gicu69 Reputation: 78 Posted November 4, 2022 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Posted November 4, 2022 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/masaj-erotic-pasional-dominare-soft-hard-erotica-nu-deranja-inutil/ih35hh20g741764eee020f79e112329g.html Nu am gasit nimic despre ea,o stie cineva?
kenji Reputation: 482 Posted November 4, 2022 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Posted November 4, 2022 Are topic deschis, nu stiu daca nerita aventura.. succes. 1
Triocum Reputation: -2 Posted October 23, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Posted October 23, 2023 Prieteni, Stapana Ramona merita fiecare moment petrecut in compania ei...Am vizitat-o azi, in urma unei programari facute cu o z inainte, ceea ce spune mult despre profesionalismul si atentia cu care isi trateaza clientii. Tunsa scurt, cu un trup zvelt si bine proportionat, Stapana Ramona mi-a oferit, plina de rabdare si atentie (da, da!l) o initiere in BDSM care mi-a depasit asteptarile, relaxandu-ma, in final, complet. Nu intru in detalii, astea au ramas intre noi, in dormitorul curat si elegant, dar la 500 de lei mi-a oferit, fara graba, momente de placere intensa. Incepand cu primul apel si pana cand usa se inchide incet in urma ta, realizezi ca ai de a face cu o femeie cu o atitudine calma si binevoitoare, relaxanta. Am negociat ce urmeaza sa se intample, am facut dus, apoi Stapana Ramona s-a dezlantuit, facandu-ma ca la final, sa exclam WOW! Si aici fac o paranteza.. pentru ca BDSM nu e "tortura si durere", "sadism si tehnici deviante". Nu, e o arta a relaxarii, in care predai, constient, controlul iar creierul accepta "decuplarea", secretand endorfinele de care avem atata nevoie in stresul de azi, abandonandu-se cu incredere deplina in partener. Este ceea ce am facut, predandu-ma in mainile ferme si pricepute ale Stapanei Ramona, o femeie rafinata, atenta la reactiile tale, excitanta si ferma atunci cand trebuie. Asta a fost experienta mea cu ea, una extrem de placuta (sa folosesc un termen BDSM - tehnica venita tocmai din Japonia medievala a sec. XV, cind prizonierii trebuiau legati si umilti). O tehnica consacrata in ziua de azi, de studii academice din SUA drepr similara cu yoga, dar asta e o alta poveste... Experienta mea - 5 stele! 1 2
Membru Premium masterblaster Reputation: 931 Posted November 3, 2023 Membru Premium Posted November 3, 2023 @Triocum Ai vizitat-o in Mures sau ti-a fost lene sa deschizi topic in orasul in care ai vizitat-o? Vad ca aceeasi recenzie ai copiat-o si pe Brasov, dar anuntul este in Alba. 1 1
Recommended Posts