Sari la conținut

gabym

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gabym

  1. https://www.olx.ro/d/oferta/masaj-relaxare-si-epilat-barbati-IDhiGS6.html
  2. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-b-t-b/gf8i2d8hf10i75fi188059d019g30743.html
  3. Era un anunt pe OLX. Dar era doar cosmeticiana, nu facea si altceva. Cristina o cheama. 0733651127
  4. http://anunturi.telegrafonline.ro/subcategorii/115/de_la_fete_pentru_baieti/http://www.cta.ro/index.php?p=ANL&fdr=1&idsd=58&linp=0&titlu=MATRIMONIALE%20:%20Ea%20cauta%20partener
  5. 0752782709:http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/598299/invitama_la_tine_sau_la_hotel_pentru_o_ora_de_vis_/ Tot poze reale sint! Si probabil ca mai sint si altele dar la ce razboi este in Constanta pe tema asta ti se cam taie cheful de experimentat.Eu personal prefer sa fac un drum special in Bucuresti decit sa merg in orb aici.
  6. La Multi Ani! La Multi Bani!Multa sanatate si sa fiti iubiti!
  7. :DBravo Samira!!!Domnilor, recunosc din cind in cind ca sintem mai rai decit gaitele!
  8. @bondocel! Eu acum am crescut mare (am 40 de ani) si cind eram ca tine, eram cred si mai sarac, dupa ce ca sint urit si cu putza mica, dar nu cred ca vrei sa stii cite am tras si cite am facut ca sa ajung unde am ajuns acum. Mu am studii superioare pentru ca la vremea respectiva nu am putut sa mi le permit, iar acum decit sa-mi iau o diploma de la o fabrica de diplome mai bine nu! cred la un moment dat ca eram mai complexat si mai disperat ca tine, plecam in armata si eu eram inca virgin, dar am facut citeva "sedinte" cu mine si am zis ca nu se poate asa ceva, am luat taurul de coarne si asta a fost ( cu urita "satului" cum se zice), era o matura de 45 de ani care mi-a aratat ca nu onteaza nici dimensiunea, nici frumusetea, ( merci Katy!). Mi-a dat un curaj nebun sa infrunt tot ce imi era potrivnic.Acum am ajuns la 40 de ani fara sa fac scoala ( doar scoala vietii) sa ma bucur de orice clipa si de orice banut care imi iese in cale (pe munca) si crede-ma ca am trecut si prin multinationale si prin SRL-uri de cartier, am frma mea, am 2 masini in fata blocului, am casa, si ma duc la fete de multa vreme si cu mult folos. Trebuie sa faci in primul rind cu tine o "sedinta" si sa te hotarasti ca viata e frumoasa asa cum e, ca nu trebuie sa te uiti in curtea vecinului, si sa te apuci de treaba serios, si cind te hotarasti ca ai 250 de lei (pentru asta trebuie sa renunti la orice altceva) sa te duci dupa cum au recomandat si cei mai vechi pe aici la o femeie care sa stie sa iti dea incredere in tine.Iti recomand cu caldura sa folosesti lama de ras, sapunul si gelul de dus si sa nu ai vreo fantezie cu parfumuri scumpe sau alte prostii de genul asta. Garantat vei avea alta perspectiva care te va mobiliza sa treci la un nivel superior!@vyypuss banii pentru "fete" trebuie sa-i muncesti ca sa vezi cit de dulce este "pasarica" daca ii primesti moca, nu simti placere! P.S. sint nou pe forum, dar vechi cautator de talente, momentan constantean, dar fost bucurestean din Foisorului sect 3 (linga Ema pentru cunoscatori)
  9. Ceara? Holly shit! No way!Interesant ar fi si un punct de vedere feminin macar din prisma experientei pe care o au vis-a-vis de epilare.Eu personal am intilnit si femei care mi-au replicat ca de ce sint tuns ras si frezat acolo ca o cocota (ca barbatii nu trebuie sa fie epilati sau tunsi pe nicaieri, nici macar la axile) dar am intilnit si femei care au apreciat efortul (cu un BJ de calitate chiar).De asta am adus in dicutie subiectul, am cautat pe net inclusiv tehnci de ras ale zonei respective insa rezultatul a fost nesatisfacator.As vrea sa stiu si cum putem scapa de disconfortul ce apare atunci cind incepe sa creasca parul inapoi si apar mincarimile si iritatiile alea nesuferite!Poate aflam si noi cite un hint unii de la ceilalti! PS (ca nu gasesc butonul EDIT) Nu as vrea ca aceasta discutie, zic eu constructiva, sa degenereze intr-o discutie despre metrosexualitate!
  10. Salut,As vrea (inclusiv din partea Doamnelor care mai posteaza pe aici pe forum) sa aflu o parere despre pilozitatea pubiana, excesul sau lipsa acesteia, si de asemenea metode de inlaturare a parului in exces.Eu personal folosesc lama de ras dar doar pentru baza penisului si sacul scrotal, pe pubis folosind un aparat de tuns electric fara gratar pentru al lasa doar foarte scurt si cu un aspect ingrijit.Va astept cu interes parerile, opiniile si experianta in acest sens.PS Am 40 de ani.
  11. Si ca sa evit alte intrebari stinjenitoare pentru mine, dupa ce luni mi-a spus pretul, care este cel de pe thread, am onorat-o pe Doamna cu 300 ron pentru ca asa am apreciat eu ca merita, dupa cum stiti la noi in oras exista doar o singura fata care merita banii astia. (Lucreaza cu circuit inchis si pe baza de recomandare) dupa ce obtin acordul ei poate am sa dau detalii despre EA.
  12. Salutare!Eu fiind din Constanta si avind ieri treaba prin Capitala si mai precis in zona Mall am decis sa ii fac o vizita domnisoarei, dupa ce in prealabil am stabilit cu dumneaei acest lucru de luni la telefon.Foarte punctuala din acest punct de vedere (mi-a spus ca va deschide telefonul la 12 pentru ca dimineata are treaba) am trecut la actiune.Avind in vedere ca ieri a fost si ziua mea onomastica am cumparat un trandafir rosu din fata de la mall si am purces sa urmez indicatiile dumneaei ca sa gasesc adresa.M-a intimpinat doar cu un prosop pe ea intr-o locatie deosebit de curata si placuta.(cred ca este obsedata de curatenie)Avea pregatit un prosop pentru a ma duce la dus, a fost si ea dupa mine.A inceput o felatie cum rar mi-a fost oferita in viata dupa care am purces la actiune cam din toate pozitiile.Oglinda aia din tavan chiar merita toti banii.Eu din pacate eram intr-o stare de spirit mai proasta dar intilnirea cu ea a fost chiar binevenita. A fost tandra , placuta si foarte frumoasa.Ca o concluzie recomand cu caldura tuturor celor ce doresc o experienta placuta si linistitoare. Nu a cerut banii inainte, nu a stat cu ochii pe ceas.9+ din partea mea si cred ca am sa o mai vizitez cind voi avea treaba prin zona. A, si era sa uit, avea lenjerie de pat de matase (fiori reci si placuti pentru mine) dar m-am lovit in acea margine proeminenta a patului asa ca mare atentie cind mergeti pe linga patul Emei pentru ca exista riscul de accident ( si nu se considera accident de munca).
×
×
  • Creează nouă...