Sari la conținut

MIstress Unlimited 0755576565

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Deci ivcivc ,vasile69a si sclavemale sunt aceiasi persoana adica IVCIVC. 

Acelasi stil de scris,minciuni si analfabetism. Acelasi filme proaste. 

De azi inainte mesajele lor trebuie sa le ignoram. 

Zi frumoasa tuturor!

Link spre comentariu

Indiferent ce sa postat rog administratori de aici sa ia masuri ...îs niste date cu caracter personal pe care jean valijan le-a postat aici...cu toate că site-ul a fost informat de acest lucru și să cerut închiderea unor conturi (care cred că sa realizat gen jean valijuan ...)restul haideți să lăsăm organele competente să își de-a o decizie finală ....fiecare sper că aveți argumente sa susțineți ce ați spus (mă refer la voi jean valijan ivcivc...și alții).  

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Bai oameni buni...deci chiar ma amuzat frustratul asta cu 3 conturi...Dar am ajuns la concluzia ca,omul chiar e bolnav psihic si are grave probleme mentale,deci eu cred ca ar trebui banat de pe forumuri de genu.

Link spre comentariu
Acum 10 ore, rambokill a spus:

Bai oameni buni...deci chiar ma amuzat frustratul asta cu 3 conturi...Dar am ajuns la concluzia ca,omul chiar e bolnav psihic si are grave probleme mentale,deci eu cred ca ar trebui banat de pe forumuri de genu.

Frustratul are de fapt 4conturi, nu 3: ivcivc, vasile69a, sclavemale, si idollafemei.

Link spre comentariu
  • Oras:Online
  • Oras:Online

O sa va rog sa va opriti aici cu comentariile. Cand deschideti un topic asigurati-va ca nu exista deja.

Daca m-ai postati informatii private primiti dunga. Rezolvati-va problemele in afara platformei.

Revenim la recenzii. :wave:

• Like 1
Link spre comentariu
2 hours ago, cleopatra01 said:

O sa va rog sa va opriti aici cu comentariile. Cand deschideti un topic asigurati-va ca nu exista deja.

Daca m-ai postati informatii private primiti dunga. Rezolvati-va problemele in afara platformei.

Salut vezi ca psihopatul ala de ivciv sau cum ii spune are 4 conturi si se vede ca, e acceasi persoana dupa scris mi se pare omu are probleme mintale si sufera de ceva acum nu stiu dubla , tripla personalitate..

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 5 ore, jean valjan a spus:

Frustratul are de fapt 4conturi, nu 3: ivcivc, vasile69a, sclavemale, si idollafemei.

Mie nu mi se pare ca idollafemei e acelasi cont... omul chiar a descris o experienta cu adevarat neplăcută si de evitat cu Mistress, fara sa pară psycho, pare destul de veridic.

Link spre comentariu
Acum 7 ore, cleopatra01 a spus:

Te rog,sa-l blochezi pe individul cu 4 conturi. Este un hartuitor,obsedat si psihiopat. Minte mult. 

Asa face cu toate fetele de pe forum. 

Link spre comentariu
Acum 3 ore, qalex a spus:

Mie nu mi se pare ca idollafemei e acelasi cont... omul chiar a descris o experienta cu adevarat neplăcută si de evitat cu Mistress, fara sa pară psycho, pare destul de veridic.

Citeste si restul comentarilor de pe forum si ai sa vezi minciuna lui si cum se da de gol singur.

Fiecare om are dreptul sa scrie recenzii bune si rele,in functie de experienta avuta.Nu sa isi inchipuie lucruri ,sa minta si sa hartuiasca persoanele. 

Pentru ca nu face doar cu Miss,asa face la toate fetele.

Link spre comentariu
On 6/16/2023 at 10:10 PM, jean valjan said:

Ca sa pricepi ca stiu cine esti, iti divulg deocamdata doar initialele numelui O. C. si spun ca esti samsar(vinzi si cumperi) un anumit produs alimentar, un fruct sa zicem. 

Deci a scris ceva nasol si cei 2 mari pesti/promovatori au sarit imediat sa caute despre cine e vorba (probabil folosind numarul de telefon de la marea stapana ca altfel cum puteau sa afle numele real al persoanei si cu ce se ocupa?)

Chiar si initialele cred ca nu e ok ca sint dezvaluite pe forum!

Faptul ca tipa da numerele de telefon ale clientilor celor 2-3 mari pesti/promovatori iar nu e ok.

Clar nici clientul respectiv nu are toate tiglele pe casa, dar dezvaluirea unor date personale pe un forum clar nu ar trebui sa fie permisa.

Link spre comentariu
On 3/17/2023 at 12:31 PM, jean valjan said:

Crede-ma ca am vazut tot ce i-ai scris, si am vazut si numarul tau de telefon. Sunt sute de mesaje, pe care i le-ai trimis. In unele o ameninti ca o dai pe mana politiei, in altele ii ceri sa te ierte, ca nu stiu ce, si nu stiu cum, in altele esti ingrozit ca iti taie pula, sau ofereai recompense celui care iti ofera informatii complete despre ea. Aseara dupa ora 18,15 am intrat in sedinta cu ea, iar pana la ora respectiva i-ai trimis mesaje pe banda rulanta, ultimul pe care l-am citit eu, l-ai trimis la 18,12. De fapt a fost intr-o serie de 3 mesaje. Eu chiar nu te inteleg, ai un comportament foarte oscilant, uneori faci acuze nefondate, amenintari, si oferi recompense, pentru a afla informatii despre ea, pentru a o compromite, apoi nu stii cum sa iti ceri scuze, si cersesti cu disperare o intalnire cu ea. Deci crede-ma ca stiu tot, iar daca apar noutati, le pot afla intr-o clipa, poti fi sigur de asta. 

a, deci ea arata datele clientilor altor clienti. Ce-i drept nebunu asta cu taiatul pulii a mai scris despre asta si pe topicul altor stapane, are o obsesie cu taiatul organului si apoi tot el se sperie. 

Probabil s-ar evita multe astfel de probleme daca si "stapanele" nu s-ar mai promova cu servicii medicale... In particular, stapana noastra intens promovata de jan si bdsmistul are tot felul de poze pe fetlife cu ace bagate prin organe... 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, unaltu a spus:

Deci a scris ceva nasol si cei 2 mari pesti/promovatori au sarit imediat sa caute despre cine e vorba (probabil folosind numarul de telefon de la marea stapana ca altfel cum puteau sa afle numele real al persoanei si cu ce se ocupa?)

Chiar si initialele cred ca nu e ok ca sint dezvaluite pe forum!

Faptul ca tipa da numerele de telefon ale clientilor celor 2-3 mari pesti/promovatori iar nu e ok.

Clar nici clientul respectiv nu are toate tiglele pe casa, dar dezvaluirea unor date personale pe un forum clar nu ar trebui sa fie permisa.

Acum 51 minute, unaltu a spus:

a, deci ea arata datele clientilor altor clienti. Ce-i drept nebunu asta cu taiatul pulii a mai scris despre asta si pe topicul altor stapane, are o obsesie cu taiatul organului si apoi tot el se sperie. 

Probabil s-ar evita multe astfel de probleme daca si "stapanele" nu s-ar mai promova cu servicii medicale... In particular, stapana noastra intens promovata de jan si bdsmistul are tot felul de poze pe fetlife cu ace bagate prin organe... 

Hai sa te lamuresc exact, cum stau lucrurile cu pestii, nepestii, si alte probleme legate de aceasta stapana, si aceasta speta.

Deci, in primul rand, o stapana adevarata, nu are cum sa aiba peste, pentru ca daca are peste, nu mai e stapana, ci pestele este stapanul. Ea este o stapana adevarata, este umana, cu bun simt, dar nu o vad muncind pentru a-l face pe unul cu pula mare, iar eu(vorbesc strict in nume personal), nu am luat niciodata vreun banut de la ea, ci dimpotriva, i-am dat, uneori mai mult, alteori mai putin, dupa posibilitati. In concluzie sunt doar un client foarte multumit, motiv pentru care sunt trup si suflet, alaturi de stapana.

Legat de acest individ, vad ca ai inteles esentialul, si anume ca el cauta demult senzatii tari, dar de fapt nu stie ce vrea, e schimbator ca vremea, si agasant, mult peste limitele bunului simt. Legat de numerele lui de telefon, unele dintre ele, si le-a postat singur aici, in cautarea de senzatii tari, sau in cautarea de informatii pretioase, despre mistress, sau despre subsemnatul. Apoi, dupa ce a scormonit forumurile, si a aflat niste franturi de informatii, total nesemnificative, despre mistress, si  despre alte persoane a “concluzionat” in mod eronat ca lucreaza la spitalul judetean Brasov, si a amenintat ca-i face reclamatii acolo, probabil i-a si facut, dar in zadar, pentru ca nu lucreaza acolo. Apoi despre subsemnatul, a “concluzionat” el, ca daca mi-am spus “Jean Valjan” aici, obligatoriu ma cheama “Jean Valentin”, pe Facebook, si a inceput sa ameninte ca ma da in vileag, de parca pe mine ma intereseaza, avand in vedere ca nu ma cheama nici pe departe asa, iar dupa propriile verificari(sa vad pe care i s-a pus prostului pata), am onservat ca sunt o gramada de oameni, cu acest nume acolo. 
Ce poti sa-i faci unui asemenea specimen, cum poti sa-l tratezi, altfel decat sa-l bati cu propriile arme, ca nu l-a obligat nimeni sa-si puna toate numerele de telefon, peste tot, nici sa ameninte in stanga, si in dreapta, si nici sa faca rau, ma rog sa incerce sa faca rau. Practic suntem chit, el crede ca a descoperit unde lucreaza mistress,si numele meu, eu cred ca l-am descoperit pe al lui, si cu ce se ocupa, apoi amandoi am facut publice descoperirile noastre, e simplu. Iar stapana nu da numerele de telefon ale clientilor, el nu este,si nu va fi client, ci a fost candva un posibil client, iar acum este doar un psihopat care o hartuieste de peste 3 luni de zile, si nu este singura aflata intr-o astfel de situatie.

Sper ca m-am facut inteles, pentru ca am cautat sa explic, pe intelesul tuturor.

• Confuz 1
Link spre comentariu
On 6/20/2023 at 4:34 PM, mustaine said:

ba, da mai prelungim mult aceasta porcarie? I don't care about Mrs Unlimited, IVCIVC e clar internabil, ce plm tot vad new posts pe ceva care nu are niciun sens?!

Eu nu inteleg ce nu ii da nimeni ban se vede ca omu are tripla personalitate daca te uiti pe toate conturile numai asa scrie pe toate recenziile :)) sunt 2 variante nebun sau o stapana il pune sa scrie astea ca un fel de dominare eu stiu ce fetish are si omu asta ... :))

Link spre comentariu
Acum 7 ore, rko87 a spus:

Eu nu inteleg ce nu ii da nimeni ban se vede ca omu are tripla personalitate daca te uiti pe toate conturile numai asa scrie pe toate recenziile :)) sunt 2 variante nebun sau o stapana il pune sa scrie astea ca un fel de dominare eu stiu ce fetish are si omu asta ... :))

Asa este omul:)) psihiopat. Are multe conturi si isi schimba nr de telefon sa terorizeze persoane.:)) 

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:bucuresti
  • Disponibila

Vizita acum 2 săptămâni, la ultima descindere in Bucuresti. Programare pe wapp cu o zi inainte, confirmare cu o ora inainte de ora stabilita. Aceeași locatie,  perfect echipată pentru ședințe BDSM de calitate. Serviciile de prima mână, ca de obicei, curățenie in studiou si grup sanitar, prosop, apa caldă si geluri de dus. A avut loc o ședință specială, in sensul ca la un moment dat, acțiunea a explodat, prin apariția a inca 2 mâini dibace - prietena Mistressei - o apariție plină de tinerețe, inocență, curiozitate si cruzime pură. A urmat, timp de 2 ore, o ședință plină,  in care cele 2 stăpâne au profitat din plin de mine: bici, cravasa, flogger, ceară, nipple torture, cbt, orgasm denial, dominare erotică, footfetish, sex oral dur si dus la extrem la 2 strapoane. O ședință plină de surprize si de acțiune reală, făcută cu plăcere de cei trei participanți. Durata a fost de 3 ore, fara graba! Recomand pentru cine dorește o stăpână/stăpâne profesionistă/profesioniste, care nu precupetesc niciun efort pentru a te simți bine si pentru a se simți bine.

Link spre comentariu
On 11/24/2023 at 12:42 PM, Cautatorul13 said:

Vizita acum 2 săptămâni, la ultima descindere in Bucuresti. Programare pe wapp cu o zi inainte, confirmare cu o ora inainte de ora stabilita. Aceeași locatie,  perfect echipată pentru ședințe BDSM de calitate. Serviciile de prima mână, ca de obicei, curățenie in studiou si grup sanitar, prosop, apa caldă si geluri de dus. A avut loc o ședință specială, in sensul ca la un moment dat, acțiunea a explodat, prin apariția a inca 2 mâini dibace - prietena Mistressei - o apariție plină de tinerețe, inocență, curiozitate si cruzime pură. A urmat, timp de 2 ore, o ședință plină,  in care cele 2 stăpâne au profitat din plin de mine: bici, cravasa, flogger, ceară, nipple torture, cbt, orgasm denial, dominare erotică, footfetish, sex oral dur si dus la extrem la 2 strapoane. O ședință plină de surprize si de acțiune reală, făcută cu plăcere de cei trei participanți. Durata a fost de 3 ore, fara graba! Recomand pentru cine dorește o stăpână/stăpâne profesionistă/profesioniste, care nu precupetesc niciun efort pentru a te simți bine si pentru a se simți bine.

cred ca nu a fost deloc ieftin? asa?

Link spre comentariu

1 hour ago, Cautatorul13 said:

Crezi bine!! Chiar deloc, dar ce contează niște hârtii când faci ce-ți face plăcere???

Suna fain, si e chiar idealist ce spui tu, intr-o lume perfecta, dar din pacate nu traim intr-una, dimpotriva

Iar cand vorbim de o piata concurentiala, justificarea pretului pare sa aiba tot mai mult sens,

Sunt convins ca a fost o prestatie de calitate, exact asa cum o descri, dar cand te gandesti ca gasesti prestatii similare, bune cu 300 RON, parca o voce din cap, aia cu calculele, iti cam pune frana, sau cel putin te face sa te gandesti de 2x

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...