aimeeyvett Reputație: 645 Postat Mai 31 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 31 1 3 Link spre comentariu
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Mai 31 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 31 1 4 Link spre comentariu
dinuandrei9 Reputație: 135 Postat Mai 31 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31 am fost acum la domnisoara, ea este cea din poze, arata foarte bine si e si draguta la fata ON bun, mi-a placut, s a transformat intr un 69 de vis, lins pasa si fund, mirosea senzational. NP 3 pozitii cu ritm, nu zice nu la nimic, am finalizat in prez nu dau note pt ca nu are rost, este ce trebuie si probabil voi mai reveni. te pup 1 Link spre comentariu
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Mai 31 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 31 Acum 9 minute, dinuandrei9 a spus: am fost acum la domnisoara, ea este cea din poze, arata foarte bine si e si draguta la fata ON bun, mi-a placut, s a transformat intr un 69 de vis, lins pasa si fund, mirosea senzational. NP 3 pozitii cu ritm, nu zice nu la nimic, am finalizat in prez nu dau note pt ca nu are rost, este ce trebuie si probabil voi mai reveni. te pup Sa se inteleaga fraza cand te-ai referit ca nu zic nu la nimic (sa o explic) nu zic nu legat doar de serviciile afisate aici pe forum! Nu fac nimic in plus de ceea ce este scris☺️ Ca sa nu se inteleaga gresit! Zi frumoasa ☺️💖 Link spre comentariu
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Mai 31 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 31 🔔Ultimele 6 zile in Bucuresti‼️ 📝Pentru cine e interesat mai am cateva locuri disponibile astazi dupa ora 17:00 ! Link spre comentariu
ronny9999 Reputație: 342 Postat Mai 31 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31 2 hours ago, aimeeyvett said: Sa se inteleaga fraza cand te-ai referit ca nu zic nu la nimic (sa o explic) nu zic nu legat doar de serviciile afisate aici pe forum! Nu fac nimic in plus de ceea ce este scris☺️ Ca sa nu se inteleaga gresit! Zi frumoasa ☺️💖 Daca tot ai zis de aceste luvruri Faci un update de servicii si preturi ? Link spre comentariu
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Mai 31 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 31 Acum 9 minute, ronny9999 a spus: Daca tot ai zis de aceste luvruri Faci un update de servicii si preturi ? este cu o pagina inapoi! A repostat un coleg de-al tau! ☺️ Link spre comentariu
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Mai 31 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 31 ‼️Mai am un singur loc disponibil la 19:30 pentru cine e interesat Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9943 Postat Mai 31 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Mai 31 Colegilor, cei care ati fost in ultimele zile la ea imi poate spune cineva dacă mai are obiceiul de a te împinge cu mainile când esti peste ea? 2 Link spre comentariu
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Mai 31 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 31 Acum 5 minute, Subteranaa a spus: Colegilor, cei care ati fost in ultimele zile la ea imi poate spune cineva dacă mai are obiceiul de a te împinge cu mainile când esti peste ea? deja si-au spus opinia despre mine! 😉 gasesti comentariile pe paginea cealalta Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9943 Postat Mai 31 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Mai 31 Acum 1 minut, aimeeyvett a spus: cred ca doi dintre colegi deja si-au spus opinia despre mine! 😉 si multi altii inaintea celor 2 Voiam sa stiu exact ce am intrebat, despre restul in ceea ce te privește mi-am format o opinie când te-am vizitat. 2 1 Link spre comentariu
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Iunie 1 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 1 Buna dimineataa!! 💖💖 Mi-am inceput programul si ma gasiti disponibila pana la ora 21:00 Programarile se fac doar pe whatsapp 📝💖 Link spre comentariu
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Iunie 1 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 1 1 4 Link spre comentariu
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Iunie 1 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 1 5 Link spre comentariu
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Iunie 1 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 1 ‼️Pentru astazi numai am nimic disponibil 💖☺️ 1 Link spre comentariu
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Iunie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 2 Buna dimineataa 💖 Programul meu este in fiecare zi incepand cu ora 9:00 pana la ora 21:00 🔔Ultimele 4 zile in Bucuresti Pentru programari va rog sa imi scrie-ti pe whatsapp Link spre comentariu
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Iunie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 2 3 Link spre comentariu
ronny9999 Reputație: 342 Postat Iunie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2 2 hours ago, aimeeyvett said: 🤤🤤🤤 1 Link spre comentariu
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Iunie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 2 🔔Pentru ca incepand de maine mai sunt doar 3 zile in Bucuresti , locurile vor fi limitate! Asa ca va rog sa va programati din timp 💖💖 Link spre comentariu
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Iunie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 3 Link spre comentariu
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Iunie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 3 2 Link spre comentariu
luca87 Reputație: 4 Postat Iunie 3 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 3 Acum 12 minute, aimeeyvett a spus: A fost cineva? Link spre comentariu
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Iunie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 3 Heyy👋🏼💖 Pt astazi numai am nimic disponibil !☺️ 1 Link spre comentariu
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Iunie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 3 Mi s-a eliberat un loc la 17:30 pt cine e interesat!! Link spre comentariu
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Iunie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 4 ‼️Ultimele doua zile in Bucuresti Pentru programari va rog sa imi scrie-ti pe whatsapp! Sunt disponibila incepand cu ora 9:00 pana la ora 21:00 ☺️ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum