Sari la conținut

Emilia 0721578923

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut !

Am fost si eu la asta. voiam un masaj fain. Plus happy end !

anuntul este:

CALMA, receptiva la dorintele clientului, ofer masaj profesional de relaxare, erotic combinat cu sex oral si normal domnilor educati si seriosi, igiena si discretie, Dristor, Mc, 100 L ora 50 L fin.

Locatia in spatele McDonalds Dristor. Al doilea rind de blocuri. Treci pe linga Maxbet prin gang si te mai coordomeaza ea.

Are sau avea si telefoanele 0731772750, 0721608412.

Mi-a explicat destul de OK localizarea si m-a ghidat OK. Placuta la voce. Cind sa intru in bol, vad pe unul ca-si goleste cutia postala de pe hol. Zic ca mai astept citeva secunde s-o taie dracu de acolo. Dar nu mai termina, citea acolo ceva. Vine si-mi deschide usa blocului. Intru, o iau in directie gresita, dar ma ghideaza tipul....   ?!?

Ajung inauntru. Tipa e trecuta bine de 30 ! Poate ca e poza ei, dar in realitate are alta pieptanatura mai naspa si e grasuta, sini cam mici ptr corpul ei. Nas ascutit, fatza neatractiva...

Am zis ca ramin ptr masaj. Poate se stie.

Praf pe linie de sex. Nu mai detaliez. Desi este amabila.

Masajul iara praf, era doar o mingiiala pe spate. 

Am stat daca tot eram acolo pe pat...

La iesire omul bun tot acolo, la post. Cred ca-i sotul ei sau asa ceva !

Note: Normal 5, Oral 5, Masaj 3.

Clar nu mai merg. N-am ce face acolo, nici pe gratis.

• Like 6

Postat

Ete link Jack . Nici nu mai sti ce ai futut :laugh2  :https://nimfomane.com/forum/topic/13603-alina-0732868973/

:blushing2 Mea culpa, nu am fost foarte atent la detalii. De fapt, ce sa zic, varsta... :laugh2

Zona pare sa fie aceeasi si faptul ca se mentioneaza de masaj + ca se folosesc pozele  care au aparut la un moment dat acolo ar arata ca e vorba de acelasi cuib. Fata in mod sigur nu este cea vizitata de mine atunci.

Numerele de telefon vad ca nu corespund si pt numarul 0732868973 nu am mai gasit anunturi.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...