Sari la conținut

Sara 0747300486

Postări Recomandate

• Telefon: 0747300486
  • Oras:Brașov
Postat
La 31.03.2024 la 23:14, romulus2016 a spus:

Ești dispo între 17 aprilie și 20 aprilie?

Nu cred 💋

Postat

Disponibila astazi de la ora 16.00 pana la 21.00. 💋

Postat

Disponibila pana la ora 22.00 💋

Postat
Acum 6 minute, alexandru gabriel a spus:

Ciao...in ce zona esti zilel astea 

Kiss😘

Decebal 😘

• Mersi 1
Postat

Disponibila pana la ora 22.00 💋

Postat

INDISPONIBILA

Postat

Bunaa, de luni, 8.07, incepand cu ora 16.00, voi reveni la voi!  Voi fi in zona Biserica Luterana. 🫶

• Membru Premium
Postat
22 hours ago, Noone. said:

Bunaa, de luni, 8.07, incepand cu ora 16.00, voi reveni la voi!  Voi fi in zona Biserica Luterana. 🫶

Bună Sara! Programările se pot face de azi sau doar de mâine când ajungi?  

• Like 1
Postat

Disponibila astazi incepand cu ora 15.00 💋

Postat

Servicii:

• NP in diferite pozitii

• OP/ ON DOAR DACA IGIENA ESTE IMPECABILA, daca exista mirosuri, mici iritatii, roseata sau orice altceva ce nu e in regula, NU voi face ON! 

• sarutari si mangaieri pe corp

• masaj de relaxare

• cunnilingus, facesitting, 69 

• alte fantezii 

Nu fac FK, finalizare orala, pe fata si nici anal, nu accept degete in 🍩.

🎁 200 fin/ 350 ora 🎁

️ Programarile se fac pe Whatsapp sau prin mesaj normal, la apeluri raspund foarte rar.

Postat

Disponibila pana la ora 21.00 🫶

Postat

20240708_144203.jpg.6006bbb8a47e6a1eed9309d6977999f0.jpg

• Inimioara 3
Postat

INDISPONIBILA

• Membru Premium
Postat

Salut!

Recent, am avut plăcerea de a o cunoaște pe Sara și vă las mai jos câteva cuvinte despre experiența mea.

### Programare

S-a realizat ușor pe WhatsApp, stabilită cu o zi înainte și confirmată cu două ore înainte de întâlnire.

### Locație

Pe strada Luterană, o garsonieră într-un bloc vechi, dar frumos aranjată înăuntru. Curată și bine întreținută, cu geluri de duș și apă de gură în baie, iar Sara avea multe prosoape curate la dispoziție.

### Sara

Dacă nu se observă din poze, este înaltă, în jur de 180 cm. Purta o lenjerie neagră și m-a așteptat pe tocuri, așa că mă uitam în tavan ca s-o privesc în ochi. 😂 La corp, pozele sunt edificatoare: un posterior foarte frumos, punctul forte al Sarei pe care îl etalează în aproape toate pozele. Sânii sunt micuți, puțin lăsați, pielea fină și puțin bronzată, fără tatuaje (sau cel puțin eu nu le-am remarcat). La chip, este frumoasă, cu ochi superbi, buze senzuale (probabil naturale) și un păr negru lung.

### Acțiune

După formalități, am stat pe pat la un mic chat, iar după aceea am mers la duș. Revenit în cameră, Sara nu era acolo... era în bucătărie. Am așteptat-o cuminte pe pat, iar ea s-a așezat lângă mine și am început un mic preludiu cu săruturi pe corp. Între timp, o eliberez de sutien și o întind pe pat pentru a mă delecta cu sânii. Scăpăm și de chiloței, cobor la veveriță și prestez un cunni care o face pe Sara să geamă subtil, dar nu ajunge la orgasm. Igiena a fost impecabilă. Schimbăm rolurile și Sara începe un ON din lateral, destul de umed, soft, cu presiune bună, dar fără alte artificii. Un lucru pozitiv a fost că a făcut oral până când i-am cerut să trecem la normal.

La NP, a fost bine. Am început cu LOT; s-a înfipt imediat în 🍆 și s-a frecat în toate direcțiile. După aceea, s-a sprijinit în mâini și m-a futut în ritmul ei pentru câteva minute, eu stând ca leneșul, agățat cu mâinile de fundulețul ei. Am schimbat în misionar, unde am pompat minute bune în timp ce îi admiram chipul frumos al Sarei, care stătea cu ochii închiși și gemea subtil. Păcat că nu face FK, pentru că are niște buze numai bune de pupat; cu greu m-am abținut să nu-i aplic o ventuză. Între timp, am obosit, și eu și juniorul, așa că am mai trecut la un cunni și, în speranța că voi termina, am luat-o pe la spate. Am pompat cât am putut, dar nimic. Iar puțin cunni ca să-mi revin și am mai încercat să termin în misionar. Eram aproape, dar eram atât de obosit că n-am reușit să mă concentrez până la capăt.

De apreciat că Sara nu m-a grăbit absolut deloc. A fost receptivă la cerințele mele și acțiunea s-a terminat atunci când eu am simțit că nu mai avea rost să continuăm.

### Concluzie

Mi-a plăcut întâlnirea cu Sara, chiar și fără să finalizez. Este o femeie frumoasă și mi-a plăcut atitudinea ei pe parcursul întâlnirii. Este o fire calmă și mi-a transmis și mie o stare de relaxare. Serviciile sunt mai restrânse, mi-ar fi plăcut să facă FK, dar și așa este o fată pe care o voi mai vizita când va reveni la noi.

Îți mulțumesc, Sara, pentru experiența frumoasă! Te pup! 🤍

### Halat

350 de lei - 1 oră

• Like 3
  • Inimioara 2
Postat
Acum 2 ore, JeanVal a spus:

Salut!

Recent, am avut plăcerea de a o cunoaște pe Sara și vă las mai jos câteva cuvinte despre experiența mea.

### Programare

S-a realizat ușor pe WhatsApp, stabilită cu o zi înainte și confirmată cu două ore înainte de întâlnire.

### Locație

Pe strada Luterană, o garsonieră într-un bloc vechi, dar frumos aranjată înăuntru. Curată și bine întreținută, cu geluri de duș și apă de gură în baie, iar Sara avea multe prosoape curate la dispoziție.

### Sara

Dacă nu se observă din poze, este înaltă, în jur de 180 cm. Purta o lenjerie neagră și m-a așteptat pe tocuri, așa că mă uitam în tavan ca s-o privesc în ochi. 😂 La corp, pozele sunt edificatoare: un posterior foarte frumos, punctul forte al Sarei pe care îl etalează în aproape toate pozele. Sânii sunt micuți, puțin lăsați, pielea fină și puțin bronzată, fără tatuaje (sau cel puțin eu nu le-am remarcat). La chip, este frumoasă, cu ochi superbi, buze senzuale (probabil naturale) și un păr negru lung.

### Acțiune

După formalități, am stat pe pat la un mic chat, iar după aceea am mers la duș. Revenit în cameră, Sara nu era acolo... era în bucătărie. Am așteptat-o cuminte pe pat, iar ea s-a așezat lângă mine și am început un mic preludiu cu săruturi pe corp. Între timp, o eliberez de sutien și o întind pe pat pentru a mă delecta cu sânii. Scăpăm și de chiloței, cobor la veveriță și prestez un cunni care o face pe Sara să geamă subtil, dar nu ajunge la orgasm. Igiena a fost impecabilă. Schimbăm rolurile și Sara începe un ON din lateral, destul de umed, soft, cu presiune bună, dar fără alte artificii. Un lucru pozitiv a fost că a făcut oral până când i-am cerut să trecem la normal.

La NP, a fost bine. Am început cu LOT; s-a înfipt imediat în 🍆 și s-a frecat în toate direcțiile. După aceea, s-a sprijinit în mâini și m-a futut în ritmul ei pentru câteva minute, eu stând ca leneșul, agățat cu mâinile de fundulețul ei. Am schimbat în misionar, unde am pompat minute bune în timp ce îi admiram chipul frumos al Sarei, care stătea cu ochii închiși și gemea subtil. Păcat că nu face FK, pentru că are niște buze numai bune de pupat; cu greu m-am abținut să nu-i aplic o ventuză. Între timp, am obosit, și eu și juniorul, așa că am mai trecut la un cunni și, în speranța că voi termina, am luat-o pe la spate. Am pompat cât am putut, dar nimic. Iar puțin cunni ca să-mi revin și am mai încercat să termin în misionar. Eram aproape, dar eram atât de obosit că n-am reușit să mă concentrez până la capăt.

De apreciat că Sara nu m-a grăbit absolut deloc. A fost receptivă la cerințele mele și acțiunea s-a terminat atunci când eu am simțit că nu mai avea rost să continuăm.

### Concluzie

Mi-a plăcut întâlnirea cu Sara, chiar și fără să finalizez. Este o femeie frumoasă și mi-a plăcut atitudinea ei pe parcursul întâlnirii. Este o fire calmă și mi-a transmis și mie o stare de relaxare. Serviciile sunt mai restrânse, mi-ar fi plăcut să facă FK, dar și așa este o fată pe care o voi mai vizita când va reveni la noi.

Îți mulțumesc, Sara, pentru experiența frumoasă! Te pup! 🤍

### Halat

350 de lei - 1 oră

Si eu iti multumesc, te pup si te mai astept! 🤍

• Inimioara 1
Postat

Buna, de vineri voi reveni in Bucuresti pentru cateva zile! 🫶

Din pacate din cauza unor probleme cu, cazarea nu voi mai ajunge.. 🤦‍♀️🥹

• Inimioara 1
Postat

Buna, de maine, incepand cu ora 15.00 voi fi in Bucuresti. 🫶

• Inimioara 1
Postat

Disponibila de la ora 15.00 pana la 21.00, Sos. Mihai Bravu nr 386. 💋

Postat

Din pacate, din cauza unor probleme cu apa calda in locatia pe o rezervasem am fost nevoita sa anulez sederea mea in Bucuresti.. imi cer scuze pentru neplacerile create.. 🤦‍♀️🫶

Postat

Buna!! De maine voi fi in Bucuresti pentru 3 zile, ca si zona Bd. Energeticienilor. Va pup! 🫶

• Oras:Bucuresti
Postat
23 minutes ago, Noone. said:

Buna!! De maine voi fi in Bucuresti pentru 3 zile, ca si zona Bd. Energeticienilor. Va pup! 🫶

Buna

Pui poze cu tine mai recente ?

Lumea zice ca ai mai pus ceva pe tine

Postat
Just now, ronny9999 said:

Buna

Pui poze cu tine mai recente ?

Lumea zice ca ai mai pus ceva pe tine

Scuze nu erai tu 😅

Postat
1 oră în urmă, Noone. a spus:

❤️🫵

• Inimioara 1

Postat

Din nou am probleme cu, cazarea.. nu o sa mai ajung.. 🥹🤦‍♀️

• Trist 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...