aimeeyvett Reputație: 645 Postat Iunie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 4 2 Link spre comentariu
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Iunie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 4 ‼️Mai am cateva locuri diponibile dupa masa! Programarile se fac pe whatsapp 💖💖 Link spre comentariu
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Iunie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 4 1 2 Link spre comentariu
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Iunie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 5 Buna dimineata! 💖 ‼️Astazi este ultima mea zi in Bucuresti‼️ 🔔Locuri libere am dupa ora 13:00! 📝Programarile se fac doar pe whatsapp! Va rog sa imi scrie-ti din timp ☺️ Link spre comentariu
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Iunie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 5 Ultima zi in Bucuresti ‼️‼️ 3 Link spre comentariu
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Iunie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 5 👋🏼Heyy mai am cateva locuri disponibile pana in ora 19:00 ☺️ Link spre comentariu
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Iunie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 5 2 Link spre comentariu
aimeeyvett Reputație: 645 Postat Iunie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 5 Mai am doar 2 locuri disponibile astazi !! pentru cine e interesat programarea se face doar pe whatsapp!! Link spre comentariu
ionutzzz87 Reputație: 4 Postat Iunie 5 Telefon: 0754906690 Oras:Japonia Telefon: 0754906690 Oras:Japonia Partajează Postat Iunie 5 On 5/31/2024 at 6:38 PM, Subteranaa said: Colegilor, cei care ati fost in ultimele zile la ea imi poate spune cineva dacă mai are obiceiul de a te împinge cu mainile când esti peste ea? Adevarat graiesti! 🙌🏻 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum