goguta2000 Reputație: 144 Postat Februarie 23 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 23 On 2/20/2024 at 4:13 PM, lauralauuura said: Bună, dacă eram pe cercuit închis nu mai foloseam forumul Poți să-mi lași ultimele cifre din nr tău că să-l verific , dar dacă în mesajul tău nu mi-ai specificat până la ce oră pot să-ți răspund nici nu aștepta la un răspuns din partea mea Sunt 2 luni de cand tot sreiu mesaje catre tine si nimic. Mentionez ca, de fiecare data am specificat ca, ma poti contacta oricq and. Asa ca, ori e rea intentie ori intri si tu pe aici sa mai cauti clienti pentru orele lipsa. In ultima vreme cvad ca, mai mult doar tu mai scrii pe aici. Pacat, pozele arata bine. Eu te-as fi vizitat insa cand vad atata indiferenta, zic pas si trec peste. Hai pa. 1 1
lauralauuura Reputație: 1631 Postat Februarie 24 Autor Postat Februarie 24 Acum 20 ore, goguta2000 a spus: Sunt 2 luni de cand tot sreiu mesaje catre tine si nimic. Mentionez ca, de fiecare data am specificat ca, ma poti contacta oricq and. Asa ca, ori e rea intentie ori intri si tu pe aici sa mai cauti clienti pentru orele lipsa. In ultima vreme cvad ca, mai mult doar tu mai scrii pe aici. Pacat, pozele arata bine. Eu te-as fi vizitat insa cand vad atata indiferenta, zic pas si trec peste. Hai pa. Chiar și eu sunt acum curioasă de câte ori mi-ai scris , nu degeaba am scris ca să-mi lași ultimele cifre de la nr tău, în fine dar dacă a fost într-o zi când eu consideram că nu pot face programare mai mult decât e cazul și nu ne sicronizăm , sigur nu ma apuc sa îți scriu ziua următoare Dar cum ai zis pas și treci peste atunci e cel mai bine ca discuția asta sa se oprească aici Dacă chiar vrei sa lămurim mă poți suna sau lasă-mi sms în pm Îți doresc un weekend plăcut 1
zedicus Reputație: 72 Postat Februarie 25 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 25 Laura, mai pune te rog cateva poze noi sau macar una 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25 Postat Februarie 25 10 hours ago, lucianpbt said: @fisherman00 E in Timisoara Tnx !
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25 Postat Februarie 25 5 minutes ago, lucianpbt said: Laura e cea care m-a initiat acum aproape 4 ani Sper sa treacă pe la noi (Iași) cat mai curând că sunt nerăbdător sa o cunosc mai ales că din ce am înțeles e pe același vibe cu Roxy
lauralauuura Reputație: 1631 Postat Februarie 26 Autor Postat Februarie 26 Acum 10 ore, lucianpbt a spus: Valabil pentru cei care nu au fost inca la ele. Atat Laura cat si Roxy au servicii bune. ON-ul umed fara graba, nu zice nici una nu la pozitii, FK-ul e bun. Sunt prietenoase si amabile, stiu sa te faca sa te simti ca acasa. Le recomand cu mare drag! Si cine stie, daca va intelegeti bine cu ambele, poate va ofera si threesome. Te pup Laura! Și eu te pup și ms pt vorbele bune 1
lauralauuura Reputație: 1631 Postat Februarie 26 Autor Postat Februarie 26 Acum 13 ore, fisherman00 a spus: Sper sa treacă pe la noi (Iași) cat mai curând că sunt nerăbdător sa o cunosc mai ales că din ce am înțeles e pe același vibe cu Roxy Nu știu când mă reîntorc în Iași, momentan doresc o pauză mai lungă , dar oricum am să anunț pe topicul din Iași revenirea Pupici 🥰🥰🥰 1
lauralauuura Reputație: 1631 Postat Februarie 26 Autor Postat Februarie 26 Acum 16 ore, zedicus a spus: Laura, mai pune te rog cateva poze noi sau macar una Bună , am să pun mai tarziu una Sunt disponibilă pt programări Am să fiu până miercuri inclusiv Pupici dulci
marcos012 Reputație: 203 Postat Februarie 26 Postat Februarie 26 Am vizitat-o acum câteva zile...programare respectata prin whatsapp, locatie Rebreanu...este simpatica,fk ok,on ok,np ok,cim perfect ...preț 200 perfect.ar face bine și ,,noutățile "venite in Tm daca te-ar copia...eu am sa o revizitez! 2 1
lauralauuura Reputație: 1631 Postat Februarie 27 Autor Postat Februarie 27 Acum 14 ore, marcos012 a spus: Am vizitat-o acum câteva zile...programare respectata prin whatsapp, locatie Rebreanu...este simpatica,fk ok,on ok,np ok,cim perfect ...preț 200 perfect.ar face bine și ,,noutățile "venite in Tm daca te-ar copia...eu am sa o revizitez! Bună dimineața, îți mulțumesc pt vizită și te mai aștept cu drag Menționez că programarea a fost făcut prin sms nu prin whatsapp pt că nu folosesc Sunt disponibilă pt programări, zi frumoasă 1
lauralauuura Reputație: 1631 Postat Februarie 28 Autor Postat Februarie 28 Bună ziua Disponibilă pt programări fiind ultima zi Pa pup zi frumoasă 1
lauralauuura Reputație: 1631 Postat Martie 7 Autor Postat Martie 7 Bună dimineața tuturor și bine vam regăsit, începând de la ora 11:00 mă găsiți disponibilă Pupici 1
lauralauuura Reputație: 1631 Postat Martie 8 Autor Postat Martie 8 Bună dimineața Sunt disponibilă pt programări până-n ora 23 Și țin să menționez că sunt azi și mâine Pupici 1 3
lauralauuura Reputație: 1631 Postat Martie 9 Autor Postat Martie 9 Acum 18 ore, benyruben a spus: Hey Laura,oare nu folosești whatsapp? Bună nu folosesc whatsapp dar prin sms e cam același lucrez zic eu 😇😁 Mai am disponibilitate începând de la ora 18:00 până-n ora 22:00 ultima zi pupici
macarons Reputație: 645 Postat Martie 9 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Martie 9 Acum 18 ore, benyruben a spus: Hey Laura,oare nu folosești whatsapp? sms-ul sau apelul telefonic este acelasi lucru 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26 Postat Aprilie 26 Salutare! Recenzia este de la ultima vizită a ei în oraş. Haideți să vă spun cum am ajuns eu pe forumul de nimfomane... După vreo 2-3 ani hoinar prin țară/străinătate, m-am trezit înapoi în oraş şi cu chef de futut. Am sunat pe un număr de publi24, la o fată care la telefon părea ok, nu mai țin minte cum era anunțul. Când ajung la locația de pe Strada Lugojului şi sun să aflu care e apartamentul, iese o țigancă de la parter in țâțele goale să deschidă uşa blocului unde e interfonul🤣 Fără nici o jenă. Penibil, trebuia să-mi dau seama că nu e ok şi să plec. Un apartament puturos, unde mai era cel puțin o colegă. Mai mare ruşinea pe mine că am intrat. Achit 200 de lei. Fix după ce îi dau banii, mă întreabă cu tupeu de borfaşă dacă nu-i dau 100 de lei in plus să mi-o sugă fără prezervativ. Începe țiganca, suge un minut şi după se pune craci la marginea patului "hai, fute-mă". O fut în scârbă şi plec. N-are rost să zic ce nervi am avut când am ieşit de acolo. Cum i-am dat banii, cum a început să-şi bată joc. D2D vreo 10 minute. Supărat foc, mi-am amintit că există forumul de nimfomane, şi am stat o zi la analizat. Din recenzii în recenzii, mă decid să o sun pe Laura după 2 zile. Eram speriat/supărat şi foarte mâhnit, nu care cumva să pățesc la fel. Nu eram familiarizat cu termenii gfe/fk, şi alte lucruri de genul. Confirm cu o oră înainte, parchez la biserică şi doamne ajută să fie bine! Sun la interfon, urc sus şi îmi deschide uşa Laura. O minunăție de fată, prin comparație, un înger mic şi drăguț. Era îmbrăcată într-un costum de lenjerie intimă, extrem de sexy. Foarte frumoasă, locația curată. Am stat la poveşti câteva minute pe canapea, i-am remarcat energia pozitivă şi zâmbetul din priviri. Are nişte ochi atât de frumoşi, sclipesc când zâmbeşte... Mă scuz la duş, şi mergem amândoi în cameră. Fata are un corp tonifiat şi ferm la atingere, îmi era mai mare dragul să o mângâi🥰. Sânii nu sunt foarte mari, dar la fel, fermi şi o plăcere să îi ai în mână. Mă întreabă cum doresc orarul, eu sfios zic neprotejat, şi începe acțiunea. După câteva minute, se opreşte şi mă întreabă cum vreau să o facem. Se pune protecția, şi începe acțiunea din doggy-style. După câteva minute de plăcere şi o privelişte extraordinară a acelui fund, eu am început să dau foarte tare, la un moment dat m-a oprit puțin şi m-a rugat să o iau mai uşor. (ATENȚIE! M-a rugat şi mi-a explicat, nu mi-a tăiat din bucurie, a spus că îi lovesc pereții in loc să intru cum trebuie). Finalizat, duş şi înainte să plec, m-a poftit la o țigară la balcon, dar datorită glumelor de pe forum cu locația de pe Rebreanu, m-am panicat că mă vede lumea, şi am refuzat ca un nesimțit că e posibil să fiu văzut cu ea de acolo de lume... Înainte să ies, îmi reamimteşte că trebuie să înmânez cadoul de 150 de lei pentru serviciul oferit. Am şi uitat🤣🤦♂️ Acesta e un review pentru "amatori" sau cei mai noi. Primele dăți e mai greu, după câteva vizite înveți şi te dai pe brazdă. Când să-mi fac a doua programare peste câteva zile, era plecat din oraş. (I-am şi dat 2-3 mesaje în ultima lună ca un disperat să o întreb când revine, în loc să stau cuminte până postează pe forum). Laura a fost minunată, din toate punctele de vedere. 🥰 Nu am ştiut eu cum să mă folosesc de timpul petrecut cu ea... Te mai aşteptăm în oraş!
lauralauuura Reputație: 1631 Postat Aprilie 28 Autor Postat Aprilie 28 La 27.04.2024 la 1:39, altru a spus: Salutare! Recenzia este de la ultima vizită a ei în oraş. Haideți să vă spun cum am ajuns eu pe forumul de nimfomane... După vreo 2-3 ani hoinar prin țară/străinătate, m-am trezit înapoi în oraş şi cu chef de futut. Am sunat pe un număr de publi24, la o fată care la telefon părea ok, nu mai țin minte cum era anunțul. Când ajung la locația de pe Strada Lugojului şi sun să aflu care e apartamentul, iese o țigancă de la parter in țâțele goale să deschidă uşa blocului unde e interfonul🤣 Fără nici o jenă. Penibil, trebuia să-mi dau seama că nu e ok şi să plec. Un apartament puturos, unde mai era cel puțin o colegă. Mai mare ruşinea pe mine că am intrat. Achit 200 de lei. Fix după ce îi dau banii, mă întreabă cu tupeu de borfaşă dacă nu-i dau 100 de lei in plus să mi-o sugă fără prezervativ. Începe țiganca, suge un minut şi după se pune craci la marginea patului "hai, fute-mă". O fut în scârbă şi plec. N-are rost să zic ce nervi am avut când am ieşit de acolo. Cum i-am dat banii, cum a început să-şi bată joc. D2D vreo 10 minute. Supărat foc, mi-am amintit că există forumul de nimfomane, şi am stat o zi la analizat. Din recenzii în recenzii, mă decid să o sun pe Laura după 2 zile. Eram speriat/supărat şi foarte mâhnit, nu care cumva să pățesc la fel. Nu eram familiarizat cu termenii gfe/fk, şi alte lucruri de genul. Confirm cu o oră înainte, parchez la biserică şi doamne ajută să fie bine! Sun la interfon, urc sus şi îmi deschide uşa Laura. O minunăție de fată, prin comparație, un înger mic şi drăguț. Era îmbrăcată într-un costum de lenjerie intimă, extrem de sexy. Foarte frumoasă, locația curată. Am stat la poveşti câteva minute pe canapea, i-am remarcat energia pozitivă şi zâmbetul din priviri. Are nişte ochi atât de frumoşi, sclipesc când zâmbeşte... Mă scuz la duş, şi mergem amândoi în cameră. Fata are un corp tonifiat şi ferm la atingere, îmi era mai mare dragul să o mângâi🥰. Sânii nu sunt foarte mari, dar la fel, fermi şi o plăcere să îi ai în mână. Mă întreabă cum doresc orarul, eu sfios zic neprotejat, şi începe acțiunea. După câteva minute, se opreşte şi mă întreabă cum vreau să o facem. Se pune protecția, şi începe acțiunea din doggy-style. După câteva minute de plăcere şi o privelişte extraordinară a acelui fund, eu am început să dau foarte tare, la un moment dat m-a oprit puțin şi m-a rugat să o iau mai uşor. (ATENȚIE! M-a rugat şi mi-a explicat, nu mi-a tăiat din bucurie, a spus că îi lovesc pereții in loc să intru cum trebuie). Finalizat, duş şi înainte să plec, m-a poftit la o țigară la balcon, dar datorită glumelor de pe forum cu locația de pe Rebreanu, m-am panicat că mă vede lumea, şi am refuzat ca un nesimțit că e posibil să fiu văzut cu ea de acolo de lume... Înainte să ies, îmi reamimteşte că trebuie să înmânez cadoul de 150 de lei pentru serviciul oferit. Am şi uitat🤣🤦♂️ Acesta e un review pentru "amatori" sau cei mai noi. Primele dăți e mai greu, după câteva vizite înveți şi te dai pe brazdă. Când să-mi fac a doua programare peste câteva zile, era plecat din oraş. (I-am şi dat 2-3 mesaje în ultima lună ca un disperat să o întreb când revine, în loc să stau cuminte până postează pe forum). Laura a fost minunată, din toate punctele de vedere. 🥰 Nu am ştiut eu cum să mă folosesc de timpul petrecut cu ea... Te mai aşteptăm în oraş! Mulțumesc pt vorbele de apreciere te pup Și cu această ocazie țin să menționez începând de mâine de la ora 15:00 sunt disponibilă in Tm până joi inclusiv Pupici duminică frumoasă 1
lauralauuura Reputație: 1631 Postat Aprilie 29 Autor Postat Aprilie 29 Bună dimineața Începând de la ora 15:00 ma găsiți disponibilă Locația va fi pe Liviu Rebreanu 181 Programări doar prin sms Pupici
lauralauuura Reputație: 1631 Postat Aprilie 30 Autor Postat Aprilie 30 Bună ziua Sunt disponibilă pt programări începând de la ora 13:30 Pupici
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum