futacios de ocazie Reputație: 196 Postat Februarie 17, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 17, 2023 Belle, ne-ai uitat frumusete mica? Hai ca mor de dorul tau. xoxo🥰😙 1
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3926 Postat Februarie 20, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Februarie 20, 2023 La 17.02.2023 la 14:27, futacios de ocazie a spus: Belle, ne-ai uitat frumusete mica? Hai ca mor de dorul tau. xoxo🥰😙 Salut! Ultimul ei mesaj a fost: "Pauză de la activitate pe perioadă nedeterminată. Mulțumesc de înțelegere." Crede-mă și mie îmi este dor de ea! Spor la mândre! 1
Cam_Andi Reputație: 216 Postat Februarie 20, 2023 Oras:undeva Oras:undeva Postat Februarie 20, 2023 1 hour ago, ursuletulpanda said: Salut! Ultimul ei mesaj a fost: "Pauză de la activitate pe perioadă nedeterminată. Mulțumesc de înțelegere." Crede-mă și mie îmi este dor de ea! Spor la mândre! Da...am cunoscut-o in decembrie, este o fata superba, , draguta, finuta si cu foarte mult bun simt. Sper sa rezolve problema (nu mi-am permis sa fiu indiscret si sa intreb care-i problema) dar sper sa revina cat mai curand 2
mariusz02 Reputație: -32 Postat Martie 2, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Postat Martie 2, 2023 Bună. Pe la Mureș, când mai vi ?😕 2
Alfinoo33 Reputație: 161 Postat Martie 2, 2023 Oras:Târgu Mureş Oras:Târgu Mureş Postat Martie 2, 2023 Așa scrie citez "Pauză de la activitate pe o perioadă nedeterminată mulțumesc de înțelegere" . Și eu aș vreau să-l cunosc voi decide ia cănd o să vină la noi să sperăm căt mai repede 😀🙂😉 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum