Sari la conținut

Celline piata romana 0725882675

Postări Recomandate

Postat

Este de evitat, la telefon zice oreal nep, cand ajungi la ea iti pune un prezervativ gros de ti moare pula instant😅, cand vine vb de futut  vrea doar pozitia misionarului sub pretextul ca o  dor ovarele:)). Eu mi am luat teapa de 2 ori cu ea , o data in militari rezidence si acum la romana. Sper sa va fie de folos informatia, va asigur  a nu e ce trebuie plus de asta iubi sta prin fata blocului cat ea lucrează. 

• Like 1
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Celline piata romana 0725882675
Postat

De fapt este iuliana, asa mi a zis ca o   cheama, celline o aveam eu trecuta in tel.

Am vazut ca mai are topic deschis tot pe militari si cu alte nr de telefon unde era mentionat desigur si iubi😅😅😅

• Like 1
  • Oras:Bucurest
  • Oras:Bucurest
Postat

Este supercunoscuta, mai are cel puțin un topic deschis, servicii proaste, sta cu pestele in locatie. Probabil s a întors din turneul făcut in toată țara .

• Like 1
  • Oras:outcall
Postat

am patit-o si eu cu ea ca nu m-am uitat pe forum.  la piata rosetti.  nu gaseam blocul exact si a iesit un romulan cu barba, maneca scurta (afara fiind frig rau) si cu o poseta de dama si batea trotuarul pe acolo.  mi s-a luat cand l-am vazut pe ala si nu am mai urcat.  ce demente sunt unele.

• Like 1
Postat

Bloody hell…mai e cineva care sa fie pacalit de Iuliana asta????

sorry in niciun caz nu vreau sa par arogant cu fratele care a patit o dar…documentare?

femeia nici macar nu se jeneaza sa nu schimbe poza

• Like 1
Postat
Acum 2 ore, dorky07 a spus:

Bloody hell…mai e cineva care sa fie pacalit de Iuliana asta????

sorry in niciun caz nu vreau sa par arogant cu fratele care a patit o dar…documentare?

femeia nici macar nu se jeneaza sa nu schimbe poza

bah nu-i bai.  dar nu ma uit la toate ca ma enerveaza functia 'search' pe forumul asta ca nu prea merge.  cand o sa fie o aplicatie daia pe smartphone care are API direct cu publi si-mi apare direct recenzia ca la filme, atunci da, nu mai am scuze 😁

• Like 1
  • Haha 1

Postat

0712638862,  0727748342, 0725882675, 0726497643

Are multe topice si numere. Servicii proaste, slaba moarta si trage pe nas. Locuieste cu pestele/iubi

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...