Sari la conținut

Amyra❤️0759494525

Amyra

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Vizitat astăzi Amyra o fata de nota 10+ ai ce vorbi cu ea, te face sa te simți ca și cum ne-am cunoaște deja, la corp arată super .

Am stat de vb puțin după care am mers in dormitor , am avut parte de FK și Gfe cum rar întâlnești trecut la un 69 (o suge bine rău de tot) pus prezervativul și schimbat câteva poziții , intr un final terminat CIM 

Cu siguranța o sa revin la ea , repet nota 10+
Te pup Amyra

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Târgoviște
  • Oras:Târgoviște
La 02.11.2023 la 9:04, Amyra a spus:

Buna dimineata dragii mei,dispo pana la ora 22:00!Ma găsiți in oras pana maine seara!

📍Locatie:Bulevardul Unirii(la kaufland)33981C2F-803C-4DCC-A4E8-E4109C7F0173.png.549182bf664d85d108089ac21bdffaf4.png

Salutare!! 

Am fost la Amyra și e super tare, o fata de neratat. Face totul ca la carte, se implica. E minunata! 

Abia aștept sa revină în oraș 

Nota 10 cu felicitări!!! ❤️

Link spre comentariu

tocmai ce am plecat de la ea,a fost super ok,nu prea am mai vizitat fete din Târgoviște,asa ca nu am cu sa compar,dar din ce am vazut pe forum mi se pare mult peste restul

Super corecta,a respectat programarea,deschidă,locația foarte curata și calduroasa😅

ca si aspect mie mi s a parut ca arata foarte corect pentru prețul pe care-l cere

am ales o finalizare pentru ca eram presat de timp,dar de ea nu m am simtit grăbit deloc

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...