Sari la conținut

Blonda Siliconata langa Catedrala

Postări Recomandate

• Oras:Conrtanta
Postat
Acum 17 minute, catalinct a spus:

Salut,vreau si eu numarul domniței daca se poate va rog ..raman dator

Lory in Medeeia-Cet si nu rămâi  dator..

• Oras:Constanta
Postat
10 hours ago, Prefix said:

Lasă și tu te rog un link sau nr de tel.

merci!

Postat
Acum 16 ore, Prefix a spus:

Se poate un număr de contact dau ceva sa pot lua legătura cu ea ? Mulțumesc 

Postat
Acum 39 minute, Dragos227 a spus:

Se poate un număr de contact dau ceva sa pot lua legătura cu ea ? Mulțumesc 

E pe circuit închis. 

Postat
Acum 3 ore, Prefix a spus:

E pe circuit închis. 

Te cred, da dacă tot se vb aici poate faci un gest și mi lași pe email [email protected] . Mulțumesc anticipat 😂

Postat
Acum 8 ore, Dragos227 a spus:

Te cred, da dacă tot se vb aici poate faci un gest și mi lași pe email [email protected] . Mulțumesc anticipat 😂

Tu cunosti semnificatia cuvintelor, , circuit inchis, , ? Asta inseamna ca NU accepta pe altcineva pe care NU IL CUNOASTE..punct..si daca cumva colegul face parte din circuit risca sa nu mai fie primit pt faptul ca ti ar da tie numarul de telefon. Deci cauta alta fata si poate ca va fi bine..spor

• Like 1
Postat
Acum 9 ore, lexluthor a spus:

Tu cunosti semnificatia cuvintelor, , circuit inchis, , ? Asta inseamna ca NU accepta pe altcineva pe care NU IL CUNOASTE..punct..si daca cumva colegul face parte din circuit risca sa nu mai fie primit pt faptul ca ti ar da tie numarul de telefon. Deci cauta alta fata si poate ca va fi bine..spor

Tu fiind avocatul ei ?😂😂 zici ca am cerut nr  lu’ nevastă-ta de te-ai aprins așa😂. Tu oricum ești unul din ăla care sta doar pe mesaje pe aici, îți este frica ca nu ti mai vine tie rândul ?😂😂 cam gelos tu așa🫢 Tine ma nr pt tn dacă asta te încălzește așa mult 😂😂 

• Haha 1
  • Minus 1
  • Oras:Constanța
Postat
La 15.01.2023 la 13:40, Dragos227 a spus:

Tu fiind avocatul ei ?😂😂 zici ca am cerut nr  lu’ nevastă-ta de te-ai aprins așa😂. Tu oricum ești unul din ăla care sta doar pe mesaje pe aici, îți este frica ca nu ti mai vine tie rândul ?😂😂 cam gelos tu așa🫢 Tine ma nr pt tn dacă asta te încălzește așa mult 😂😂 

Oricum nu Răspunde decât dacă ai recomandare de la cineva sau daca are nr salvat in agenda. 
Nu te mai agita ca o apa minerală!

• Oras:ROMANIA
Postat
Acum 10 ore, Exc... a spus:

Oricum nu Răspunde decât dacă ai recomandare de la cineva sau daca are nr salvat in agenda. 

Domnita nu cumva este nimenieu  ...spunea ca se lasa ?

Cred ca doar s-a rebrenduit si lucreaza pe circuit inchis doar cu clienti fideli .

Blonda siliconata ....aparuta in peisaj fix cand duduita nimenieu a inchis obloanele pravaliutei ...in mod oficial .

• Like 2
Postat
La 15.01.2023 la 4:08, lexluthor a spus:

uite si contul ei din umbra .....cine stie mai bine decat ea ce vrea sa faca si ce nu .

pacat ca i-a taiat macaroana pisicutz ca era tare amuzanta situatia .

succes ...nimic nu se pierde totul se transforma .

• Like 1
Postat
Acum 22 ore, Exc... a spus:

Si pe tn cine te a recomandat? Vocea și talentul ? 😂😂😂 Ai vb și tu sa nu adormi… ții la ea ca la nevasta din câte văd😂😂

Postat
La 07.02.2023 la 21:06, Dragos227 a spus:

Si pe tn cine te a recomandat? Vocea și talentul ? 😂😂😂 Ai vb și tu sa nu adormi… ții la ea ca la nevasta din câte văd😂😂

Din păcate pentru tine, nu îți voi face jocul și eu știu cum m-am recomandat.

Un lucru știu sigur, am intrat pe circuit deschis, iar acum este închis! 

Spor!

Postat
La 07.02.2023 la 9:06, gica 1955 a spus:

Domnita nu cumva este nimenieu  ...spunea ca se lasa ?

Cred ca doar s-a rebrenduit si lucreaza pe circuit inchis doar cu clienti fideli .

Blonda siliconata ....aparuta in peisaj fix cand duduita nimenieu a inchis obloanele pravaliutei ...in mod oficial .

Sigur este ea.a trecut la alt nivel.asa cum se lauda în trecut

• Like 1
Postat
Acum 6 minute, Dima74 a spus:

Sigur este ea.a trecut la alt nivel.asa cum se lauda în trecut

Pai sa nu-mi spui ca-si fute clientii cu un masaj de nota 10 ?

La alt nivel probabil implica si alte servicii....imi pare bine pentru ea si progresul ei ,in sfarsit in anonimitate s-a descatusat 😃😄😆

• Like 1
Postat
La 02.12.2022 la 15:49, lexluthor a spus:

Tu nu intelegi ca este pe circuit INCHIS..stii ce inseamna cuvantul Inchis?

.....si nu mai deranjati inutil . 😃😄😆

chiar nu pricepeti ?

• Haha 1
Vizitator Nelumanevra
Reputație: 0
Postat

Nu este pe circuit închis . Avea anunț pe olx sau publi … cadru medical ceva gen fac masaj . Are locația undeva lângă blocurile Mazăre dar peste stradă gen pe partea cu vivo . E pe japcă și vorbește numai de religie de rupe cred că are mici probleme cu mansarda . Pe trup și față nota 10 silicoane Botox 300 masaj cu finalizare te lasă să o atingi etc . Are un motan ffff gras în casă . Îi place să bată câmpii să vorbească mult … eu nu mai merg am mers de curiozitate să văd cum e la masaj . Are un nr cu 595 sau 959 la sfârșit …

• Telefon: Xxxx
  • Telefon: Xxxx
Postat

Nu am înțeles nimic...

• Oras:Mamaia
  • Oras:Mamaia
Postat

0725642687 nu se merita deranjul,timp și bani aruncați.La telefon nu zice ca face mai mult decât masaj,dar în locație cere mulți bani pt oral și nici nu arata bine.St A.D.Xenopol 20

Vizitator Nelumanevra
Reputație: 0
Postat

Nu merită . Este pe japcă . Așa Xenopol la bloc  . Plus că era și un dubios tatuat în fața blocului intr-o mașină . Era acolo și când am venit și mă urmarea cu privirea și când am plecat …

Postat

Am trecut si eu pe la obosita asta, fite la greu pe capul ei, bot de rata, silicoane, nu e grasa dar are carne pe ea. Vorbisem la telefon ceva, la locul faptei mai cerea 50 de lei extra ca i-am trecut pragul, inca 50 daca respiri in hol,etc. M-am intors si am plecat. Poza e falsa,ca si ea. Locatie Xenopol 20 Residence. E o fomista venita de pe alte meleaguri.

• Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...