Rafaelooo Reputație: 1680 Postat Septembrie 7, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 7, 2023 La 01.09.2023 la 12:24, marius bora a spus: Buna frumoaso , cand vii in Arad ? 💋 La 03.09.2023 la 7:48, marius bora a spus: Asta da veste foarte buna Fata a venit, acum pleacă, eu, dacă tot am chemat-o (invitat), am vizitat-o și astăzi,....tu??? .... n-am observat nimic.😀
marius bora Reputație: 261 Postat Septembrie 7, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 7, 2023 Acum 10 minute, Rafaelooo a spus: Fata a venit, acum pleacă, eu, dacă tot am chemat-o (invitat), am vizitat-o și astăzi,....tu??? .... n-am observat nimic.😀 Si eu am vizitat o , de fiecare data cand vine in Arad o vizitez . Comentariile sunt de prisos pt ca fata e super ok . Are servicii foarte bune si arata foarte bine....De la mine are doar 10 +++++++ la toate capitolele 2
tilicarus Reputație: 1 Postat Octombrie 15, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 15, 2023 Ceau soare pe când o vizită la Arad?
Monica05 Reputație: 1749 Postat Octombrie 22, 2023 Autor Postat Octombrie 22, 2023 La 15.10.2023 la 7:41, tilicarus a spus: Ceau soare pe când o vizită la Arad? Bună!De marți voi fi la Arad.Pupici 1
Monica05 Reputație: 1749 Postat Octombrie 23, 2023 Autor Postat Octombrie 23, 2023 Bună dragilor 🤗🥰 De maine voi fi disponibilă de la 12:00 pana la 21:00🌃🌃 200-30 de minute(1 finalizare) 300-1 oră (2 finalizari) Serviciile mele: ♡oral în funcție de igienă protejat/neprotejat ♡normal întotdeauna protejat ♡69 ♡diferite poziții ♡masaj de relaxare ♡masaj erotic ♡dus împreună ♡finalizare corporală ♡sărutări corporale ♡FK ♡GFE Nu fac anal,finalizare orală și deplasări! Nu accept minori,persoane în stare de ebrietate sau cu alte accesorii. Programările se confirma cu o oră înainte.Cine nu face confirmarea,programarea va fi anulata. Locatia:Adora Park Vă aștept cu drag de mâine🤗🥰 1
Monica05 Reputație: 1749 Postat Octombrie 24, 2023 Autor Postat Octombrie 24, 2023 Bună dimineata☕️💥 Disponibilă de la 13:30 pana la 18:00🌃🌃 Vă aștept cu drag🥰😘 2
cyf_28 Reputație: 84 Postat Octombrie 25, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 25, 2023 Neata la toata lumea! Revizitat ieri Monica cu progr. pe what cu o zi inainte iar la confirmarea cu o ora inainte am primit locatia. Ajuns mai repede si am fost primit de fata asta deosebita, am povestit putin apoi lasat amenda pe masa pt 1 ora fara sa spuna ea nimic si trecut pe la baie pt un refres. Ne-am retras in dormitor unde am inceput cu sarutari reciproce pe corp dupa care am trecut la dezmierdat petalele acelea mari pe care le detine, fara miros, curat totul de 10 la igiena. Dupa spasme si gemete naturale din partea ei iar la final cateva sarutari pe corp din partea mea a cerut ea, sa faca treaba, eu nefiind fan oral am trecut direct la normal bineinteles dupa montarea caciulitei, ales pozitia caprita la care se pozitioneaza perfect , miscari contre tot ce trebuie si asa am finalizat si eu de mi-au tremurat genunchii. Nota 10 si la acctiune. Trecut din nou pe la baie prima data eu apoi Monica si pana sa iasa ea am dat un tel in interes de servici si am inceput sa ma echipez, la care ma intrebat ce fac deoarece mai aveam timp. Iam spus ca eu luasem 1 ora doar sa nu fiu in intarziere pt ca la fiecare vizita la ea am fost la limita, bineinteles fara sa imi spuna ea nimic. A insistat, macar sa imi faca un masaj, care a fost intradevar foarte bine venit dupa partida de sex. In concluzie 10 si pentru atitudine. De revizitat, din partea mea sigur, deja am destul de multe vizite la ea si daca ar veni mai des as avea si mai multe iar daca sar stabilii la noi nu cred ca as mai merge la alte fete. Multumesc Monica! Esti o fata deosebita. 3 1
