apoi m-a condus până la ușă, m-a mai îmbrățișat încă o dată, m-a mai sărutat încă o dată, am rugat-o să mă dea afară, pentru că altfel nu plec în grabă. O recomand și vă sugerez dacă până acum nu ați vizitat-o nu stați mult pe gânduri. Merită! O zi frumoasă! .
alexanderr22 Reputație: 117 Postat Martie 19, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2023 @Simonica.draga, pe la București nu ajungi? 🫣 Ps: Tipu' din Bacău din ultima seara. 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 19, 2023 Postat Martie 19, 2023 La 19.03.2023 la 10:04, alexanderr22 a spus: @Simonica.draga, pe la București nu ajungi? 🫣 Ps: Tipu' din Bacău din ultima seara. 😘 .
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 4003 Postat Martie 20, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Martie 20, 2023 La 19.03.2023 la 11:22, Simonica. a spus: Bună, dragilor! 🫦 🌞 Sunt disponibilă pentru programari! 🤗 Am revizitat-o pe dulceața Simonica.O recomand celor care vreau ceva special! Ai nevoie doar de atenție și respect și o vei cunoaște. O zi frumoasă!
Suliandroid Reputație: -1 Postat Martie 20, 2023 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Martie 20, 2023 Acum 8 minute, Simonica. a spus: Buna, drăguților! 🥰 Sunt disponibilă pentru programari 🤗 🔴 Programările se fac pe whatsapp 0753616908 150 fin / 250 ora (30 min / 60 min) fin. orală + 50 lei anal + 50 lei ( in funcție de mărime si grosime) Va pup si va aștept cu drag! 🤗😘 Dacă ai și Răspunde..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum