nagato Reputație: 15 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:Mehedinti Oras:Mehedinti Postat Decembrie 2, 2022 Chiar acum, teiert_91 a spus: În nici un caz nu suntem prieteni , ar fi util daca ai o părere despre cineva să vii și cu niste argumente ,...ce te recomandă însă pe tine să imparti oamenii în sănătoși sau nu la cap ?!?! Daca ai grețuri ia cu lamâie te rog ! Eu zic sa nu vin pe la Dedeman si sa pun mana pe tine ca iti bag lamaile pe gat !! Jegos de ultima speta ce esti 😉 2 2
ermes82 Reputație: 596 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Decembrie 2, 2022 Ce credeați că telenovela Tânăr și neliniștit se încheie așa ușor, nicio șansă, continuă până la moarte și după 🤣🤣🤣 3
teiert_91 Reputație: -31 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:acolo unde nu exista ura ci doar bunatate Oras:acolo unde nu exista ura ci doar bunatate Autor Postat Decembrie 2, 2022 4 minutes ago, teiert_91 said: În nici un caz nu suntem prieteni , ar fi util daca ai o părere despre cineva să vii și cu niste argumente ,...ce te recomandă însă pe tine să imparti oamenii în sănătoși sau nu la cap ?!?! Daca ai grețuri ia cu lamâie te rog ! așa erudit cum ești nu îmi explic cum ai reușit totuși să o comiți mai devreme atât de lamentabil în cazul acela cu swallow ....cât de prostuț poți să fii totuși ?!😅😅😅 1
nagato Reputație: 15 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:Mehedinti Oras:Mehedinti Postat Decembrie 2, 2022 Acum 3 minute, teiert_91 a spus: așa erudit cum ești nu îmi explic cum ai reușit totuși să o comiți mai devreme atât de lamentabil în cazul acela cu swallow ....cât de prostuț poți să fii totuși ?!😅😅😅 Eu zic sa te potolesti ca daca pun mana pe tine iti scot din cap toate figurile de nu iti mai faci alt cont pe aici … Dar nu ma pun la mintea unui om labil mintal . In fine .. asta e ultimul meu post aici … Mars la cotet jigodie !! 1 2
20_14 Reputație: 1742 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Decembrie 2, 2022 Iar ii circ pe Severin 🤣🤣🤣 Caru tu esti mai tare decat Magni 😂😂 2
teiert_91 Reputație: -31 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:acolo unde nu exista ura ci doar bunatate Oras:acolo unde nu exista ura ci doar bunatate Autor Postat Decembrie 2, 2022 2 minutes ago, nagato said: Eu zic sa te potolesti ca daca pun mana pe tine iti scot din cap toate figurile de nu iti mai faci alt cont pe aici … Dar nu ma pun la mintea unui om labil mintal . In fine .. asta e ultimul meu post aici … Mars la cotet jigodie !! Așa o să fac , o să studiez problema și mai vedem , am zis cândva că dacă suntem uniți este in interesul nostru , tu însă doar înjuri ,.. ok ! 1
teiert_91 Reputație: -31 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:acolo unde nu exista ura ci doar bunatate Oras:acolo unde nu exista ura ci doar bunatate Autor Postat Decembrie 2, 2022 5 minutes ago, 20_14 said: Iar ii circ pe Severin 🤣🤣🤣 Caru tu esti mai tare decat Magni 😂😂 slabe șanse că iar mă Banează prințesa asta, nu mai vreau cartele și conturi și plm de-astea .......hai că sună al dracu de fain : " sa banezi iertarea " 😅😉😉 ...mai Ho !! 😅😅😅 1
20_14 Reputație: 1742 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Decembrie 2, 2022 Acum 3 minute, teiert_91 a spus: slabe șanse că iar mă Banează prințesa asta, nu mai vreau cartele și conturi și plm de-astea .......hai că sună al dracu de fain : " sa banezi iertarea " 😅😉😉 ...mai Ho !! 😅😅😅 Bine ca nici tie nu iti place ... Am crezut ca ciobanasi rezista pana de Craciun ...dar nu au apucat pe Mos Niculae 😂😂😂 2
teiert_91 Reputație: -31 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:acolo unde nu exista ura ci doar bunatate Oras:acolo unde nu exista ura ci doar bunatate Autor Postat Decembrie 2, 2022 4 minutes ago, 20_14 said: Bine ca nici tie nu iti place ... Am crezut ca ciobanasi rezista pana de Craciun ...dar nu au apucat pe Mos Niculae 😂😂😂 Nu a ținut de mine 2014 ..., eu am fost cât mai gingaș posibil ..... csf ?!?!,..nu ai csf ..?!? justițiara veghează bunul mers al forumului mai ales pe Mh ....😛 Cum ar fi sa îi ia locul lui Cleo ?!? 😵💫😵💫😵💫... daca aș fi pentru o zi .........😅😅😅 1
ermes82 Reputație: 596 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Decembrie 2, 2022 Acum 20 minute, 20_14 a spus: Iar ii circ pe Severin 🤣🤣🤣 Caru tu esti mai tare decat Magni 😂😂 Dacă Sofia e fată rea și nu se înduplecă măcar oleacă de suferințele bietului Caru'. O savarină i-ar potoli nițel poftele 🤣🤣🤣 1
20_14 Reputație: 1742 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Decembrie 2, 2022 Acum 7 minute, ermes82 a spus: Dacă Sofia e fată rea și nu se înduplecă măcar oleacă de suferințele bietului Caru'. O savarină i-ar potoli nițel poftele 🤣🤣🤣 Mai ...Nu este Nu ...trebuie sa intelega ...nu este nici primul si nu o sa fie nici ultimul refuzat . Aia e ...se trece peste si gata ... la cate refuzuri am si eu 😅😅 si de cate ori mi a fost blocat numarul 😅😅😅 Dar el face prea mult circ ...si circul ii ieftin 😅😅😅 2
ermes82 Reputație: 596 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Decembrie 2, 2022 Acum 2 minute, 20_14 a spus: Mai ...Nu este Nu ...trebuie sa intelega ...nu este nici primul si nu o sa fie nici ultimul refuzat . Aia e ...se trece peste si gata ... la cate refuzuri am si eu 😅😅 si de cate ori mi a fost blocat numarul 😅😅😅 Dar el face prea mult circ ...si circul ii ieftin 😅😅😅 Cunoaștem starea lui dar ne mai amuzam și noi 🤣 1 1
bulanex Reputație: 44 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:drobeta Oras:drobeta Postat Decembrie 2, 2022 Carule sti ca ti am luat apararea dar acum tu ai vazut ca Sofia asteapta sa gaseasca locatie buna si ce ai zis stai ca postez eu locatiile asa gen sa nu para ca ai facut o pt ea...dar tu special pt ea ai facut o( o vrei rau) recunoaste 3
teiert_91 Reputație: -31 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:acolo unde nu exista ura ci doar bunatate Oras:acolo unde nu exista ura ci doar bunatate Autor Postat Decembrie 2, 2022 Bai mă bucur că va amuz, locațiile mă jur că am muncit sa le pun și daca pot pe toate , am făcut-o inițial pentru Amyra care solicită, însă până sa mă documentez și să postez cred că deja găsise la P. Sârbilor. Ulterior m-am gândit să deschid topic ca să ramana pentru posteritate și a ajuta fete ce vor sa vina pentru prima data la noi . O pup pe Amy și din păcate la acesta vizită nu ne vom putea cunoaște ,..😒, ..poate că la următoarea daca va mai fi . 1 1
20_14 Reputație: 1742 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Decembrie 2, 2022 Acum 10 minute, ermes82 a spus: Cunoaștem starea lui dar ne mai amuzam și noi 🤣 Daca ii asa ...zic ca cine merge si ii la curent cu serialul ...sa futa si in numele lu Caru ...doua , trei pedale .. sa fie de acolo ...de la "Safiemaibine " 😂😂😂 Poate ii trece si pofta pentru fata 😂😂...daca el tot are interzis. 2
teiert_91 Reputație: -31 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:acolo unde nu exista ura ci doar bunatate Oras:acolo unde nu exista ura ci doar bunatate Autor Postat Decembrie 2, 2022 9 minutes ago, bulanex said: Carule sti ca ti am luat apararea dar acum tu ai vazut ca Sofia asteapta sa gaseasca locatie buna si ce ai zis stai ca postez eu locatiile asa gen sa nu para ca ai facut o pt ea...dar tu special pt ea ai facut o( o vrei rau) recunoaste Da recunosc și de ce să nu o vreau , eu citesc foarte mult , ca și ea și în ultimul timp văd că și-a îmbunătățit serviciile semnificativ în bine ,...poate că e o coincidență ceva, feng shui , karma ....și cum să nu o dorești ? Nu se poate ?! ok , am priceput că nu-s noob , însă o pace ce bine ar prinde amandorura ..,😊 1
teiert_91 Reputație: -31 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:acolo unde nu exista ura ci doar bunatate Oras:acolo unde nu exista ura ci doar bunatate Autor Postat Decembrie 2, 2022 28 minutes ago, 20_14 said: Mai ...Nu este Nu ...trebuie sa intelega ...nu este nici primul si nu o sa fie nici ultimul refuzat . Aia e ...se trece peste si gata ... la cate refuzuri am si eu 😅😅 si de cate ori mi a fost blocat numarul 😅😅😅 Dar el face prea mult circ ...si circul ii ieftin 😅😅😅 Eu zic sa te hotărăști ,...sunt mai tare ca Magni ăla sau e circ ieftin ,...?!? Daca e așa o să bag niste preturi de fițe cu multe de zero în coadă 😅😅🫡 1
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 2, 2022 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Decembrie 2, 2022 45 minutes ago, bulanex said: Carule sti ca ti am luat apararea dar acum tu ai vazut ca Sofia asteapta sa gaseasca locatie buna si ce ai zis stai ca postez eu locatiile asa gen sa nu para ca ai facut o pt ea...dar tu special pt ea ai facut o( o vrei rau) recunoaste Păi nu locația aia de la teatru o astept ,ci alta de pe Orly 😂 . El oricum a făcut o obsesie pentru mine ,its so sad. Eu zic sa își tatueze numele meu sa ma țină minte toată viața: femeia care a măturat cu mine pe jos din toate pozițiile.
teiert_91 Reputație: -31 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:acolo unde nu exista ura ci doar bunatate Oras:acolo unde nu exista ura ci doar bunatate Autor Postat Decembrie 2, 2022 1 minute ago, Sofia91 said: Păi nu locația aia de la teatru o astept ,ci alta de pe Orly 😂 . El oricum a făcut o obsesie pentru mine ,its so sad. Eu zic sa își tatueze numele meu sa ma țină minte toată viața: femeia care a măturat cu mine pe jos din toate pozițiile. Mi-e frica de ace și cum ai observat pe un băiat îl deranjeaza cobrița ta .. Te bucuri acum că ești de succes și ai maturat însă viața ne rezerva mute , eu sunt mereu pe intelegere , comunicare non și Verbala , pe fair play mereu și restul e doar poveste . 1
teiert_91 Reputație: -31 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:acolo unde nu exista ura ci doar bunatate Oras:acolo unde nu exista ura ci doar bunatate Autor Postat Decembrie 2, 2022 2 minutes ago, teiert_91 said: Mi-e frica de ace și cum ai observat pe un băiat îl deranjeaza cobrița ta .. Te bucuri acum că ești de succes și ai maturat însă viața ne rezerva mute , eu sunt mereu pe intelegere , comunicare non și Verbala , pe fair play mereu și restul e doar poveste . O să îți demonstrez că tot tu pici prost , multa lume citește și au intrat chiar vip-uri de peste tot , e vorba ta și pe limba ta acră , aceste minusuri denotă doar o gândire de adolescenta in calduri ...😊 Daca mai ai de măturat poți apela oricând și cu mare drag 😊 1
teiert_91 Reputație: -31 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:acolo unde nu exista ura ci doar bunatate Oras:acolo unde nu exista ura ci doar bunatate Autor Postat Decembrie 2, 2022 12 minutes ago, teiert_91 said: O să îți demonstrez că tot tu pici prost , multa lume citește și au intrat chiar vip-uri de peste tot , e vorba ta și pe limba ta acră , aceste minusuri denotă doar o gândire de adolescenta in calduri ...😊 Daca mai ai de măturat poți apela oricând și cu mare drag 😊 te înțeleg @_sahy_, e normal sa tii cu fata insa incearaca sa te pui in locul meu , chair nu merit acest statut și acest tratament . Am lăsat tot timpul loc și nu sunt genul mitocan sau de blamat , chiar deloc . Daca are o obsesie cum a fost cacaron și câți au mai fost poate că adevărul e la mijloc ,...in cazul meu mă refer nu generalizez . Numai bine ! 1
teiert_91 Reputație: -31 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:acolo unde nu exista ura ci doar bunatate Oras:acolo unde nu exista ura ci doar bunatate Autor Postat Decembrie 2, 2022 23 minutes ago, teiert_91 said: O să îți demonstrez că tot tu pici prost , multa lume citește și au intrat chiar vip-uri de peste tot , e vorba ta și pe limba ta acră , aceste minusuri denotă doar o gândire de adolescenta in calduri ...😊 Daca mai ai de măturat poți apela oricând și cu mare drag 😊 Văd că ai un cateluș tare cuminte , i-ai dat probab cu niste oase deja roase pe la nas și îți dublează bulinele ... Daca ești fata deșteaptă renunță la report și sa mă bagi la - infinit 😛😅😅 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2022 Postat Decembrie 2, 2022 Acum 33 minute, teiert_91 a spus: te înțeleg @_sahy_, e normal sa tii cu fata insa incearaca sa te pui in locul meu , chair nu merit acest statut și acest tratament . Am lăsat tot timpul loc și nu sunt genul mitocan sau de blamat , chiar deloc . Daca are o obsesie cum a fost cacaron și câți au mai fost poate că adevărul e la mijloc ,...in cazul meu mă refer nu generalizez . Numai bine ! nu tin cu nimeni....doar observ ca, cu fiecare cont facut.. devii tot mai penibil..si de compatimit.... in locul tau m-as duce undeva in munti..fara internet, fara curve, doar tu, un bordei...un caine..si-un ceaun de mamaliga.. nu-ti urez sa-ti revii.. ca e imposibil si degeaba..doar nu-ti taia venele..Dumnezeu te-a lasat si pe tine pe pamant cu un scop..la fel ca si pe copaci.. sanatate..!(fizica*)...
teiert_91 Reputație: -31 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:acolo unde nu exista ura ci doar bunatate Oras:acolo unde nu exista ura ci doar bunatate Autor Postat Decembrie 2, 2022 35 minutes ago, _sahy_ said: nu tin cu nimeni....doar observ ca, cu fiecare cont facut.. devii tot mai penibil..si de compatimit.... in locul tau m-as duce undeva in munti..fara internet, fara curve, doar tu, un bordei...un caine..si-un ceaun de mamaliga.. nu-ti urez sa-ti revii.. ca e imposibil si degeaba..doar nu-ti taia venele..Dumnezeu te-a lasat si pe tine pe pamant cu un scop..la fel ca si pe copaci.. sanatate..!(fizica*)... Da , foarte subtil și totuși profund , apreciez și mă voi inspira din adevărul tău absolut în munți bineînțeles cu mămăliga in fălci ma voi gândi și mulțumi ție mereu .. 😉 1
teiert_91 Reputație: -31 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:acolo unde nu exista ura ci doar bunatate Oras:acolo unde nu exista ura ci doar bunatate Autor Postat Decembrie 2, 2022 Și că sa fie ca domnișoara ( fiindcă sunt un gentleman ) și ca lingăii ei de serviciu mă mai băneaza și pe mie careva sau ce drak facem pe aici .?!? numai amatori ?? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum