loveyougirl Reputație: 576 Postat Decembrie 6, 2022 Oras:ROMÂNIA Oras:ROMÂNIA Postat Decembrie 6, 2022 Acum 5 minute, JustJ a spus: Ce faceti oameni frumosi? A trecut luni,ziu de marti cum a inceput? 🤗🤗 Bună dimineața. A trecut ziua de ieri așteptându-l pe Moș Nicolae. La tine a fost? Cred că ti-e foame de ai mâncat un a e la ziuA. O zi bună.
Alfinoo33 Reputație: 161 Postat Decembrie 6, 2022 Oras:Târgu Mureş Oras:Târgu Mureş Postat Decembrie 6, 2022 Acum 5 ore, JustJ a spus: Ce faceti oameni frumosi? A trecut luni,ziua de marti cum a inceput? 🤗🤗 Va astept la cafea🥳☕️ Bună aș merge la numai în 15 decembrie numai dacă se poate ? 😀🙂😉😘
JustJ Reputație: 479 Postat Decembrie 6, 2022 Telefon: 0761367099 Oras:Moon&Galaxy🌌 Indisponibila Telefon: 0761367099 Oras:Moon&Galaxy🌌 Indisponibila Autor Postat Decembrie 6, 2022 3 minutes ago, Alfinoo33 said: Bună aș merge la numai în 15 decembrie numai dacă se poate ? 😀🙂😉😘 Din pacate pe data de 10 dimineata voi pleca. Ma intorc dupa sarbatori!!😊🤗 2
javradick Reputație: 508 Postat Decembrie 6, 2022 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Decembrie 6, 2022 Acum 6 ore, JustJ a spus: Din pacate pe data de 10 dimineata voi pleca. Ma intorc dupa sarbatori!!😊🤗 Oare încotro te duci frumusețe??😍 1
JustJ Reputație: 479 Postat Decembrie 6, 2022 Telefon: 0761367099 Oras:Moon&Galaxy🌌 Indisponibila Telefon: 0761367099 Oras:Moon&Galaxy🌌 Indisponibila Autor Postat Decembrie 6, 2022 1 hour ago, javradick said: Oare încotro te duci frumusețe??😍 Imi sta gandul sa trec prin Oradea 🤗. In Baia Mare ajung in ianuarie ❤️🍒 1 3
Alfinoo33 Reputație: 161 Postat Decembrie 6, 2022 Oras:Târgu Mureş Oras:Târgu Mureş Postat Decembrie 6, 2022 Acum 10 ore, JustJ a spus: Din pacate pe data de 10 dimineata voi pleca. Ma intorc dupa sarbatori!!😊🤗 Ok cum dorești în ianuarie căndva o să fie bine și așa ☺️🤗😘 1
JustJ Reputație: 479 Postat Decembrie 7, 2022 Telefon: 0761367099 Oras:Moon&Galaxy🌌 Indisponibila Telefon: 0761367099 Oras:Moon&Galaxy🌌 Indisponibila Autor Postat Decembrie 7, 2022 Buna dimineata scumpilor🥳🤗 Ce faceti astazi? 😌❤️ 3
Kosti Reputație: 340 Postat Decembrie 7, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Târgu-Mureș Telefon: [email protected] Oras:Târgu-Mureș Postat Decembrie 7, 2022 Acum 8 minute, JustJ a spus: Buna dimineata scumpilor🥳🤗 Ce faceti astazi? 😌❤️ Bună dimineața, ce să facem? admirăm frumusețea ta ❤️ 1
crissd Reputație: 45 Postat Decembrie 7, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 7, 2022 La 05.12.2022 la 9:01, JustJ a spus: Buna dimineata somnorosii mei dragii!! Soarele este afara astazii🤗❤️ Am rasarit si eu o data cu el 😏🍒 Dupa ora 14 va astept cu programari 🫦 Superbă! 1 1 1
Kosti Reputație: 340 Postat Decembrie 7, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Târgu-Mureș Telefon: [email protected] Oras:Târgu-Mureș Postat Decembrie 7, 2022 Salutare dragi prieteni! Din nou o zi cu soare, din nou fericit după o vizită la "DoarJenial" (JustJ) Belle Metoda de contact tot wats, locația într-o zonă bună, apartament amenajat frumos, ambient plăcut. Din nou o vizită foarte plăcută, Belle e o femeie pe placul meu din toate punctele de vedere. 10* pe linie Mulțumesc frumos pentru momentele frumoase petrecute împreună! Dragă Belle, sărbători fericite, un an nou cât mai bun, multă sănătate, să ne revedem cu bine! Sărbători fericite, și la mulț ani tuturor! 4 1
JustJ Reputație: 479 Postat Decembrie 7, 2022 Telefon: 0761367099 Oras:Moon&Galaxy🌌 Indisponibila Telefon: 0761367099 Oras:Moon&Galaxy🌌 Indisponibila Autor Postat Decembrie 7, 2022 2 minutes ago, Kosti said: Salutare dragi prieteni! Din nou o zi cu soare, din nou fericit după o vizită la "DoarJenial" (JustJ) Belle Metoda de contact tot wats, locația într-o zonă bună, apartament amenajat frumos, ambient plăcut. Din nou o vizită foarte plăcută, Belle e o femeie pe placul meu din toate punctele de vedere. 10* pe linie Mulțumesc frumos pentru momentele frumoase petrecute împreună! Dragă Belle, sărbători fericite, un an nou cât mai bun, multă sănătate, să ne revedem cu bine! Sărbători fericite, și la mulț ani tuturor! Iti multumesc din suflet prieten drag,esti mereu o companie frumoasa! Sarbatori fericite si sanatoase!!🤗❤️ 1 1
zoligabi69 Reputație: 467 Postat Decembrie 7, 2022 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Decembrie 7, 2022 Va salut e greu de prins, am insistat dar fără noroc🥶
x the impaler Reputație: 9958 Postat Decembrie 8, 2022 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Decembrie 8, 2022 On 12/6/2022 at 10:07 PM, JustJ said: Imi sta gandul sa trec prin Oradea 🤗. In Baia Mare ajung in ianuarie ❤️🍒 Just, pasare calatoare Vine inspre noi se pare Cred ca vrea sa-mi fie muza🙀 Sper sa-i lipesc o ventuza 😹 J nu stiu de unde vine... 🙄 Julieta ți-e rușine?😍 Te-o fi chemand Jmenarica Si nu vrei sa ne bagi frica 🤯 Ca lași portofelu chel Si ne termini usurel? 😂 Sper ca nu te-ai suparat Pe mine m-ai incurcat 🤣 Asa nume nu rimează Cu nimic din ce contează 🙀 Pe forumul minunat Asta despre-nperecheat 😆 Auzi Bella, maine vin 😜 Poate ma primești putin La o avanpremiera Scurta doar pe noptiera 🤣 Nici patul nu-ti deranjez Vin, te pup si decolez Ca sunt doar in trecere N-am timp de petrecere 😹 Dar as vrea sa te cunosc Pote facem si un pleosc Scap o limba-n veveriță Sa vad cat ești de actrița 😜 Tu te faci ca te-ai udat Si lesini cracita-n pat 🤣 Eu pe tine m-am urcat Bag... si te-am resuscitat 😹 Terminam cu poezia Ca-mi expira fantezia 🙀 Deci sa stii ca-n al tau pat M-am autoinvitat 😘🤗🤣 5
JustJ Reputație: 479 Postat Decembrie 8, 2022 Telefon: 0761367099 Oras:Moon&Galaxy🌌 Indisponibila Telefon: 0761367099 Oras:Moon&Galaxy🌌 Indisponibila Autor Postat Decembrie 8, 2022 6 hours ago, x the impaler said: Just, pasare calatoare Vine inspre noi se pare Cred ca vrea sa-mi fie muza🙀 Sper sa-i lipesc o ventuza 😹 J nu stiu de unde vine... 🙄 Julieta ți-e rușine?😍 Te-o fi chemand Jmenarica Si nu vrei sa ne bagi frica 🤯 Ca lași portofelu chel Si ne termini usurel? 😂 Sper ca nu te-ai suparat Pe mine m-ai incurcat 🤣 Asa nume nu rimează Cu nimic din ce contează 🙀 Pe forumul minunat Asta despre-nperecheat 😆 Auzi Bella, maine vin 😜 Poate ma primești putin La o avanpremiera Scurta doar pe noptiera 🤣 Nici patul nu-ti deranjez Vin, te pup si decolez Ca sunt doar in trecere N-am timp de petrecere 😹 Dar as vrea sa te cunosc Pote facem si un pleosc Scap o limba-n veveriță Sa vad cat ești de actrița 😜 Tu te faci ca te-ai udat Si lesini cracita-n pat 🤣 Eu pe tine m-am urcat Bag... si te-am resuscitat 😹 Terminam cu poezia Ca-mi expira fantezia 🙀 Deci sa stii ca-n al tau pat M-am autoinvitat 😘🤗🤣 Daca tu ai compus aceasta poezie ce pot spune este doar.. speechless. Talentul este rar dar inca exista. 2
JustJ Reputație: 479 Postat Decembrie 8, 2022 Telefon: 0761367099 Oras:Moon&Galaxy🌌 Indisponibila Telefon: 0761367099 Oras:Moon&Galaxy🌌 Indisponibila Autor Postat Decembrie 8, 2022 Buna dimineata scumpii mei domni! 🤗Ultimele 2 zile la voi ❌ Sunt asa incantata ca am venit aici si abia astept sa revin,sunteti o prezenta incantatoare! 🍒🥳 9
Membru Premium masterblaster Reputație: 939 Postat Decembrie 8, 2022 Membru Premium Postat Decembrie 8, 2022 Am vizitat-o si eu pe aceasta domnisoara. Desi nu sunt fan al fetelor micute si slabute, pot sa spun ca ea este minunata. Este frumoasa, nu-i slaba chiar sa i se vada oasele si coastele, si se comporta foarte frumos. In plus, lucreaza cu programari si le respecta. Sper sa ne mai vizitezi, ca vreau sa te mai vad. 4 1
crissd Reputație: 45 Postat Decembrie 8, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 8, 2022 Acum 59 minute, JustJ a spus: Buna dimineata scumpii mei domni! 🤗Ultimele 2 zile la voi ❌ Sunt asa incantata ca am venit aici si abia astept sa revin,sunteti o prezenta incantatoare! 🍒🥳 O frumusețe de femeie! 1 1 1
JustJ Reputație: 479 Postat Decembrie 8, 2022 Telefon: 0761367099 Oras:Moon&Galaxy🌌 Indisponibila Telefon: 0761367099 Oras:Moon&Galaxy🌌 Indisponibila Autor Postat Decembrie 8, 2022 8 minutes ago, masterblaster said: Am vizitat-o si eu pe aceasta domnisoara. Desi nu sunt fan al fetelor micute si slabute, pot sa spun ca ea este minunata. Este frumoasa, nu-i slaba chiar sa i se vada oasele si coastele, si se comporta foarte frumos. In plus, lucreaza cu programari si le respecta. Sper sa ne mai vizitezi, ca vreau sa te mai vad. Multumesc foarte mult pentru apreciere si ma bucur daca am fost o gazda buna! Zi frumoasa in continuare!🤗🤗🥰 1
Alfinoo33 Reputație: 161 Postat Decembrie 8, 2022 Oras:Târgu Mureş Oras:Târgu Mureş Postat Decembrie 8, 2022 Acum 7 ore, JustJ a spus: Buna dimineata scumpii mei domni! 🤗Ultimele 2 zile la voi ❌ Sunt asa incantata ca am venit aici si abia astept sa revin,sunteti o prezenta incantatoare! 🍒🥳 Bună aștept momentul să revi numai bine să ai grijă de tine Sărbători Fericite și La Mulți Ani ! 😀🙂😉😘🌹🥂🎉🎆🎄🎊❄️☃️ 1 1
Cam_Andi Reputație: 216 Postat Decembrie 8, 2022 Oras:undeva Oras:undeva Postat Decembrie 8, 2022 Recenziile frumoase ale colegilor vis-a-vis de Belle mi-au trezit interesul, asa ca mi-am facut programare din timp (cu vreo 2 zile inainte) . Azi am cunoscut-o!.....Ce pot sa zic? O domnisoara de nota 10, chiar daca este la inceput in aceasta "meserie". Potentialul ei este imens, sunt sigur ca va ajunge in TOP in scurt timp. Vesela, prietenoasa si mai ales nonconformista, are un farmec aparte. Belle draga, ai intrat de la prima intalnire in top-ul meu, iti multumesc frumos pt ceea ce mi-ai oferit, sigur ne o se ne revedem in ianuarie. Sincer, o recomand, fata merita vizitata Sarbatori minunate si abia astept sa te revad draga Belle 4 1
JustJ Reputație: 479 Postat Decembrie 8, 2022 Telefon: 0761367099 Oras:Moon&Galaxy🌌 Indisponibila Telefon: 0761367099 Oras:Moon&Galaxy🌌 Indisponibila Autor Postat Decembrie 8, 2022 5 hours ago, Alfinoo33 said: Bună aștept momentul să revi numai bine să ai grijă de tine Sărbători Fericite și La Mulți Ani ! 😀🙂😉😘🌹🥂🎉🎆🎄🎊❄️☃️ Multumesc frumos. Sarbatori fericite alaturi de cei deagi si multa sanatate!!!🤗❤️🥳🥳 1
JustJ Reputație: 479 Postat Decembrie 8, 2022 Telefon: 0761367099 Oras:Moon&Galaxy🌌 Indisponibila Telefon: 0761367099 Oras:Moon&Galaxy🌌 Indisponibila Autor Postat Decembrie 8, 2022 1 hour ago, Cam_Andi said: Recenziile frumoase ale colegilor vis-a-vis de Belle mi-au trezit interesul, asa ca mi-am facut programare din timp (cu vreo 2 zile inainte) . Azi am cunoscut-o!.....Ce pot sa zic? O domnisoara de nota 10, chiar daca este la inceput in aceasta "meserie". Potentialul ei este imens, sunt sigur ca va ajunge in TOP in scurt timp. Vesela, prietenoasa si mai ales nonconformista, are un farmec aparte. Belle draga, ai intrat de la prima intalnire in top-ul meu, iti multumesc frumos pt ceea ce mi-ai oferit, sigur ne o se ne revedem in ianuarie. Sincer, o recomand, fata merita vizitata Sarbatori minunate si abia astept sa te revad draga Belle Iti multumesc dragul meu,esti un barbat intr-adevar,te pup si grija de tine. Sarbatori fericite,sanatoase si bunastare sufleteasca🤗❤️❤️🧚🏻♂️ 1
JustJ Reputație: 479 Postat Decembrie 9, 2022 Telefon: 0761367099 Oras:Moon&Galaxy🌌 Indisponibila Telefon: 0761367099 Oras:Moon&Galaxy🌌 Indisponibila Autor Postat Decembrie 9, 2022 Buna dimineata tuturor prietenilor mei!! Ce faceti? Cum ati dormit? 😌 Vreau sa va spun ca imi sunteti foarte dragi si mi ati intrat la inima,educatia si bunul simt va reprezinta,astazi este ultima zi aici ne revedem in ianuarie domnii mei. Sarbatori cat mai placute,bucurie,veselie,armonie si sanatate sa va aduca aceasta Sfanta Sarbatoare! Va pupacesc si nu uitati sa va bucurati de fiecare clipa a vietii!! 🤗❤️ 8
Kosti Reputație: 340 Postat Decembrie 9, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Târgu-Mureș Telefon: [email protected] Oras:Târgu-Mureș Postat Decembrie 9, 2022 Acum 8 minute, JustJ a spus: Buna dimineata tuturor prietenilor mei!! Ce faceti? Cum ati dormit? 😌 Vreau sa va spun ca imi sunteti foarte dragi si mi ati intrat la inima,educatia si bunul simt va reprezinta,astazi este ultima zi aici ne revedem in ianuarie domnii mei. Sarbatori cat mai placute,bucurie,veselie,armonie si sanatate sa va aduca aceasta Sfanta Sarbatoare! Va pupacesc si nu uitati sa va bucurati de fiecare clipa a vietii!! 🤗❤️ Bună dimineața! Îmi pare rău că pleci, dar această tristețe trece repede când reamintesc clipele frumoase petrecute cu tine 😊 Mă bucur foarte mult că am reușit să te cunosc, să te vizitez de 2ori, mereu o să-mi fi dragă, ești binevenită totdeauna la noi! Sărbători fericite, și tot ce-ți dorești în anul nou! 😘 1 1
zoli10 Reputație: -32 Postat Decembrie 9, 2022 Oras:Târgu-Mureș Oras:Târgu-Mureș Postat Decembrie 9, 2022 Fata faina si educata, pacat ca are parul scurt...pt. altii poate ca asta-i farmecu Da de uita de frizer pana la anu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum