Sari la conținut

Scoaterea prostiei din om?!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Exista oare tehnici de eliberare a proastiei din om,si de a crea prin asta,un suflet pur? :)...ceva asemanator cu exorcismul...Deasemenea,oare prostia este in forma lichida(adica prostia umbla prin sange,ajunge la creier,si de acolo,producerea de "shut down",provocand acea incapacitate de a gandi),sau oare este in forma de unde...unde energetice,magnetice, :)

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Prostie

Prostia este caracteristica unei persoanei de a fi lipsite de inteligență, de a fi ignorant sau incult. Această caracteristică poate fi atribuită acțiunilor unui subiect , vorbelor acestora sau credințelor lui. Termenul se poate referi și la o judecată inadecvată sau la lipsa de sensibilitate sau bun-simț a anumitor persoane. În ciuda încercărilor de a măsura inteligența, precum testele IQ, rămâne destul de dificil de determinat cine e prost sau deștept. Adjectivul prost este des folosit în sens peiorativ.

Enciclopedia Prostiei (De Encyclopedie van de Domheid) scrisă de olandezul Matthijs van Boxsel e bazată în ideea autorului că prostia e fundamentul civilizației noastre și conform convingerii că nimeni nu e atât de inteligent încât să-și dea seama cât de prost este. În lucrare prostia era definită ca : auto-distrugere inconștientă, capacitatea de a acționa împotriva lucrurilor ce îți aduc fericirea. Un citat care îi este atribuit lui Albert Einstein zice: Doar doua lucruri sunt infinite, universul și prostia umană, dar eu nu sunt sigur despre primul "

http://ro.wikipedia.org/wiki/Prostie

ai sa vezi, cu cat aprofundam mai mult subiectul, cu atat o sa apara mai multe exemple.

motiv: nu isi dau seama si...chestia cu fudulia :)

• Like 3
  • Oras:Acolo
Postat

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost...

• Like 1
Postat

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost...

daca esti mort si cineva iti spune ca esti prost,nu ai cum sa mai schimbi nimic,nu functionezi...dar tu esti inca viu...deci? :)

Postat

daca esti mort cum pula mea iti spune cineva ca esti prost?  si de cand pula mea vorbesti tu cu mortii ? =))

ai de pula mea

Postat

daca esti mort cum pula mea iti spune cineva ca esti prost?  si de cand pula mea vorbesti tu cu mortii ? =))

ai de pula mea

Copile cordit,vorbesti urat si nu intelegi nimic...poti sa nu intervii in discutii,nu inspiri nimic. :)

Postat

ma esti prost? =))

de ce pula mea mi-ai dat quote? ca sa spui o prostie ? topic-ul asta e despre scoaterea prostiei din tine?

da-o in pula mea de treaba.

Postat

Xoxo, tu ai luat foarte in serios postul ala al meu cu folosirea "pula mea" drept semn de punctuatie :D

Postat

da-l in pula mea pe fantasma, poate asa scoatem prostia din el =)) 

Postat

da-l in pula mea pe fantasma, poate asa scoatem prostia din el =))

Xoxo,cordaciune mica si nebuna,prostia a iesit de ceva timp din mine,s-a ratacit pe undeva...o fi ajuns la tine magnetule? :)

O sa am putina treaba acum,de ziua ta,dar ma voi slobozi pe interventiile tale in momentul in care voi prinde ceva timp liber.

Te pup dulce si apasat! :)

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

"Prostul poate pune într-o ora mai multe întrebari decât poate raspunde un întelept în sapte ani."

Proverb englezesc.

Reputație: 9109
Postat

Niciodata,din prostioare (de adulti)suntem creati,putem spera in bine,visa....uneori visele sunt realizabile,depinde de om...Desteptii sunt destepti nu pentru ca s-au nascut asa,ci pentru ca au invatat sa invete.(Tudor Octavian) :gifs_ojos

• Oras:Troia
  • Oras:Troia
Postat

Niciodata,din prostioare (de adulti)suntem creati,putem spera in bine,visa....uneori visele sunt realizabile,depinde de om...Desteptii sunt destepti nu pentru ca s-au nascut asa,ci pentru ca au invatat sa invete.(Tudor Octavian)

:gifs_ojos

Auzi ba xoxo :) tu din cauza pulei n-ai avut timp sa-nveti...caca-te-ai pe ea :(

EA,fiind pulla....te-ai prins,nu? :)

Xoxilina,ti-am luat si martisor,un elefant cu trompa-n sus :) e pt spor...

Postat

mai bine imi iei tu mie trompa-n gura si fantasma se uita, tu primu mi-o sugi =))

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...