Monica05 Reputație: 1749 Postat Octombrie 25, 2023 Autor Postat Octombrie 25, 2023 Acum 1 oră, cyf_28 a spus: Neata la toata lumea! Revizitat ieri Monica cu progr. pe what cu o zi inainte iar la confirmarea cu o ora inainte am primit locatia. Ajuns mai repede si am fost primit de fata asta deosebita, am povestit putin apoi lasat amenda pe masa pt 1 ora fara sa spuna ea nimic si trecut pe la baie pt un refres. Ne-am retras in dormitor unde am inceput cu sarutari reciproce pe corp dupa care am trecut la dezmierdat petalele acelea mari pe care le detine, fara miros, curat totul de 10 la igiena. Dupa spasme si gemete naturale din partea ei iar la final cateva sarutari pe corp din partea mea a cerut ea, sa faca treaba, eu nefiind fan oral am trecut direct la normal bineinteles dupa montarea caciulitei, ales pozitia caprita la care se pozitioneaza perfect , miscari contre tot ce trebuie si asa am finalizat si eu de mi-au tremurat genunchii. Nota 10 si la acctiune. Trecut din nou pe la baie prima data eu apoi Monica si pana sa iasa ea am dat un tel in interes de servici si am inceput sa ma echipez, la care ma intrebat ce fac deoarece mai aveam timp. Iam spus ca eu luasem 1 ora doar sa nu fiu in intarziere pt ca la fiecare vizita la ea am fost la limita, bineinteles fara sa imi spuna ea nimic. A insistat, macar sa imi faca un masaj, care a fost intradevar foarte bine venit dupa partida de sex. In concluzie 10 si pentru atitudine. De revizitat, din partea mea sigur, deja am destul de multe vizite la ea si daca ar veni mai des as avea si mai multe iar daca sar stabilii la noi nu cred ca as mai merge la alte fete. Multumesc Monica! Esti o fata deosebita. Îți multumesc😘🥰Te pup si te îmbrățișez cu drag🤗🤗Săptămâna minunata sa ai😘🥰
Monica05 Reputație: 1749 Postat Octombrie 25, 2023 Autor Postat Octombrie 25, 2023 Bună dimineata☕️💥 Disponibilă de la 11:00 pana la 21:00🌃🌃 Vă aștept cu drag🥰😘 3
Monica05 Reputație: 1749 Postat Octombrie 26, 2023 Autor Postat Octombrie 26, 2023 Bună dimineata☕️😘 Ultimele 3 zile🥰🥰 Disponibilă de la 12:30 pana la 21:00🌃🌃 200-30 de minute(1 finalizare) 300-1 oră (2 finalizari) Serviciile mele:oral în funcție de igienă protejat/neprotejat,normal întotdeauna protejat,69,diferite poziții,sărutări corporale,finalizare corporală, dus împreună, masaj de relaxare,masaj erotic,GFE,FK. Nu fac anal,finalizare orală și deplasări. Nu accept minori,persoane în stare de ebrietate sau cu alte accesorii. Programările se confirma cu o ora inainte.Cine nu face confirmarea,programarea va fi anulata. Va aștept cu drag🥰😘 4
Rafaelooo Reputație: 1680 Postat Octombrie 26, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 26, 2023 Acum 13 ore, Monica05 a spus: Bună dimineata☕️😘 Ultimele 3 zile🥰🥰 Disponibilă de la 12:30 pana la 21:00🌃🌃 200-30 de minute(1 finalizare) 300-1 oră (2 finalizari) Serviciile mele:oral în funcție de igienă protejat/neprotejat,normal întotdeauna protejat,69,diferite poziții,sărutări corporale,finalizare corporală, dus împreună, masaj de relaxare,masaj erotic,GFE,FK. Nu fac anal,finalizare orală și deplasări. Nu accept **spam editat**,persoane în stare de ebrietate sau cu alte accesorii. Programările se confirma cu o ora inainte.Cine nu face confirmarea,programarea va fi anulata. Va aștept cu drag🥰😘 Bine ai revenit la noi! ♥️🤗🥰😘😘😘 1
Monica05 Reputație: 1749 Postat Octombrie 28, 2023 Autor Postat Octombrie 28, 2023 La 26.10.2023 la 23:18, Rafaelooo a spus: Bine ai revenit la noi! ♥️🤗🥰😘😘😘 🤗🥰😘❤️ 1
Monica05 Reputație: 1749 Postat Octombrie 28, 2023 Autor Postat Octombrie 28, 2023 Bună dimineata☕️💥 Ultima zi la voi😘🥰 Mulțumesc de vizite🤗🥰Sa aveți un week-end plăcut în continuare 🥰🤗 Disponibilă de la 11:00 pana la 21:00🌃🌃 Vă aștept cu drag🤗🥰 3
Sotoru Reputație: 51 Postat Octombrie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 29, 2023 Salutare. Am reusit sa o prind si eu 1 ora ieri pe Monica si pot spune ca a fost a intalnire reusita. Fata arata bine este inalta, slim, cu niste ochi superbi. Ma primit cu socializare foarte placuta. Pentru mine cum am mai zis asta e un punct foarte important. A inceput cu niste sarutari pe corp si sincer ma surprins e prima oara cand o fata a facut asta, a fost foarte exicitant. La oral a fost foarte activa, sa simtit foarte bine. Am trecut cu ea deasupra cu spatele la mine si pot spune ca ma calarit cum trebuie si am terminat in acea pozitie. Dupa igienizare am mai vorbit putin si am trecut la oral si dupa misonar si finalizat din nou. In concluzie totul a fost perfect. Este genul de fata care poti avea o discutie si te face sa te simti bine. Este de revizitat. 3
Rafaelooo Reputație: 1680 Postat Octombrie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 29, 2023 Da, revizitat ieri pe Monica, este o fată deosebită, foarte drăguță care în realitate arată extraordinar de bine față de imaginea din poze. Cu ea petreci un timp de calitate, ai ce vorbi, e o adevărată plăcere să socializezi. Ca acțiune, locație, igienă, totul este la superlativ, am relatat eu cât și colegii cu alte ocazii. Am câteva întâlniri și pot spune că, cu fiecare întâlnire este tot mai bine, mai intens și fain, ne cunoaștem deja și lucrurile vin de la sine. De la ea nu poți pleca decât foarte mulțumit, cu gândul la următoarele vizite. Monica dragă, mulțumesc pentru tot și cu drag te așteptăm să revii. O duminică faină fată drăguță. ♥️🤗🥰😘😘😘 2
Monica05 Reputație: 1749 Postat Noiembrie 26, 2023 Autor Postat Noiembrie 26, 2023 Bună dragilor😘🤗 De mâine voi fi disponibilă la voi de la 10:00 pana la 21:00🌃🌃 200-30 de minute(1 finalizare) 300-1 oră (2 finalizari) Serviciile mele: ♡oral în funcție de igienă protejat/neprotejat ♡normal întotdeauna protejat ♡69 ♡diferite poziții ♡finalizare corporală ♡sărutări corporale ♡masaj de relaxare ♡masaj erotic ♡dus împreună ♡FK ♡GFE Nu fac anal,finalizare orală și deplasări. Nu accept minori,persoane in stare de ebrietate sau cu alte accesorii. Programările se confirma cu o oră înainte.Cine nu face confirmarea,programarea va fi anulata. Locatia:Adora Park Vă aștept cu drag de maine🤗😘🥰 5
Rafaelooo Reputație: 1680 Postat Noiembrie 26, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 26, 2023 Acum 32 minute, Monica05 a spus: Bună dragilor😘🤗 De mâine voi fi disponibilă la voi de la 10:00 pana la 21:00🌃🌃 200-30 de minute(1 finalizare) 300-1 oră (2 finalizari) Serviciile mele: ♡oral în funcție de igienă protejat/neprotejat ♡normal întotdeauna protejat ♡69 ♡diferite poziții ♡finalizare corporală ♡sărutări corporale ♡masaj de relaxare ♡masaj erotic ♡dus împreună ♡FK ♡GFE Nu fac anal,finalizare orală și deplasări. Nu accept **spam editat**,persoane in stare de ebrietate sau cu alte accesorii. Programările se confirma cu o oră înainte.Cine nu face confirmarea,programarea va fi anulata. Locatia:Adora Park Vă aștept cu drag de maine🤗😘🥰 Bine ai revenit Monica dragă.♥️🤗🥰😘😘
Monica05 Reputație: 1749 Postat Noiembrie 26, 2023 Autor Postat Noiembrie 26, 2023 Acum 30 minute, Rafaelooo a spus: Bine ai revenit Monica dragă.♥️🤗🥰😘😘 Mulțumesc ❤️🥰 1
Monica05 Reputație: 1749 Postat Noiembrie 26, 2023 Autor Postat Noiembrie 26, 2023 La 29.10.2023 la 16:58, Sotoru a spus: Salutare. Am reusit sa o prind si eu 1 ora ieri pe Monica si pot spune ca a fost a intalnire reusita. Fata arata bine este inalta, slim, cu niste ochi superbi. Ma primit cu socializare foarte placuta. Pentru mine cum am mai zis asta e un punct foarte important. A inceput cu niste sarutari pe corp si sincer ma surprins e prima oara cand o fata a facut asta, a fost foarte exicitant. La oral a fost foarte activa, sa simtit foarte bine. Am trecut cu ea deasupra cu spatele la mine si pot spune ca ma calarit cum trebuie si am terminat in acea pozitie. Dupa igienizare am mai vorbit putin si am trecut la oral si dupa misonar si finalizat din nou. In concluzie totul a fost perfect. Este genul de fata care poti avea o discutie si te face sa te simti bine. Este de revizitat. Îți mulțumesc 😘🥰Ma bucur ca te ai simțit bine în compania mea🥰😘Un început de săptămâna minunat🤗😘
Monica05 Reputație: 1749 Postat Noiembrie 26, 2023 Autor Postat Noiembrie 26, 2023 La 29.10.2023 la 17:18, Rafaelooo a spus: Da, revizitat ieri pe Monica, este o fată deosebită, foarte drăguță care în realitate arată extraordinar de bine față de imaginea din poze. Cu ea petreci un timp de calitate, ai ce vorbi, e o adevărată plăcere să socializezi. Ca acțiune, locație, igienă, totul este la superlativ, am relatat eu cât și colegii cu alte ocazii. Am câteva întâlniri și pot spune că, cu fiecare întâlnire este tot mai bine, mai intens și fain, ne cunoaștem deja și lucrurile vin de la sine. De la ea nu poți pleca decât foarte mulțumit, cu gândul la următoarele vizite. Monica dragă, mulțumesc pentru tot și cu drag te așteptăm să revii. O duminică faină fată drăguță. ♥️🤗🥰😘😘😘 Mulțumesc 🤗😘Te pupacesc😘😘Un început de săptămâna minunat ❤️😘 1
Monica05 Reputație: 1749 Postat Noiembrie 27, 2023 Autor Postat Noiembrie 27, 2023 Bună dimineata☕️ Disponibilă de la 10:30 pana la 21:00🌃 200-30 de minute(1 finalizare) 300-1 oră (2 finalizari) Serviciile mele:oral în funcție de igienă protejat/neprotejat,normal întotdeauna protejat,69,diferite poziții,dus împreună, finalizare corporală, masaj de relaxare,masaj erotic,FK,GFE. Nu fac anal,finalizare orală și deplasări. Locatie:Adora Park Vă aștept cu drag😘🤗 6
Monica05 Reputație: 1749 Postat Noiembrie 28, 2023 Autor Postat Noiembrie 28, 2023 Bună dimineata☕️☕️ Disponibilă de la 11:30 pana la 21:00🌃🌃 200-30 de minute(1 finalizare) 300-1 oră (2 finalizari) Serviciile mele:oral în funcție de igienă protejat/neprotejat,normal întotdeauna protejat,69,diferite poziții,masaj de relaxare,masaj erotic,sarutari corporale,dus împreună,finalizare corporală, FK,GFE. Nu fac anal,finalizare orală și deplasări. Locatia:Adora Park Vă aștept aștept cu drag🤗😘🥰 3
cyf_28 Reputație: 84 Postat Noiembrie 29, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 29, 2023 Neata! Nu puteam sa o ratez pe Monica asa ca am programat 1 ora pe whats. Nu mai detaliez timpul petrecut cu ea, am facuto cu alte ocazii. Cu cat am mai multe vizite la ea e tot mai bine din toate punctele de vedere. Diferit de multe alte fete este atitudinea ei si faptul ca nu isi refuza un orgasm daca sti cum sa o iei si te porti frumos cu ea. Din partea mea are 10+ la toate capitolele si sper sa mai reusesc o vizita pana pleaca. Multumesc Monica pentru tot ! 1
Monica05 Reputație: 1749 Postat Noiembrie 29, 2023 Autor Postat Noiembrie 29, 2023 1 oră în urmă, cyf_28 a spus: Neata! Nu puteam sa o ratez pe Monica asa ca am programat 1 ora pe whats. Nu mai detaliez timpul petrecut cu ea, am facuto cu alte ocazii. Cu cat am mai multe vizite la ea e tot mai bine din toate punctele de vedere. Diferit de multe alte fete este atitudinea ei si faptul ca nu isi refuza un orgasm daca sti cum sa o iei si te porti frumos cu ea. Din partea mea are 10+ la toate capitolele si sper sa mai reusesc o vizita pana pleaca. Multumesc Monica pentru tot ! Mulțumesc 🥰Ma bucur ca ne am revăzut 😘😘Te aștept cu drag oricand vei dorii sa ma revizitezi🤗🤗Sa ai o săptămână minunată în continuare!!Mulți pupici😘😘😘
Monica05 Reputație: 1749 Postat Noiembrie 29, 2023 Autor Postat Noiembrie 29, 2023 Bună dimineata☕️☕️ Disponibilă de la 10:30 pana la 21:00🌃🌃 200-30 de minute(1 finalizare) 300-1 oră (2 finalizari) Serviciile mele:oral în funcție de igienă protejat/neprotejat,normal întotdeauna protejat,69,diferite pozitii,masaj de relaxare,masaj erotic,dus împreună, finalizare corporala,sarutari corporale,FK,GFE. Nu fac anal,finalizare orală și deplasări! Nu accept minori,persoane în stare de ebrietate sau cu alte accesorii! Programările se confirma cu o oră înainte.Cine nu face confirmarea,programarea va fi anulata. Locatie:Adora Park 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum