valialex87 Reputație: 250 Postat Februarie 2 Oras:Road Riders - R&R - Pitești Oras:Road Riders - R&R - Pitești Partajează Postat Februarie 2 Acum 6 ore, Simona01 a spus: 🤪💋 Foarte frumoasa și sexy ❤️ cu siguranță îmi voi face programare să ne cunoaștem. Ești ce trebuie te pup Link spre comentariu
Simona01 Reputație: 512 Postat Februarie 2 Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 2 Acum 2 ore, valialex87 a spus: Foarte frumoasa și sexy ❤️ cu siguranță îmi voi face programare să ne cunoaștem. Ești ce trebuie te pup Te astept cu drag 💋 Link spre comentariu
Simona01 Reputație: 512 Postat Februarie 3 Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 3 Neata dragilor 💋💋💋 1 1 Link spre comentariu
MIKE2193 Reputație: 5 Postat Februarie 3 Oras:Pitești Oras:Pitești Partajează Postat Februarie 3 Deci ăștia cu ciocanul mic au prioritate, ca dracu, de ce te mai apuci de această meserie? Link spre comentariu
valialex87 Reputație: 250 Postat Februarie 3 Oras:Road Riders - R&R - Pitești Oras:Road Riders - R&R - Pitești Partajează Postat Februarie 3 Acum 9 ore, Simona01 a spus: Te astept cu drag 💋 Da exact cum am vorbit 🥰.Weekend plăcut 💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 Acum 3 ore, MIKE2193 a spus: Deci ăștia cu ciocanul mic au prioritate, ca dracu, de ce te mai apuci de această meserie? Tu de ce crezi? Link spre comentariu
Simona01 Reputație: 512 Postat Februarie 3 Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 3 Bommm💋🤪 1 Link spre comentariu
Condorpasa Reputație: 633 Postat Februarie 3 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Februarie 3 Acum 34 minute, Simona01 a spus: Bommm💋🤪 Zici că nu îți plac mărimile mari.😂😂😂😂 Link spre comentariu
Simona01 Reputație: 512 Postat Februarie 3 Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 3 Acum 52 minute, Condorpasa a spus: Zici că nu îți plac mărimile mari.😂😂😂😂 Este in functie si de grosime💋 Link spre comentariu
Condorpasa Reputație: 633 Postat Februarie 3 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Februarie 3 Acum 2 minute, Simona01 a spus: Este in functie si de grosime💋 Dap corect,dar dacă o a i și groasa? Am vreo șansă? Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6489 Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 Acum 4 minute, Condorpasa a spus: Dap corect,dar dacă o a i și groasa? Am vreo șansă? Sansa mielului dus la sacrificat! :)) Link spre comentariu
Condorpasa Reputație: 633 Postat Februarie 3 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Februarie 3 Acum 2 minute, reptilozaurusrex a spus: Sansa mielului dus la sacrificat! :)) Sau,să fiu în asentimentul tau,a porcului dus la tăiat😂😂😂 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6489 Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 Acum 4 minute, Condorpasa a spus: Sau,să fiu în asentimentul tau,a porcului dus la tăiat😂😂😂 Eu mereu ma lovesc de problema asta pe care o ai si tu. Am fost la multe fete si abia am gasit doua care sa-mi faca deep, ce sa mai zic de anal. Altii mai putin dotati isi doresc sa o fi avut mai mare, dar nu se gandesc ce implica asta. Link spre comentariu
Condorpasa Reputație: 633 Postat Februarie 3 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Februarie 3 Acum 2 minute, reptilozaurusrex a spus: Eu mereu ma lovesc de problema asta pe care o ai si tu. Am fost la multe fete si abia am gasit doua care sa-mi faca deep, ce sa mai zic de anal. Altii mai putin dotati isi doresc sa o fi avut mai mare, dar nu se gandesc ce implica asta. Maestre,e bizar,și eu am fost refuzat de multe ori,poate pe Simona o voi vizita prea e frumoasa.Acum,daca voi fi refuzat,aia e mergem innainte.🍺🍺 1 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6489 Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 Acum 2 minute, Condorpasa a spus: Maestre,e bizar,și eu am fost refuzat de multe ori,poate pe Simona o voi vizita prea e frumoasa.Acum,daca voi fi refuzat,aia e mergem innainte.🍺🍺 Asa cred si eu ca nu e de ratat asa frumusete de femeie! Mult succes si ciocanu' tare! 🍺 Link spre comentariu
Condorpasa Reputație: 633 Postat Februarie 3 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Februarie 3 Acum 2 minute, reptilozaurusrex a spus: Asa cred si eu ca nu e de ratat asa frumusete de femeie! Mult succes si ciocanu' tare! 🍺 La fel maestre respect💪💪 Link spre comentariu
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7040 Postat Februarie 3 Oras:- Oras:- Membru Premium Partajează Postat Februarie 3 1 oră în urmă, Condorpasa a spus: La fel maestre respect💪💪 Stai linistit maestre ca incapi , nu oi fi mandingo , dreed sau shane diesel . 😂😂😂 3 1 L.A.W. 🔞 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 Acum 3 ore, Condorpasa a spus: Zici că nu îți plac mărimile mari.😂😂😂😂 Aia e mărime mare? Sa fim serioși sunt vreo 14-15 cm maxim. Marime mare e de la 18 în sus Link spre comentariu
Condorpasa Reputație: 633 Postat Februarie 3 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Februarie 3 Acum 1 minut, Stealth99 a spus: Aia e mărime mare? Sa fim serioși sunt vreo 14-15 cm maxim. Marime mare e de la 18 în sus Ai măsurat o?😂😂😂😂😂 Din priviri fratelo? Glumesc . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 Acum 2 minute, Condorpasa a spus: Ai măsurat o?😂😂😂😂😂 Din priviri fratelo? Glumesc . Fratelo, cred ca orice bărbat și a măsurat peleul măcar de curiozitate. Link spre comentariu
Simona01 Reputație: 512 Postat Februarie 3 Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 3 💣📞🥰💋🤪 Mai am cateva locuri disponibile in seara aceasta 1 3 Link spre comentariu
Simona01 Reputație: 512 Postat Februarie 3 Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 3 Acum 9 ore, Condorpasa a spus: Sau,să fiu în asentimentul tau,a porcului dus la tăiat😂😂😂 😅😅 Link spre comentariu
MIKE2193 Reputație: 5 Postat Februarie 4 Oras:Pitești Oras:Pitești Partajează Postat Februarie 4 Acum 12 ore, Stealth99 a spus: Tu de ce crezi? Păi știu de ce clar....😂👌 Link spre comentariu
love69sd Reputație: 171 Postat Februarie 4 Partajează Postat Februarie 4 La 02.02.2024 la 15:14, Simona01 a spus: 🤪💋 Ce sexyy 🔥 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4 Partajează Postat Februarie 4 Acum 13 ore, Simona01 a spus: 💣📞🥰💋🤪 Mai am cateva locuri disponibile in seara aceasta Superbă 😍😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum