Sari la conținut

❤Laura❤️ indisponibilă

Postări Recomandate

• lauralauuura a schimbat titlul în ❤Laura❤️ indisponibilă
Postat

Bună ziua și bine v-am regăsit, începând de mâine sunt disponibilă la voi în oraș începând de la ora 12:00.Pt  programări mă puteți contacta de azi prin sms 

Locația Bd-ul Liviu Rebreanu 

Vă pup și vă aștept cu drag 

• Inimioara 1
Postat

Bună ziua tuturor 🥰💋 

Mai am disponibilitate începând de la 14:30 , va aștept cu drag vă pup 💋💋

Locația Liviu Rebreanu 173 

Postat
Acum 19 ore, emiluc a spus:

Vine și Roxxxy???

Bună, din câte știu eu nu vine ,dar dacă ar veni sigur ar anunță pe topicul ei ,iti doresc o zi frumoasă 🤗

• Inimioara 1

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Chiar dacă pleacă din oraș mâine (am fost ultima programare), las aici un review pentru Laura, care e fată faină!

Programat ușor prin SMS, mi-a răspuns destul de repede și avea disponibil. Nu aveam neapărat in plan să merg dar am văzut că e ultima zi la noi si eram curios de ea de ceva vreme.

Îmi deschide ușa o tipă frumușică și zâmbitoare. Vorbim un pic și realizăm că suntem de vârste apropiate, ce ne face să rezonăm mai bine. Tipa e glumeață și cu zâmbetul pe buze.

După duș trecem la acțiune, și hai că detaliez un pic la note:

Locație: 10, Rebreanu, cred că am mai fost în apartament, echipat cu tot ce trebuie (apă de gură, prosoape mari).

Aspect: 10, o zic și ținând cont că e cam de vârsta mea și se ține foarte bine, mai bine ca mine în orice caz 😁

Atitudine: 10, zâmbitoare, glumeață, cu un vibe bun, am povestit un pic, într-un cuvânt fata faină.

Igienă: 10, i-am făcut un pic cunni și totul ok.

ON: 10 cu felicitări, are tehnică, terminat cu un CIM de vis, prelungit așa cum trebuie.

NP: 10, am încercat 3 poziții și se simțea bine, a ținut ceva vreme acțiunea.

GFE: 9, tipa e faină, cu FK și are vibe bun, a încercat dar parcă nu a fost completă acea chimie între noi. Nu e neapărat vina ei, eram și eu obosit după o zi grea lucru. Și e drept că nu am cerut GFE in mod special.

Achitat: 350 + 50 (CIM), un preț bun la piața actuală.

Timp petrecut: O oră 5 minute.

Mulțumesc @lauralauuura, ești fata faină, te pup 😘🤗

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.