Sari la conținut

Indisponibila

Simona01

Postări Recomandate

• Telefon: 0742829495
  • Oras:Pitesti
  • Disponibila
  • Disponibila

Hei neata buna frumoșilor 😏 

Disponibila 14:00 01:00 ❤️

Pentru programări pe Wapp sau sms❤️

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 223
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori

• Disponibila
  • Disponibila

Buna dragilor ,disponibilă de la 17:30 pana la 02:00 ,va aștept pe Wap pt programări ,pupici❤️

• Like 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Neata buna ☺️ 

📲 Disponibilă 13:00 23:00

Va aștept pe Wapp sau sms pentru programări  😜😘

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

❤️Disponibilă 14:00 00:00 ❤️

Pentru programări va aștept pe WA sau sms 📲 

😘☺️😜

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 8 ore, adrianaditu a spus:

Vizitat din nou sâmbătă aceleași servici de calitate .o durea un pic piciorul dar s a descurcat .Este fata din poze .de revenit cu siguranță 

Multumesc frumos , 😏

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

📲📲📲📲

❤️ Servicii 

❤️-Sex oral (doar protejat )

❤️-Sex normal (doar  protejat)

❤️-Body  Kiss

❤️-Sex intre sani/finalizare corporală 

❤️- Deep Blowjob 100+ 

❤️69

❤️️Uro  50+

❤️️Bdsm / Dominare  extra 100 lei 

❤️    foothjob

❤️handjob 

🤡-200 1 fin 30de min)

🤡-300 1/2 din 60 de min). 

Programarile se fac  prin Wapp

Va rog sa imi confirmati programarile cu o ora inainte !

Daca igiena corporala nu corespunde ,întâlnirea se va incheia . 

multumesc 💋

Link spre comentariu

Salut baietii tocmai am plecat de la domnisoara,vb pe wapp programat respectat programarea de ambele parti intru in apart ma ast o fata bruneta cu sani mari sincer pt sani aia m am dus mai mult undeva pe la 1.60 maxim placuta deschisa la dialog am facut cunostinta intrat in camera sa apucat de oral a zis ca face doar protejat citisem si aici asta nu am comentat nu foarte wow undeva de nota 8 sa zic,dupa cateva minute de oral ma intreaba cum vreau ii zic deasupra si se cobformeaza pune lubrifiant si vine deasupra se misca bine stie ce face apoi sa intors si cu spatele tot deasupra dupa care am luato pe la spate pana am finalizat eu m am simtit bine cu ea nu am nimic de reprosat singurul lucru din punctul meu de vedere este pretul care zic eu ca ar fi 150 cel corect nu este de 200 sper sa nu se supere pe mine este doar parerea mea am vrut sa vad ce gasesc la 200 de lei din cauza asta am mers si sincer nu imi pare rau doar ca 200 finalizarea este un pret mare mai ales cu oral protejat si plus ca pozele o si avantajeaza putin.bafta baieti

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 oră, pabloescobar1991 a spus:

Salut baietii tocmai am plecat de la domnisoara,vb pe wapp programat respectat programarea de ambele parti intru in apart ma ast o fata bruneta cu sani mari sincer pt sani aia m am dus mai mult undeva pe la 1.60 maxim placuta deschisa la dialog am facut cunostinta intrat in camera sa apucat de oral a zis ca face doar protejat citisem si aici asta nu am comentat nu foarte wow undeva de nota 8 sa zic,dupa cateva minute de oral ma intreaba cum vreau ii zic deasupra si se cobformeaza pune lubrifiant si vine deasupra se misca bine stie ce face apoi sa intors si cu spatele tot deasupra dupa care am luato pe la spate pana am finalizat eu m am simtit bine cu ea nu am nimic de reprosat singurul lucru din punctul meu de vedere este pretul care zic eu ca ar fi 150 cel corect nu este de 200 sper sa nu se supere pe mine este doar parerea mea am vrut sa vad ce gasesc la 200 de lei din cauza asta am mers si sincer nu imi pare rau doar ca 200 finalizarea este un pret mare mai ales cu oral protejat si plus ca pozele o si avantajeaza putin.bafta baieti

Multumesc și îți apreciez sinceritatea , dar legat de oralul neprotejat am spus ca am făcut dar nu mai fac , am postat deja pe pagina am făcut un update astăzi dimineața 😘 iar legat de preț fiecare fata este liberă sa ceara cât dorește ! Seara frumoasa ! 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 12 ore, pabloescobar1991 a spus:

Da bby normal tu poti sa ceri si 500 de lei nu mai obligat tu sa vin am si spus am venit pentru ca asa am vrut eu iar legat de oral am zis ca citisem si stiam ca este protejat dar ru totusi te am intrebat😁 eu m am simtit bine si esti o fata super.seara frumoasa

Mulțumesc te pup 😘

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 18 ore, pabloescobar1991 a spus:

Da bby normal tu poti sa ceri si 500 de lei nu mai obligat tu sa vin am si spus am venit pentru ca asa am vrut eu iar legat de oral am zis ca citisem si stiam ca este protejat dar ru totusi te am intrebat😁 eu m am simtit bine si esti o fata super.seara frumoasa

Mulțumesc te pup 😘

8FEEC718-BA3B-40F9-B67D-2F71ED9882EE.jpeg

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...