Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 . Link spre comentariu
gnom Reputație: 68 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Oradea Disponibila Oras:Oradea Disponibila Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Hello, azi am fost și eu la domnișoara, programare făcută pe WhatsApp, respectata de ambele părți, ajuns la dânsa, servit cu un suc, fumat o țigare, am povestit câteva minute, cerut la duș, ajunși în camera fermecata am inceput cu sărutări, mângaieri etc. Sincer eu am rămas surprins de atitudine și servicii, are și creier are și fizic, nota zece cu felicitări, am stat o oră, platit 350 Ron, doua numere, fk, np, ap, on, FO. Eu o recomand și am să o mai revăd cu plăcere. Jennifer te pup și ta îmbrățișez 🤗😘 2 Link spre comentariu
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3831 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Acum 29 minute, gnom a spus: Hello, azi am fost și eu la domnișoara, programare făcută pe WhatsApp, respectata de ambele părți, ajuns la dânsa, servit cu un suc, fumat o țigare, am povestit câteva minute, cerut la duș, ajunși în camera fermecata am inceput cu sărutări, mângaieri etc. Sincer eu am rămas surprins de atitudine și servicii, are și creier are și fizic, nota zece cu felicitări, am stat o oră, platit 350 Ron, doua numere, fk, np, ap, on, FO. Eu o recomand și am să o mai revăd cu plăcere. Jennifer te pup și ta îmbrățișez 🤗😘 Jennifer?! 🙃 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 La 08.11.2022 la 15:19, gnom a spus: Hello, azi am fost și eu la domnișoara, programare făcută pe WhatsApp, respectata de ambele părți, ajuns la dânsa, servit cu un suc, fumat o țigare, am povestit câteva minute, cerut la duș, ajunși în camera fermecata am inceput cu sărutări, mângaieri etc. Sincer eu am rămas surprins de atitudine și servicii, are și creier are și fizic, nota zece cu felicitări, am stat o oră, platit 350 Ron, doua numere, fk, np, ap, on, FO. Eu o recomand și am să o mai revăd cu plăcere. Jennifer te pup și ta îmbrățișez 🤗😘 . Link spre comentariu
Juanpablo Reputație: 526 Postat Noiembrie 8, 2022 Oras:Ar Bh Oras:Ar Bh Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 Vizitat pe domnișoara ! Programare făcută cu o zi înainte, respectate de ambele părți. Locația pe Ion Bradu,ușor de găsit mai ales dacă ai mai umblat pe acolo. Urc ,ne prezentăm, mă invită la un pahar de apă. Stăm un pic la povești, las banii pe masă din propria inițiativă,mă cer la duș,primesc un prosop mare , curată, și la duș. Unde sunt mai multe feluri de dus gel, apă de gură. La ieșire primesc și papuci. Intru in cameră,unde mă așteaptă lângă pat,se dezbracă de fața cu mine. Avea ceva de culoare roșie pe ea. Mă apropii,o îmbrățișezi,o 😘,pe față,o mângâi de sâni ei frumoși,siliconati,tari, arată foarte bine. Întreabă cum să începem,la prima întâlnire o las totdeauna să înceapă ele, să văd ce repertoare au. Mă pun in pat ON ,foarte plăcut cu multă salivă, atenție la împrejurimi. Nu foarte Deep dar plăcut. Am oprit să trec și eu, să gust savarina ei,unde se umezește natural, dacă nu mă oprea poate,reușeam să o termin. Între timp gemea foarte plăcut. Am incercat o poziție, Doggy unde pot să dai,destul de tare, fără lubrifiant, că era umezită natural . AP,unde folosește un pic de lubri,am inceput încet și am mărit ritmul,ea gemea foarte plăcut. A urmat ON cu Cim,cu mare atenție la împrejurimi, așteaptă până la ultimul strop. Am mai stat in pat la povești,nu e fumătoare , să fugă la țigară. Nici nu știu dacă e vreo mai una care nu fumează. Locația: frumoasă, nouă,dotat cu de toate. Aspect: fața frumoasă,zimbeste,mult. Sânii siliconati,nu sunt fani,dar artă super,tari ,fund destul de mare. Poate un pic mare pt mine. Dar ok. Gfe:ai ce vorbi cu ea,se face plăcută, fără FK,mai 😘 pe buze. NP:am incercat doar Doggy,unde a fost ok . ON: plăcut,cu salivă, atenți la oo,dar fara Deep. AP: stă frumos, parcă îi place, și geme plăcut. Per total un 9... De recomandat,cu siguranță. De revenit...da,da,da... ...merci mult Simonica...😘 4 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2022 Partajează Postat Noiembrie 8, 2022 La 08.11.2022 la 19:41, Juanpablo a spus: Vizitat pe domnișoara ! Programare făcută cu o zi înainte, respectate de ambele părți. Locația pe Ion Bradu,ușor de găsit mai ales dacă ai mai umblat pe acolo. Urc ,ne prezentăm, mă invită la un pahar de apă. Stăm un pic la povești, las banii pe masă din propria inițiativă,mă cer la duș,primesc un prosop mare , curată, și la duș. Unde sunt mai multe feluri de dus gel, apă de gură. La ieșire primesc și papuci. Intru in cameră,unde mă așteaptă lângă pat,se dezbracă de fața cu mine. Avea ceva de culoare roșie pe ea. Mă apropii,o îmbrățișezi,o 😘,pe față,o mângâi de sâni ei frumoși,siliconati,tari, arată foarte bine. Întreabă cum să începem,la prima întâlnire o las totdeauna să înceapă ele, să văd ce repertoare au. Mă pun in pat ON ,foarte plăcut cu multă salivă, atenție la împrejurimi. Nu foarte Deep dar plăcut. Am oprit să trec și eu, să gust savarina ei,unde se umezește natural, dacă nu mă oprea poate,reușeam să o termin. Între timp gemea foarte plăcut. Am incercat o poziție, Doggy unde pot să dai,destul de tare, fără lubrifiant, că era umezită natural . AP,unde folosește un pic de lubri,am inceput încet și am mărit ritmul,ea gemea foarte plăcut. A urmat ON cu Cim,cu mare atenție la împrejurimi, așteaptă până la ultimul strop. Am mai stat in pat la povești,nu e fumătoare , să fugă la țigară. Nici nu știu dacă e vreo mai una care nu fumează. Locația: frumoasă, nouă,dotat cu de toate. Aspect: fața frumoasă,zimbeste,mult. Sânii siliconati,nu sunt fani,dar artă super,tari ,fund destul de mare. Poate un pic mare pt mine. Dar ok. Gfe:ai ce vorbi cu ea,se face plăcută, fără FK,mai 😘 pe buze. NP:am incercat doar Doggy,unde a fost ok . ON: plăcut,cu salivă, atenți la oo,dar fara Deep. AP: stă frumos, parcă îi place, și geme plăcut. Per total un 9... De recomandat,cu siguranță. De revenit...da,da,da... ...merci mult Simonica...😘 . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 . Link spre comentariu
gnom Reputație: 68 Postat Noiembrie 9, 2022 Oras:Oradea Disponibila Oras:Oradea Disponibila Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 Acum 19 ore, ursuletulpanda a spus: Jennifer?! 🙃 Așa o alint eu, e Jennifer a mea 🤗😘 Link spre comentariu
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3831 Postat Noiembrie 9, 2022 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 Acum 44 minute, gnom a spus: Așa o alint eu, e Jennifer a mea 🤗😘 Nu mă bag! Vă alintați cum doriți, cel mai important că vă înțelegeți. Femeile ne iubesc pe toți, dar nu la fel.😉 Să fiți iubiți! 🤗 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 . Link spre comentariu
magnolia Reputație: 84 Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 Am fost si eu la Simonica. Fata super, frumoasa, cur si tate mari dar mai ales foarte placuta si amabila. Ii place ce face ! Moldoveanca hot❤️❤️❤️ Nota 10 pe linie Anal belea.....oral de vis !! Recomand maxim love you😍 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 La 10.11.2022 la 0:03, magnolia a spus: Am fost si eu la Simonica. Fata super, frumoasa, cur si tate mari dar mai ales foarte placuta si amabila. Ii place ce face ! Moldoveanca hot❤️❤️❤️ Nota 10 pe linie Anal belea.....oral de vis !! Recomand maxim love you😍 . Link spre comentariu
Vizitator fucku87 Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Unde va fi următoarea destinație ? Link spre comentariu
doomder Reputație: 26 Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Ești superbă Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 La 10.11.2022 la 14:54, doomder a spus: Ești superbă . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2022 Partajează Postat Noiembrie 11, 2022 . Link spre comentariu
mihaimisu80 Reputație: 800 Postat Noiembrie 11, 2022 Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Telefon: 0741 61 41 81 Oras:oradea Partajează Postat Noiembrie 11, 2022 Acum 2 ore, Simonica. a spus: ❗️INDISPONIBILĂ ❗️ Va mulțumesc enorm tuturor celor care m-ați vizitat si sper sa ne revedem când ma întorc. Ma bucur ca ne-am cunoscut, sunteți minunați 🤗. Sper in același timp sa ii intalnesc si pe domnii care au vrut sa ma cunoască dar nu au avut ocazia din diferite “motive”. 😘 Va sărut dulce si imi doresc sa ne vedem/revedem cu bine! 🙏🏽❤️ Mă bucur că te ai simțit bine la noi .... Sper sa revii cat mai repede posibil să te putem vizita și cei care nu am avut ocazia... Link spre comentariu
juanix Reputație: 34 Postat Noiembrie 12, 2022 Oras:ORIUNDE Oras:ORIUNDE Partajează Postat Noiembrie 12, 2022 No bine ca te-ai dus... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2022 Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2022 Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 . Link spre comentariu
sonofthesun Reputație: 362 Postat Noiembrie 18, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 Acum 34 minute, Simonica. a spus: Disponibilă pentru programări între orele 12:00 - 20:00 😘 Incendiara imagine ! Welcome back , miss ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2022 Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 La 18.11.2022 la 10:49, sonofthesun a spus: Incendiara imagine ! Welcome back , miss ! . Link spre comentariu
loverboy88 Reputație: 101 Postat Noiembrie 18, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 Acum 3 minute, Simonica. a spus: Mulțumesc, te pup! 😘 Pana cand stai? Link spre comentariu
pitiu98 Reputație: 203 Postat Noiembrie 18, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 Salutare, Am reusit azi sa trec pe la Simona (programare la 14:30), mi s-a parut o experienta foarte misto, am stat la o finalizare + anal (200 Lei), a inceput cu un ON foarte sexy, privirile alea ma omoara, dupa care a trecut capra, am incercat anal, nu am reusit din prima asa ca am trecut la NP dupa ce m-am incalzit putin si eu si Jr-u am reusit si anal, ai o priveliste cand o pui capra vai mama, dupa am trecut iar la NP de data asta eu venit eu peste ea, am mai schimbat 1-2 pozitii dar mi-a pus capat cand si-a pus picioarele pe umerii mei si am inceput sa pompez...nu am rezistat mult, ca si note eu zic 10 pe linie. De revenit? Cu siguranta, m-am simtit foarte bine Sper ca data viitoare sa nu se mai mute nici un vecin ca sa pot urca cu liftu si nu pe scari :)))) Te pup Simona! 1 1 Link spre comentariu
sonofthesun Reputație: 362 Postat Noiembrie 18, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 Acum 1 oră, pitiu98 a spus: Salutare, Am reusit azi sa trec pe la Simona (programare la 14:30), mi s-a parut o experienta foarte misto, am stat la o finalizare + anal (200 Lei), a inceput cu un ON foarte sexy, privirile alea ma omoara, dupa care a trecut capra, am incercat anal, nu am reusit din prima asa ca am trecut la NP dupa ce m-am incalzit putin si eu si Jr-u am reusit si anal, ai o priveliste cand o pui capra vai mama, dupa am trecut iar la NP de data asta eu venit eu peste ea, am mai schimbat 1-2 pozitii dar mi-a pus capat cand si-a pus picioarele pe umerii mei si am inceput sa pompez...nu am rezistat mult, ca si note eu zic 10 pe linie. De revenit? Cu siguranta, m-am simtit foarte bine Sper ca data viitoare sa nu se mai mute nici un vecin ca sa pot urca cu liftu si nu pe scari :)))) Te pup Simona! Las că e utila mișcarea de dinainte .Pune sângele în mișcare ! Era pe vremuri un farmacist , care , atunci când mergea la Stana de vale cu cate o femeie , înainte de " action", se punea langa pat și executa câteva flotari . 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum