Sari la conținut

Maria 0759560972

marius bora

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat

Buna  seara  ,  am  vizutat  o  azi  pe  Maria,  locatie  str  Cocorilor  nr  57.E  o  fata  foarte  frumoasa  slim  de  25 ani.  Am  inceput  cu  69  si  ON  ,  apoi  am  trecut  la  NP,  a venit  ea  peste  mine  , dar  nu  am  reusit  sa  finalizez  si  am  continuat  cu  ON  ,  apoi  am  finalizar.  Fata  e  foarte  ascultatoare  ,  face  tot  ce  i  spui.  Am  ales  o finalizare  la  150  ron.  Eu  am  fost  foarte  multumit  de  prestatia  ei.  De  revenit  cel  putin  pt  mine  , cu  siguranta  DA.  Recomand  mai  ales  celor  ce  le  plac  fetele  slim  frumoase .  Craciun  Fericit  tuturor

• Like 1
  • Mersi 1
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Maria 0759560972
Postat
La 24.12.2022 la 18:23, marius bora a spus:

Buna  seara  ,  am  vizutat  o  azi  pe  Maria,  locatie  str  Cocorilor  nr  57.E  o  fata  foarte  frumoasa  slim  de  25 ani.  Am  inceput  cu  69  si  ON  ,  apoi  am  trecut  la  NP,  a venit  ea  peste  mine  , dar  nu  am  reusit  sa  finalizez  si  am  continuat  cu  ON  ,  apoi  am  finalizar.  Fata  e  foarte  ascultatoare  ,  face  tot  ce  i  spui.  Am  ales  o finalizare  la  150  ron.  Eu  am  fost  foarte  multumit  de  prestatia  ei.  De  revenit  cel  putin  pt  mine  , cu  siguranta  DA.  Recomand  mai  ales  celor  ce  le  plac  fetele  slim  frumoase .  Craciun  Fericit  tuturor

Încurajat de cele citite am hotărât să -i fac și eu o vizită d-șoarei.

Nu știu, poate din cauza faptului că am fost pe la ora 22°° și fiind ultimul client pe ziua respectivă implicarea a fost  zero.

Și nu este nici o "fată frumoasă" așa cum spune colegul, eu aș spune că este comună nici urâtă nici frumoasă poate puțin prea pistruiată .

Postat
Acum 26 minute, Primordial a spus:

Încurajat de cele citite am hotărât să -i fac și eu o vizită d-șoarei.

Nu știu, poate din cauza faptului că am fost pe la ora 22°° și fiind ultimul client pe ziua respectivă implicarea a fost  zero.

Și nu este nici o "fată frumoasă" așa cum spune colegul, eu aș spune că este comună nici urâtă nici frumoasă poate puțin prea pistruiată .

Asta cu implicarea zero nu prea suna bine...ca e pistruiata pentru unii poate chiar ajuta, gusturi si preferinte, dar daca serviciile nu sunt ok, poate fi si frumoasa lumii...

Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Postat

A mai fost o Marie exact in locatia respectiva, are topic deschis aici. Mi-am adus aminte de ea fiindca tot asa se compprta, cu unii f bine, cu altii delasatoare. 

Postat
Acum 21 ore, unsuflet a spus:

A mai fost o Marie exact in locatia respectiva, are topic deschis aici. Mi-am adus aminte de ea fiindca tot asa se compprta, cu unii f bine, cu altii delasatoare. 

La 6 dec ora 21.06 are postat un anunț pe publi cu numele Cristina și era blondă....

Scuze, nu știu pune linkul. 

Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Postat

Cand scrieti un comentariu nou, sus in bara exista un semn ca niste ochelari sau un infinit putin intors oblic. Apasati pe el si introductti linkul copiat pe primul rand, dupa care apasati sa fie introdus in comentariu. 

6 dec e mult in urma, e mult de cautat.

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Marius sogore.    🤣🤣🤣Nu scriam da trebuie🙄🙄🙄🙄ai gusturi ciudate🤭🤭🤭🤭îmi dă de bănuit🙄🙄🙄🙄.                   Am văzut că tot scris că aia 10 +++că aia nu este 🤣🤣🤣🤣.                                       Fusai și eu pe la asta pa care o apreciezi tu😁😁😁😁😁.                                Scurt ajunsai la fata mă întâmpinat în chiloți și maieu 🤭🤭🤭statui la socializare     unde fusai învbiat cu apa de la robinet 🙄🙄🤣🙄.  ai de pula mea  cat statui a vb la tel cu 2persoane parca nu eram acolo 🤣🤣🤣.      da în acest timp scurt am studiat puțin .... cezariana       sâni aia sau ce erau parca erau intrați în ea cu totul😁😁😁.nu am rămas bineînțeles 🤣🤣🤣🤣Marius cum pula mea ai putut fute așa ceva 🤣🤣🤣🤣 amu pe bune🤔🤔🤔🤔🤔

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...