Monica05 Reputație: 1749 Postat Iulie 19, 2023 Autor Postat Iulie 19, 2023 1 oră în urmă, Rafaelooo a spus: Da, revizitat ieri pe Monica, aceeași fată deosebită, top, cu foarte mult bun simț, modestă și cu inclinare maximă pro client, la ea mergi ca la iubită, te simți în largul tău, te simți excelent. Data trecută n-am fost în oraș când ne-a vizitat și am observat că s-a mai împlinit, arată mult mai bine, mai frumoasă, mai sexy,....tare faină. Față de cele spuse de sógorii de mai sus, chiar n-am ce complecta, poate faptul că își lasă timp larg între programări, chiar m-a primit cu mai bine de 10 minute mai repede, nu se uită la ceas, la inițiativa mea am plecat în timp util de la socializarea de după, din bun simț, n-am vrut să abuzez de maxima ei bunăvoință. Notele din partea mea sunt de 10 pe linie, știu, sunt subiective dar așa m-am simțit eu. Fata nu este de ratat, ori de câte ori vine la noi, eu o vizitez cu cea mai mare plăcere. Monica dragă, din partea mea ai maxim respect, o zi faină îți doresc, pupici!!! 🤗🥰😘😘😘 Mulțumesc de vizita 🥰🤗Te pup și te îmbrățișez cu drag🥰🤗Îți doresc un sfârșit de săptămână minunat🥰🤗 1
Monica05 Reputație: 1749 Postat Iulie 20, 2023 Autor Postat Iulie 20, 2023 Bună dimineata☕️☕️ Ultimele 2 zile🤗🤗 Disponibilă de la 12:00 pana la 22:00🌃🌃 Vă aștept cu drag🥰🤗 3
Monica05 Reputație: 1749 Postat Iulie 21, 2023 Autor Postat Iulie 21, 2023 Bună dimineata☕️☕️ Ultima zi🥰🤗 Disponibilă de la 11:30 pana la 20:00🌃🌃 Vă aștept cu drag🥰🤗 3
Monica05 Reputație: 1749 Postat Iulie 21, 2023 Autor Postat Iulie 21, 2023 ❌️Indisponibila❌️ Mulțumesc de vizite și de recenzii🥰🥰 Sa ne revedem cu bine și data viitoare🥰😘 Weekend placut🥰😘
Rafaelooo Reputație: 1680 Postat August 21, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 21, 2023 @Monica05 dragă, te așteptăm la Arad, ne este dor de tine. Pupici 🤗🥰😘😘😘
Monica05 Reputație: 1749 Postat August 23, 2023 Autor Postat August 23, 2023 La 21.08.2023 la 22:23, Rafaelooo a spus: @Monica05 dragă, te așteptăm la Arad, ne este dor de tine. Pupici 🤗🥰😘😘😘 Bună🤗🤗Încă nu știu perioada sigură, dar sper sa ajung cât m ai curand😘🤗Te pup și te îmbrățișez cu drag🤗😘 1
Rafaelooo Reputație: 1680 Postat August 23, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 23, 2023 Acum 6 minute, Monica05 a spus: Bună🤗🤗Încă nu știu perioada sigură, dar sper sa ajung cât m ai curand😘🤗Te pup și te îmbrățișez cu drag🤗😘 Mulțumesc Monica dragă, te pup dulce!!! ♥️🤗🥰😘😘😘
marius bora Reputație: 261 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 1, 2023 Buna frumoaso , cand vii in Arad ? 💋 1 1
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2725 Postat Septembrie 1, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Postat Septembrie 1, 2023 Acum 11 minute, marius bora a spus: Buna frumoaso , cand vii in Arad ? 💋 Ce scrie în intervenția ei din 23 august? La 23.08.2023 la 11:42, Monica05 a spus: Bună🤗🤗Încă nu știu perioada sigură, dar sper sa ajung cât m ai curand😘🤗Te pup și te îmbrățișez cu drag🤗😘 P.S.: momentan e în Cluj! 1
Rafaelooo Reputație: 1680 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 1, 2023 Acum 34 minute, Mocureloaded a spus: Ce scrie în intervenția ei din 23 august? P.S.: momentan e în Cluj! Da, așa-i, și eu o aștept, deocamdată îmbrățișările și pupicii le-am primit doar virtual, ..... personal le vreau....😏👍 Weekend fain s-aveț.
Monica05 Reputație: 1749 Postat Septembrie 2, 2023 Autor Postat Septembrie 2, 2023 La 01.09.2023 la 12:24, marius bora a spus: Buna frumoaso , cand vii in Arad ? 💋 Bună!De marți voi fi disponibilă la Arad!😘 2
Rafaelooo Reputație: 1680 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 2, 2023 Acum 1 oră, Monica05 a spus: Bună!De marți voi fi disponibilă la Arad!😘 O veste faină, cu mare drag te așteptăm. ♥️🤗🥰😘😘😘
marius bora Reputație: 261 Postat Septembrie 3, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 3, 2023 Acum 11 ore, Monica05 a spus: Bună!De marți voi fi disponibilă la Arad!😘 Asta da veste foarte buna
Monica05 Reputație: 1749 Postat Septembrie 4, 2023 Autor Postat Septembrie 4, 2023 Bună dragilor 🤗❤️ De mâine voi fi disponibilă la voi pentru 3 zile🤗 10:30-22:00🌃🌃 200-30 de minute(1 finalizare) 300-1 oră (2 finalizari) Serviciile mele: ♡oral în funcție de igienă protejat/neprotejat ♡normal întotdeauna protejat ♡69 ♡diferite poziții ♡masaj de relaxare ♡masaj erotic ♡sărutări corporale ♡dus împreună ♡finalizare corporală ♡GFE ♡FK Nu fac anal,finalizare orală și deplasări! Nu accept minori,persoane în stare de ebrietate sau cu alte accesorii! Programările se confirma cu o oră inainte.Cine nu face confirmarea,programarea va fi anulata! Locatia:Adora Park Vă aștept cu drag🤗😘 1 4
Rafaelooo Reputație: 1680 Postat Septembrie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 4, 2023 Acum 2 ore, Monica05 a spus: Bună dragilor 🤗❤️ De mâine voi fi disponibilă la voi pentru 3 zile🤗 10:30-22:00🌃🌃 200-30 de minute(1 finalizare) 300-1 oră (2 finalizari) Serviciile mele: ♡oral în funcție de igienă protejat/neprotejat ♡normal întotdeauna protejat ♡69 ♡diferite poziții ♡masaj de relaxare ♡masaj erotic ♡sărutări corporale ♡dus împreună ♡finalizare corporală ♡GFE ♡FK Nu fac anal,finalizare orală și deplasări! Nu accept **spam editat**,persoane în stare de ebrietate sau cu alte accesorii! Programările se confirma cu o oră inainte.Cine nu face confirmarea,programarea va fi anulata! Locatia:Adora Park Vă aștept cu drag🤗😘 O veste tare faină, da numa trei zile???♥️🤗🥰😘😘😘🤗
Monica05 Reputație: 1749 Postat Septembrie 4, 2023 Autor Postat Septembrie 4, 2023 1 oră în urmă, Rafaelooo a spus: O veste tare faină, da numa trei zile???♥️🤗🥰😘😘😘🤗 De data asta este o vizita scurtă 🤗😘 1
Monica05 Reputație: 1749 Postat Septembrie 5, 2023 Autor Postat Septembrie 5, 2023 Bună dragilor 🤗😘 Disponibilă de la 13:00 pana la 22:00🌃🌃 Vă aștept cu drag❤️🤗 3
cyf_28 Reputație: 84 Postat Septembrie 5, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 5, 2023 Salutari la toata lumea. Revizitat de dimineata Monica cu programare de ieri. Nu detaliez actiunea, mentionez doar ca pt. mine are 10 din toate punctele de vedere. Ne-am simtit bine amandoi si am mai facut o programare la fata locului. Multumesc Monica! 🤗 2
Monica05 Reputație: 1749 Postat Septembrie 5, 2023 Autor Postat Septembrie 5, 2023 Acum 5 ore, cyf_28 a spus: Salutari la toata lumea. Revizitat de dimineata Monica cu programare de ieri. Nu detaliez actiunea, mentionez doar ca pt. mine are 10 din toate punctele de vedere. Ne-am simtit bine amandoi si am mai facut o programare la fata locului. Multumesc Monica! 🤗 Îți mulțumesc 😘🤗Te pup si te îmbrățișez cu drag😘🤗
Rafaelooo Reputație: 1680 Postat Septembrie 6, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 6, 2023 Vizitat fata asta drăguță, programat cu o zi înainte, fără să fie nevoie de confirmare, chiar a specificat, "nu-i nevoie să confirmi, știu că vii, doar dacă intervine ceva să mă anunți", (ne cunoaștem de-o vreme, la ea merg ca la o prietenă dragă, de fapt chiar suntem prieteni). Chiar așa, n-aș rata o vizită la ea pentru nimic în lume. Monica este o fată deosebită, foarte frumoasă, cu niste ochi superbi (pozele nu o avantajează, din contră), dar asta nu se poate vedea decât personal. Ajuns la locație îmi deschide ușa o fată drăguță, îmbrăcată (un mare+) într-o rochiță neagră (cred, eram captivat de ochii ei superbi), îmbrățișări, pupici, (bucuria reciprocă a revederi). Am fost servit cu un flacon de apă rece, socializat o vreme, (o adevărată plăcere să discuți cu o fată drăguță, frumoasă și inteligentă) după care cerut la baie pentru un refres (întotdeauna merg proaspăt îmbăiat de acasă). Revenit de la baie, mă aștepta în dormitor gata pregătită de.... acțiune care a fost de 10 pe linie, și nu cred că's subiectiv. Oral extraordinar, unul din cele mai bune de care am avut parte, cu de toate după care am întors eu serviciu și trecut la normal protejat cu implicare totală a ei indiferent de poziții, cea cu ea deasupra fiind cea mai tare, direct din picioare, nu s-a lăsat în genunchi ...... pupici,gfe la discreție. Locația, Adora Parc, de 10, baia cu de toate, multe geluri de dus, la alegere, prosop curat.... Monica e o fată la care revin cu cea mai mare plăcere ori de câte ori ne vizitează, cu fiecare întâlnire este tot mai bine, mai intens, mai plăcut. Monica dragă, mulțumesc pentru tot, te pup și-ți doresc baftă și tot binele din lume. ♥️🤗🥰😘😘😘 4
Monica05 Reputație: 1749 Postat Septembrie 6, 2023 Autor Postat Septembrie 6, 2023 Bună dimineata☕️☕️ Ultimele 2 zile🤗😘 Disponibilă de la 11:00 pana la 21:00🌃🌃 200-30 de minute(1 finalizare) 300-1 oră (2 finalizari) Serviciile mele:oral in functie de igienă protejat/neprotejat,normal intotdeauna protejat,69,diferite pozitii,finalizare corporală, sarutari corporale,masaj de relaxare,masaj erotic,dus împreună, FK,GFE. Nu fac anal,finalizare orală și deplasari. Nu accept minori ,persoane în stare de ebrietate sau cu alte accesorii. Programările se confirma cu o oră înainte.Cine nu face confirmarea,programarea va fi anulată. Locatie:Adora Park. 2
Monica05 Reputație: 1749 Postat Septembrie 6, 2023 Autor Postat Septembrie 6, 2023 Acum 8 ore, Rafaelooo a spus: Vizitat fata asta drăguță, programat cu o zi înainte, fără să fie nevoie de confirmare, chiar a specificat, "nu-i nevoie să confirmi, știu că vii, doar dacă intervine ceva să mă anunți", (ne cunoaștem de-o vreme, la ea merg ca la o prietenă dragă, de fapt chiar suntem prieteni). Chiar așa, n-aș rata o vizită la ea pentru nimic în lume. Monica este o fată deosebită, foarte frumoasă, cu niste ochi superbi (pozele nu o avantajează, din contră), dar asta nu se poate vedea decât personal. Ajuns la locație îmi deschide ușa o fată drăguță, îmbrăcată (un mare+) într-o rochiță neagră (cred, eram captivat de ochii ei superbi), îmbrățișări, pupici, (bucuria reciprocă a revederi). Am fost servit cu un flacon de apă rece, socializat o vreme, (o adevărată plăcere să discuți cu o fată drăguță, frumoasă și inteligentă) după care cerut la baie pentru un refres (întotdeauna merg proaspăt îmbăiat de acasă). Revenit de la baie, mă aștepta în dormitor gata pregătită de.... acțiune care a fost de 10 pe linie, și nu cred că's subiectiv. Oral extraordinar, unul din cele mai bune de care am avut parte, cu de toate după care am întors eu serviciu și trecut la normal protejat cu implicare totală a ei indiferent de poziții, cea cu ea deasupra fiind cea mai tare, direct din picioare, nu s-a lăsat în genunchi ...... pupici,gfe la discreție. Locația, Adora Parc, de 10, baia cu de toate, multe geluri de dus, la alegere, prosop curat.... Monica e o fată la care revin cu cea mai mare plăcere ori de câte ori ne vizitează, cu fiecare întâlnire este tot mai bine, mai intens, mai plăcut. Monica dragă, mulțumesc pentru tot, te pup și-ți doresc baftă și tot binele din lume. ♥️🤗🥰😘😘😘 Îți mulțumesc 🤗😘Te îmbrățișez cu drag🤗🤗Pupici multi😘😘😘 1
Monica05 Reputație: 1749 Postat Septembrie 7, 2023 Autor Postat Septembrie 7, 2023 Bună dimineata☕️☕️ Ultima zi🤗❤️ Disponibilă de la 11:00 pana la 18:00🌃🌃 Vă aștept cu drag❤️🤗 2
Monica05 Reputație: 1749 Postat Septembrie 7, 2023 Autor Postat Septembrie 7, 2023 ❌️Indisponibila ❌️ Mulțumesc de vizite🤗😘 Vă pupacesc și sa aveți un weekend minunat🤗😘 1
Rafaelooo Reputație: 1680 Postat Septembrie 7, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 7, 2023 Acum 3 minute, Monica05 a spus: ❌️Indisponibila ❌️ Mulțumesc de vizite🤗😘 Vă pupacesc și sa aveți un weekend minunat🤗😘 Mulțumim și noi că ne-ai vizitat, îți doresc spor în toate și te așteptăm să revii la noi, cu drag. ♥️🤗🥰😘😘😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum