Sari la conținut

❤Raimonda❤0757729197❤️

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat
La 19.01.2024 la 17:06, pablopablu a spus:

nu are rost sa vii ca nu ai recezii bune :))

eu vad si recenzii bune pe Iași...

• Oras:Iasi
Postat

DISPONIBILĂ 

Pentru programari va rog sa ma contactati DOAR pe WhatsApp 0757729197

Tin sa va anunt ca mai sunt 3 zile disponibilă in orașul vostru! 
Vă pup si vă imbratisez cu drag❤️💋🍌

Postat

Salutare,am vizitat si eu gagica luni la ora 20,programare facuta pe whapp,vad ca nu prea are recenzii,poate ajuta pe cineva.Locatia pe Rebreanu,am ajuns mai devreme putin,intru sus,socializat putin la un pahar cu apa si dupa la treaba:)).

Locatie:9,nu cred ca mai are rost sa mai comentez,gasesti in ap cam totul necesar.

Aspect:9,miniona sub 1.60 cred,draguta la fata,constitutie faina,putin subiectiv aici,mie imi plac genul asta de fete.

Oral:7.5,nimic special un oral obisnuit,fara deep sau atentie la vecini.

NP:9,schimbat vreo 3 pozitii,in toate m-am simtit fain cu ea,stramta,implicata,ceva gemete mai soft/hard totul pentru un film reusit:)).

Atitudine:8,putin cam tacuta daca nu initiezi,dar e o tipa prietenoasa,calma,eu m-am simtit bine cu ea.

DTD veo 30m,puncte bonus la sfarsit am fost amandoi poate prea "relaxati" am plecat si am uitat de amenda de participare:)),ea nu mi-a zis nimic,i am scris eu imediat ce mi-am dat seama:)).

Per total o intalnire faina,mie mi-a placut de ea,poate sunt putin si subiectiv ca e genul meu,dar na fiecare experienta e diferita,eu o recomand.

• Like 6
  • Inimioara 1
Postat
Acum 11 ore, ElGuaje a spus:

Salutare,am vizitat si eu gagica luni la ora 20,programare facuta pe whapp,vad ca nu prea are recenzii,poate ajuta pe cineva.Locatia pe Rebreanu,am ajuns mai devreme putin,intru sus,socializat putin la un pahar cu apa si dupa la treaba:)).

Locatie:9,nu cred ca mai are rost sa mai comentez,gasesti in ap cam totul necesar.

Aspect:9,miniona sub 1.60 cred,draguta la fata,constitutie faina,putin subiectiv aici,mie imi plac genul asta de fete.

Oral:7.5,nimic special un oral obisnuit,fara deep sau atentie la vecini.

NP:9,schimbat vreo 3 pozitii,in toate m-am simtit fain cu ea,stramta,implicata,ceva gemete mai soft/hard totul pentru un film reusit:)).

Atitudine:8,putin cam tacuta daca nu initiezi,dar e o tipa prietenoasa,calma,eu m-am simtit bine cu ea.

DTD veo 30m,puncte bonus la sfarsit am fost amandoi poate prea "relaxati" am plecat si am uitat de amenda de participare:)),ea nu mi-a zis nimic,i am scris eu imediat ce mi-am dat seama:)).

Per total o intalnire faina,mie mi-a placut de ea,poate sunt putin si subiectiv ca e genul meu,dar na fiecare experienta e diferita,eu o recomand.

Multumesc frumos pentru recenzie!💋❤️ 

ASTĂZI ESTE ULTIMA ZI! 
AM LOCURI LIBERE DUPA ORA 14:00! 
Vă pup si vă astept cu drag❤️💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...