Sari la conținut

PROBLEME ERECȚIE

Vizitator

Postări Recomandate

Acum 6 minute, n0sf3ra7u a spus:

There can be various reasons , but yes , not feeling connected to someone , might be the issue.

Oamenii în mare parte se-ngroapă singuri prin gândurile toxice pe care le au . Sunt oameni care ar da orice să aibă viața noastră ( a mea și a ta ) și totuși ceva în creierul nostru se întâmplă greșit de nu suntem capabili să apreciem în totalitate toate lucrurile frumoase pe care le avem . 

Da ,totul este în mintea noastră, binele și raul,bucuria și tristețea, fericirea și durerea.Trebuie să știm să ne controlam,dar este foarte greu.Budha spune " cauza nefericirii este neîmplinirea dorințelor.Nu ai dorințe,nu ești nefericit și ajungi în nirvana". Iisus spune:"iubește ți aproapele ca pe tine însuți ". Țăranul român, filozof sui generos spune"nu te întinde mai mult decât îți este plapuma ".Eu cred că toți au dreptate ,de la toți am învățat și sunt fericit ,deci am reușit.Sper să reușiți toți, căci dacă nu ne a întrebat nimeni daca vrem să intrăm în viața, măcar să o trăim fericiți.

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo

@n0sf3ra7u

* pain does not make you stronger. what makes you stronger is your ability to learn and grow from whatever reason - real change. pain might be an external catalyst for real change, but it can also make you want to feel more pain to "overcome" it and feel "powerful" without learning anything real out of the whole experience, so that in the end you get to experience the same mistakes over and over again wondering "why?"
pain actually is the round about, long way to go and it might take you longer than if you learn the ability to grow from a book the same life lessons and real values

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 7 ore, cevaa a spus:

@n0sf3ra7u

* pain does not make you stronger. what makes you stronger is your ability to learn and grow from whatever reason - real change. pain might be an external catalyst for real change, but it can also make you want to feel more pain to "overcome" it and feel "powerful" without learning anything real out of the whole experience, so that in the end you get to experience the same mistakes over and over again wondering "why?"
pain actually is the round about, long way to go and it might take you longer than if you learn the ability to grow from a book the same life lessons and real values

Uite ce e , îmi este foarte greu să înțeleg anumite lucruri din pricina modului tău de exprimare , poate sunt eu bătut în cap , îmi pare rău , dar simt că nu putem purta o conversație .

Link spre comentariu
31 minutes ago, n0sf3ra7u said:

Uite ce e , îmi este foarte greu să înțeleg anumite lucruri din pricina modului tău de exprimare , poate sunt eu bătut în cap , îmi pare rău , dar simt că nu putem purta o conversație .

Vezi si zi-mi cum ti se pare asta (in special 2:55 -> 3:20) https://www.youtube.com/watch?v=v7KQsS2kLM4 . 
Recomandare de la youtube chiar si daca nu am mai avut pana acum 😐

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 11 ore, cevaa a spus:

Vezi si zi-mi cum ti se pare asta (in special 2:55 -> 3:20) https://www.youtube.com/watch?v=v7KQsS2kLM4 . 
Recomandare de la youtube chiar si daca nu am mai avut pana acum 😐

Foarte interesant . A trebuit să mă uit de mai multe ori pentru a înțelege în totalitate , se prea poate să mă fi ajutat destul de mult clipul ăsta. Da , meditația este o cheie care deschide ușa către îmblânzirea corpului și minții și prin ea , te formezi să fii "șeful" tău și să deții cât mai mult control asupra ființei tale . Lucru pe care l-am cam neglijat în ultima perioadă și aveam nevoie de reminderul ăsta .

Link spre comentariu

Acum 1 oră, n0sf3ra7u a spus:

Foarte interesant . A trebuit să mă uit de mai multe ori pentru a înțelege în totalitate , se prea poate să mă fi ajutat destul de mult clipul ăsta. Da , meditația este o cheie care deschide ușa către îmblânzirea corpului și minții și prin ea , te formezi să fii "șeful" tău și să deții cât mai mult control asupra ființei tale . Lucru pe care l-am cam neglijat în ultima perioadă și aveam nevoie de reminderul ăsta .

Eu cred că trebuie să fii atent ce ușa și cum o deschizi.Meditatia este o armă puternică și trebuie să ști cum să umbli cu ea.Yoghinii își caută un guru că să îi învețe.Tehnicile de meditație folosire în Raya yoga sunt dificile și periculoase.Eu te sfătuiesc să mergi la oameni care se pricep și să nu faci de unul singur din ce citești și găsești pe net.Colegul are dreptate și poate că niște ședințe de hata yoga ți ar face bine și poți găsi destul de ușor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...