Sari la conținut

❤️‍🔥Sofia❤️‍🔥 ❌ INDISPONIBILĂ ❌

Postări Recomandate

• Telefon: 0746 490 437
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragilor, numele meu este Sofia. Și as dori sa vă fac o vizită, m-ați putea ajuta cu ceva zone bune / de evitat ? :2qm40hg

• Inimioara 2
  • Oras:Hunedoara-Deva
Postat

Bună, @Sofia91! Mulțumim pentru intenția de a ne vizita👍 Este mai ușor de menționat zonele de evitat: micro15,i zona Mărăști, poate Dacia pentru unii, deși eu nu am avut nici o problemă acolo 

Sunt destule locații OK pe străzile Kogălniceanu, Păcii, Independenței, Enescu, Mihai Viteazul, Ion Creangă, Zarandului,  bulevardele Decebal, 22Decembrie, Iuliu Maniu, aleile Viitorului (e chiar zonă consacrată), Zamfirescu, Crizantemelor, Pietroasa, Saturn, zonă Progresului, etc 

Sper că ți-am fost util 🤗

• Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
21 minutes ago, lucasman said:

Bună, @Sofia91! Mulțumim pentru intenția de a ne vizita👍 Este mai ușor de menționat zonele de evitat: micro15,i zona Mărăști, poate Dacia pentru unii, deși eu nu am avut nici o problemă acolo 

Sunt destule locații OK pe străzile Kogălniceanu, Păcii, Independenței, Enescu, Mihai Viteazul, Ion Creangă, Zarandului,  bulevardele Decebal, 22Decembrie, Iuliu Maniu, aleile Viitorului (e chiar zonă consacrată), Zamfirescu, Crizantemelor, Pietroasa, Saturn, zonă Progresului, etc 

Sper că ți-am fost util 🤗

Mulțumesc frumos, când găsesc o locatie din cele menționate de tine am sa vin cu mare drag ❤️.

• Like 1
  • Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragilor ,revin cu un update :ellaoDe mâine vin in vizita pentru prima dată la voi in oraș câteva zile.

Programări iau începând de la ora 13:00.

📍🏩 Zona B-dul Decebal. :2qm40hg

20221118_105723.jpg

• Inimioara 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am ajuns în frumosul vostru oraș. 

📍🏩 Locația este pe Bd-ul Decebal vis-à-vis de Hotel Deva. Disponibilă astazi pana la ora 22:00!

Poze din locație .:2qm40hg

Vă rog frumos să nu îmi mai cereți poze în privat sau să ne vedem pe cameră! Iar toate detaliile sunt mai jos în semnătura! 

Topic Severin:

https://nimfomane.com/forum/topic/206563-🐍🖤-sofia-🖤🐍-0799569872/page/3/

• Inimioara 3
Postat
Acum 5 ore, Sofia91 a spus:

📍🏩 Locația este pe Bd-ul Decebal vis-à-vis de Hotel Deva. Disponibilă astazi pana la ora 22:00!

Vă rog frumos să nu îmi mai cereți poze în privat sau să ne vedem pe cameră! Iar toate detaliile sunt mai jos în semnătura! 

20221122_125641.jpg

20221122_125603.jpg

20221122_125425.jpg

La cit esti de "urita"in pozele astea 🙈te-aș fi" iubit" si eu macar o data🤦‍♂️ dar ai fugit...... 🙈. Dar nu-i bai....... 🗣️

• Trist 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Buna Sofia,pozele sunt tentante. Cum nu ai recenzii aici,probabil voi face eu una maine cînd ajung la Deva. Programare whatsapp?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
32 minutes ago, lauviah said:

Buna Sofia,pozele sunt tentante. Cum nu ai recenzii aici,probabil voi face eu una maine cînd ajung la Deva. Programare whatsapp?

Bună, nu am recenzii ca abia ce am ajuns astăzi.Pe whatsapp de preferat am și specificat .😊

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
30 minutes ago, Flx01 said:

La cit esti de "urita"in pozele astea 🙈te-aș fi" iubit" si eu macar o data🤦‍♂️ dar ai fugit...... 🙈. Dar nu-i bai....... 🗣️

:2qm40hg:luv

• Inimioara 1
  • Oras:paradisu mijlociu
Postat

Este foarte bine că este în țară acum și nu prea departe de noi .

Este o fată deosebită , deși nu am avut ocazia și să ne intersectăm încă ,   o cunosc destul de bine , este adorabilă și un Om bun .

Acum sunt mic , micuț însă asta nu mă  oprește să  o recomand celor care știu să aprecieze și să  se comporte cu o femeie adevărată .

Numai bine !

• Minus 1
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat
Acum 21 minute, 3ciobanasi a spus:

Este foarte bine că este în țară acum și nu prea departe de noi .

Este o fată deosebită , deși nu am avut ocazia și să ne intersectăm încă ,   o cunosc destul de bine , este adorabilă și un Om bun .

Acum sunt mic , micuț însă asta nu mă  oprește să  o recomand celor care știu să aprecieze și să  se comporte cu o femeie adevărată .

Numai bine !

cum o cunosti destul de bine, daca inca nu v-ati intalnit??

• Haha 3
Postat
1 oră în urmă, marianblaga a spus:

cum o cunosti destul de bine, daca inca nu v-ati intalnit??

Pur și simplu mă cunoaște și o cunosc prea bine , avem ștate atât de vechi ....😊.

În viața asta ceea  ce mai îmi doresc și pot să plec apoi împăcat  ...??!?

Îmi doresc să se elibereze locația din centru de  la teatru , îmi doresc să ofer ce am mai bun din mine și cred că am multe de oferit .

Numai bine la toată lumea !

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
10 minutes ago, 3ciobanasi said:

Pur și simplu mă cunoaște și o cunosc prea bine , avem ștate atât de vechi ....😊.

În viața asta ceea  ce mai îmi doresc și pot să plec apoi împăcat  ...??!?

Îmi doresc să se elibereze locația din centru de  la teatru , îmi doresc să ofer ce am mai bun din mine și cred că am multe de oferit .

Numai bine la toată lumea !

Mădălin, te rog a 1000 oară, te rog frumos nu îmi mai polua topicul pe unde ajung,nu mai face offtopic că iti dau iar report,mă hartuiești, te interesează viața mea personală cum mi-ai trimis si mesaj despre ceva personal. NU O SĂ TE PRIMESC NICIODATĂ! NU ÎNȚELEGI UN REFUZ. Și aici te rog sa te oprești,este ultima dată când răspund la mizeriile tale!

• Haha 1
Postat

Doamne ferește ,

așa ceva nu vezi nici măcar in filme ,

câțiva suntem din păcate limitați și nu putem judeca la rece preferând ura și astfel de sentimente reprobabile  .

• Minus 1
Postat

Cel mai prost dai dar tot timpul când vii 2 zile expre să iți arăți fundul ostentativ , fund  la care tu  nu poți ajunge , căci ai calcat în străchini 😅

Daca mai bagi și niște strâmbe pe la câteva colege ești și mai de apreciat și așa se face azi , fara un minim de bun simt 👏👏

O sa călătorești de acum mult  , la Arad concurenta și -a spus cuvântul  a trebuit să călătorești  😉  , nu ai cum sa te aliniezi fiindcă ești limitata , proasta nu ești dar ochelari de cal ai precis .

Mult spor și venin cat mai mult la cobrită in codiță !!

• Minus 1
Postat
Acum 1 oră, Sofia91 a spus:

Mădălin, te rog a 1000 oară, te rog frumos nu îmi mai polua topicul pe unde ajung,nu mai face offtopic că iti dau iar report,mă hartuiești, te interesează viața mea personală cum mi-ai trimis si mesaj despre ceva personal. NU O SĂ TE PRIMESC NICIODATĂ! NU ÎNȚELEGI UN REFUZ. Și aici te rog sa te oprești,este ultima dată când răspund la mizeriile tale!

Știu că sunt greu de ignorat, dar nu te lăsa influențată de comentarii obsesiv răutăcioase. Cei care apreciem fetele știm să le filtrăm și să le ignorăm. Oarecum ar fi mai degrabă în defavoarea ta să le tot răspunzi. Multă baftă și zile reușite în Deva 😘🌷

• Oras:Târgu Jiu
  • Oras:Târgu Jiu
Postat
Acum 2 ore, 3ciobanasi a spus:

Cel mai prost dai dar tot timpul când vii 2 zile expre să iți arăți fundul ostentativ , fund  la care tu  nu poți ajunge , căci ai calcat în străchini 😅

Daca mai bagi și niște strâmbe pe la câteva colege ești și mai de apreciat și așa se face azi , fara un minim de bun simt 👏👏

O sa călătorești de acum mult  , la Arad concurenta și -a spus cuvântul  a trebuit să călătorești  😉  , nu ai cum sa te aliniezi fiindcă ești limitata , proasta nu ești dar ochelari de cal ai precis .

Mult spor și venin cat mai mult la cobrită in codiță !!

Lasă vrajeala, bagă o laba la pozele ei😅

• Haha 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
21 hours ago, Sofia91 said:

Topic Severin:

https://nimfomane.com/forum/topic/206563-🐍🖤-sofia-🖤🐍-0799569872/page/3/

20221122_125641.jpg

20221122_125603.jpg

20221122_125425.jpg

Disponibilă pentru programări până la ora 22:00. 

• Trist 1
  • Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

♥️Bună dragilor, după o lungă perioadă am să revizitez frumosul vostru oraș începând de duminică pentru câteva zile.❤️ 

Servicii și prețuri le găsiți în semnătură.⬇️⬇️

💒📍Locația este pe Bd-ul Decebal vis-à-vis de Hotel Deva.

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragilor, am ajuns în frumosul vostru oraș. Disponibilă pentru programări până la ora 22. :2qm40hg

💒📍Locația este pe Aleea Crizantemelor Bl M3  vis-à-vis de Hotel Deva. ♥️

❤️Prețurile și serviciile le găsiți în semnătură ⬇️⬇️⬇️. Menționez că nu sunt genul GFE! 😘

Nu ofer alte servicii diferite de cele menționate în semnătură. Nu accept minori, cu bile sau alte adăugări, mărimi mari(20+),sub influenta băuturilor alcoolice sau drogurilor.

• Like 1
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat
Acum 3 ore, Sofia91 a spus:

Bună dragilor, am ajuns în frumosul vostru oraș. Disponibilă pentru programări până la ora 22. :2qm40hg

💒📍Locația este pe Aleea Crizantemelor Bl M3  vis-à-vis de Hotel Deva. ♥️

❤️Prețurile și serviciile le găsiți în semnătură ⬇️⬇️⬇️. Menționez că nu sunt genul GFE! 😘

Nu ofer alte servicii diferite de cele menționate în semnătură. Nu accept **spam editat**, cu bile sau alte adăugări, mărimi mari(20+),sub influenta băuturilor alcoolice sau drogurilor.

IMG_20230517_143004.jpg

IMG_20230411_132417.jpg

IMG_20230517_142125_852.webp 254 kB · 30 descărcări

Salutare șogorilor am fost azi la fata asta Sofia este de nota 10 doar sa stiți sa va purtați cu ia .Multumesc Sofia pentru primire .❤️😍😘

• Inimioara 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
2 minutes ago, Iubaretul123 said:

Salutare șogorilor am fost azi la fata asta Sofia este de nota 10 doar sa stiți sa va purtați cu ia .Multumesc Sofia pentru primire .❤️😍😘

Mulțumesc pentru vizită zăpăcitule❤️, te pup și te mai aștept. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...