dexter_2017 Reputație: 86 Postat Decembrie 13, 2022 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Decembrie 13, 2022 Nu înțeleg un lucru fraților! Dacă în orașul nostru apare o doamna cu servicii ireproșabile, net superioare multor fete cu zeci de anunțuri și cu poze false, noi decidem sa ne batem joc de ea. Ba deschidem topic, ba închidem, ba iară deschidem numai ca dam număr de telefon eronat. Chiar nu putem sa ținem fetele bune în oraș? Deoarece nu are o prezenta constanta în oraș se datorează faptului ca are și ea o viata personala, o familie, nu cunosc exact situatia și nu ma intereseaza, fiecare cu viata lui. Însă, dacă a ales Suceava orașul unde activează, eu cred ca ar trebui sa fim considerați norocoși, deoarece nu mai activează în alte orașe. Pentru mine serviciile sunt de top și cred ca mai sunt și alți confutaciosi de acord cu mine. Chiar nu vreau sa intru în polemica cu nimeni, iar dacă vreun moderator decide sa șteargă topicul din anumite motive care contravin regulamentului atunci îmi cer scuze dacă am greșit. O seara frumoasa!
Membru Premium aibelito Reputație: 3670 Postat Decembrie 13, 2022 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Decembrie 13, 2022 Marcus cred ca a inversat din greseala ultimele 2 cifre din nr. de tel. 1 bucilescelmaifaincur
Postări Recomandate