Sari la conținut

Indisponibila

Vizitator

Postări Recomandate

• Vizitator a schimbat titlul în Indisponibila
  • Oras:Oradea
Acum 8 ore, Simonica. a spus:

👄👄👄

IMG_2513.jpeg

Am vizitat azi  titulara topicului,pe@Simonica..Este o fata frumoasa,mult mai frumoasa decat apare in poze.Contact pe whatsapp,respectat,apartament curat baie dotata.Dupa cateva minute de socializare,am fost servit cu cola,am intrat la baie.Cand am intrat in camera ma asteptat dezbracata,are un corp super sexy,sani si fund,peste nota 10 !!!FK,ON foarte bun cu atentie,cu deep,NP ,doggy ,super finalizare orala,woaw!M am simtit foarte bine in compania ei si astept sa ne revedem!Mersi frumos Simona draga!😘

• Like 3
Link spre comentariu

Buna tuturor!

Răsfoind pagina cu doamne disponibile, am remarcat ca s-a reîntors această frumoasă domniță, aceasta fiind favorita mea, mi-am incercat norocul solicitând o programare, știind ca este ultima zi in care mai activeaza la noi in oras, am primit programarea si m-am prezentat punctual.

A fost o revedere foarte plăcută, companie foarte plăcută, servicii ireproșabile, igienă ireproșabilă.

Am mers pe varianta clasică pentru mine, ON, AP, nota 10 pe linie.

Recomand cu căldura.

Cu stima,

Un cetățean.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
La 07.11.2023 la 21:32, don juan66 a spus:

Buna tuturor!

Răsfoind pagina cu doamne disponibile, am remarcat ca s-a reîntors această frumoasă domniță, aceasta fiind favorita mea, mi-am incercat norocul solicitând o programare, știind ca este ultima zi in care mai activeaza la noi in oras, am primit programarea si m-am prezentat punctual.

A fost o revedere foarte plăcută, companie foarte plăcută, servicii ireproșabile, igienă ireproșabilă.

Am mers pe varianta clasică pentru mine, ON, AP, nota 10 pe linie.

Recomand cu căldura.

Cu stima,

Un cetățean.

.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...