Jump to content

ionica2000

Membru Premium
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

115 Reputatie Excelenta

About ionica2000

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Constanta

Recent Profile Visitors

412 profile views
 1. Oralul anost din punctul meu de vedere inseamna ca face o singura miscare sus/jos, fara nimic altceva: deep, rotire, ruperi de ritm, atentie la accesori, atins cu virful limbi, etc. I-am dat 7 cu indulgenta ca a fost neprotejat si ca este tanara si poate sa evolueze. Normalul : la pozitia misionarului nu a miscat deloc. A stat efectiv pe spate ( nu contre, nu sa te stranga in brate, sa te mangaie, ) La pozitia capra s-a miscat putin. I-am dat nota 8 ca fata de oral a fost mai ok.
 2. Salutare, Zilele trecute i-am facut o vizita domnisoarei. Locatia - apartament la parter , in bloc nou spre Palazu Mare, curat , baie dotata. Am facut eu dus, dupa a intrat domnisoara in timp ce eu o asteptam in dormitor. ON- a revenit de la baie si a inceput cu un oral neprotejat dar foarte anost. Fara atentie la accesori, iar din minut in minut imi stergea scula cu un servetel. nota 7. NP- a pus prezervatiul si am inceput in pozitia misionar, unde nu s-a miscat de loc, nu a schitat nimic. A urmat pozitia capra unde s-a miscat putin si am finalizat. Nota 8 Foto
 3. Salutare, Am fost la domnisoara Ana, in urma cu citeva zile. Locatia in Mamaia , bloc nou dupa Scandinavia, curat, baia dotata cu tot ce trebuie - 10. OP - doar protejat, foarte adanc, atentie deosebita la oo, lins, scuipat , priviri porno - 9( daca facea si neprotejat atunci 10) NP- prima data s-a urcat pe mine, dupa s-a asezat capra si am finalizat in balon in pozitia misionarului. Se implica, geme frumos, sta cum vrei tu. Nota 10. Anal - am intrebat si mi-a spus ca face dar eu terminasem asa ca pe data viitoare. Halat 200 nr. Spor la ciocane.
 4. Cand incepi programul la birou?
 5. Pentru colegu de mai sus, Doamna are labii mari si frumosi , iesiti in afara, lingicul este in limite , frumos. Ii plac limbile. Scuze de intarziere.
 6. Salutare. Este prima mea recenzie asa ca daca uit ceva , ma scuzati. Doamna este un milf , corp frumos pentru varsta ei, sani mari tari. Fotografiile sunt reale. ON-10 foarte tare( o inghite toata, atenta la oo, o scuipa, o linge, te priveste) , a urmat un 69 . NP-8 prima data s-a urcat pe mine, dupa care am trecut eu peste si am finalizat in balonas( se misca bine, se vede bine experienta). Locatia 9- langa Vivo, apartament la et. 4 , curat , baie cu tot ce trebuie. Doamna a facut baie inainte si dupa actiune, eu la fel. De recomandat - da , mai ales celor care le pla
×
×
 • Create New...