Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2022 Postat Decembrie 22, 2022 Acum 24 minute, salmanasar a spus: Da,m a făcut să văd viața mai simplu și să mă bucur de ce îmi oferă ea fără să mă lupt din răsputeri să îi zmulg ce cred eu că merit.Nu știu de ce m am născut dar știu că trebuie să mă bucur de darul care mi s a făcut fără să am pretenții prea mari.Simplu fapt că mă trezesc dimineața și trăiesc încă o zi consider că este o binecuvântare.Si am mai înțeles că adevărata mulțumire este să fii necesar celor din jur, să îi iubești și să îi ajuți.Asa îmi văd acum rostul și cred că abia acum înțeleg "religia iubirii"și pe Isus și sunt fericit cu adevărat. Cu toții avem de învățat din ce-ai scris aici.
salmanasar Reputație: 911 Postat Decembrie 22, 2022 Postat Decembrie 22, 2022 Acum 2 minute, n0sf3ra7u a spus: Cu toții avem de învățat din ce-ai scris aici. Mă bucur dacă am putut să fiu de folos.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2022 Postat Decembrie 22, 2022 Acum 1 minut, salmanasar a spus: Mă bucur dacă am putut să fiu de folos. Așa cum ai spus și tu . Nici eu nu știu de ce m-am născut , sau de ce mi s-a oferit o a doua șansă. Ar trebui să ne bucurăm de fiecare moment , dar egoul nostru nu ne lasă și ne obligă mereu să ne gândim la ce ne lipsește .😥😥
andrei825 Reputație: 2202 Postat Ianuarie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2023 asta da activitate paranormala 1 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum