gyorgye69 Reputație: 4035 Postat Martie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2014 Dragi colegi confutaciosi, va propun sa infiintam o sectiune de "CUIBURI DE NOAPTE", in care sa cotam locatiile per ansamblu, din punct de vedere seriozitate, locatie, igiena,numar fete, aspect fete, halat. Explicatia propunerii mele este o intamplare recenta, prin care sunt convins ca ati trecut si dvs., nu numai o data. Am avut de curand in vizita un amic din provincie. Am mancat ceva in centrul vechi cu el si cu inca un coleg al meu, am ras niste bauturici tot pe-acolo, pentru ca, in final, pe la un 2 noaptea, sa ni se faca de futut... Am sunat la Divine masaj (Clucerului) care stiu ca lucreaza si noaptea si nu mi-a raspuns nimeni, am sunat la fetele din Cpt. Mihai Vasilescu (fostul Arrogance), unde mi-au spus ca fetele sunt ocupate sa revin peste o ora, colegul meu a renuntat si s-a dus la somn, in final, mi-au raspuns niste fete de la intersectia mosilor cu eminescu, nu mai tin minte cum se cheama cuibul, stiu ca aveau un numar de tel fix usor de tinut minte, daca nu ma insel 0212102121. Mi-au confirmat ca sunt 2 fete disponibile, ne-am suit in taxi si ne-am dus acolo... Surpriza, insa, era o domnisoara disponibila, cu care s-a dus musafirul meu, iar eu am primit asigurarea ca cealalta domnisoara, plecata dupa tzigari se va intoarce in 10 min. Nici vorba de asaceva, amicul a futut, eu am privit pe pereti, la 4 dimineata, cand terminase asta, fata cu care a fost el, mi-a zis: hai acum tu, ca sunt libera:)))) Am injurat in sinea mea si am plecat acasa. Chiar daca amicul s-a simmtit bine dupa cum mi-a declarant, eu pot spune ca am servit o tzeapa, si la o ora la care aveam lucruri mai bune de facut. 1
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Martie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2014 Sunt mai multe cuiburi sau chiar si fete singure/perechi prin oras ... cum facem, postam direct aici datele pe care le avem si care sunt sigure/testate ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum