Sari la conținut

MIstress Unlimited 0755576565

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
La 28.11.2023 la 9:09, alexxx_84 a spus:

Suna fain, si e chiar idealist ce spui tu, intr-o lume perfecta, dar din pacate nu traim intr-una, dimpotriva

Iar cand vorbim de o piata concurentiala, justificarea pretului pare sa aiba tot mai mult sens,

Sunt convins ca a fost o prestatie de calitate, exact asa cum o descri, dar cand te gandesti ca gasesti prestatii similare, bune cu 300 RON, parca o voce din cap, aia cu calculele, iti cam pune frana, sau cel putin te face sa te gandesti de 2x

Inca asteptam exemple concrete din partea ta. Suntem foarte curiosi ce ai gasit tu la 300 ron,sa se comporte exemplar, sa faca asta din placere. Sa nu mai vorbim de timpul alocat,sa nu te dea afara dupa 60 de minute.
Eu, si probabil multi ca mine, cu state vechi intr-ale dominatoarelor, am cautat mult, pana am ajuns sa gasim cateva stapane cu adevarat ok, dar te asigur ca toate vor de la 4-5 sute in sus. Diferentele intre ea si celelalte stapane sunt multe, iar pretul nu reflecta neaparat calitatea omului, sau a serviciilor. Spre deosebire de altele, ea nu sta cu ochii pe ceas, te respecta, daca o respecti, si cel mai important lucru este acela ca ii place cu adevarat sa domine barbatii, chiar si in viata de zi cu zi.
Cel mai bine ar fi sa o contactezi, si te vei convinge. O sa ajunga peste cateva zile, trebuie doar sa-i urmaresti anunțurile, te asigur ca nu vei regreta experienta.

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 19 ore, Scrumbie a spus:

Tot in prelungirea Ghencea vine de fiecare dată ?

As mai vizita-o dar locatie aceea...

Pai locatia aceea e fix ce trebuie, e ditamai studioul, dotat cu tot ce trebuie. Nu cred ca exista vreo dominatoare, pe aici pe la noi, care sa dispuna de un studio cu asemenea dotari, si am vizitat destule, slava domnului. De fapt cred ca acest studio, il depaseste ca spatiu, si dotari, pe cel al dominei Mara, fosta regina a bdsm-ului, din Bucuresti, care intre timp s-a retras. Restul asaziselor studiouri sunt niste glumite,…..

• Like 1
Link spre comentariu
48 minutes ago, jean valjan said:

Pai locatia aceea e fix ce trebuie, e ditamai studioul, dotat cu tot ce trebuie. Nu cred ca exista vreo dominatoare, pe aici pe la noi, care sa dispuna de un studio cu asemenea dotari, si am vizitat destule, slava domnului. De fapt cred ca acest studio, il depaseste ca spatiu, si dotari, pe cel al dominei Mara, fosta regina a bdsm-ului, din Bucuresti, care intre timp s-a retras. Restul asaziselor studiouri sunt niste glumite,…..

Sunt de acord, problema este pozitia locatiei :D Dacă mergi cu mașina e haos, și dacă mergi cu metroul trebuie să umblii destul de mult.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:bucuresti
  • Disponibila
Acum 6 ore, Scrumbie a spus:

Sunt de acord, problema este pozitia locatiei :D Dacă mergi cu mașina e haos, și dacă mergi cu metroul trebuie să umblii destul de mult.

De ce nu faci o comandă  la Glovo??? E mult mai simplu...

Link spre comentariu
Acum 23 ore, rambokill a spus:

E ok tipa,E ok si locatia,dar parerea mea este ca pretul corect pe sedinta era 400 ron/ora,cum il avea inainte.

Eu daca am facut prezenta mai des pe acolo, adica de fiecare data cand ea ne-a vizitat, am gasit si o ruta alternativa, pentru a evita Prelungirea Ghencea, care intradevar e aglomerata. Dupa intrarea pe prelungire fac stanga pe “Drumul Cooperativei”, pana ies in Bragadiru, si de acolo, pe strazi si stradute, pe care se merge, nu se sta, ies pe “Drumul Funigeilor”, in prelungire, la 100 m dupa locatie, practic fac dreapta cand reintru in prelungire, si mai merg 100m, avand locatia pe partea dreapta, a sensului de mers.

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 11 ore, jean valjan a spus:

Eu daca am facut prezenta mai des pe acolo, adica de fiecare data cand ea ne-a vizitat, am gasit si o ruta alternativa, pentru a evita Prelungirea Ghencea, care intradevar e aglomerata. Dupa intrarea pe prelungire fac stanga pe “Drumul Cooperativei”, pana ies in Bragadiru, si de acolo, pe strazi si stradute, pe care se merge, nu se sta, ies pe “Drumul Funigeilor”, in prelungire, la 100 m dupa locatie, practic fac dreapta cand reintru in prelungire, si mai merg 100m, avand locatia pe partea dreapta, a sensului de mers.

Va adaug o varianta de traseu pe care merg mereu. 
Succesiunea traseului:
1. Kaufland Valea Oltului
2. Se întra de pe Valea Oltului pe strada Drumul Valea Furcii
3.Mergeți pe acest drum cu destinația
Drumul Valea Ursului pe care mergeți în sens unic pana în Prelungirea Ghencea unde virați la DREAPTA. Mai aveti putin de mers pana la locatie. 

Este cel mai rapid și avantajos traseu la venirea din oraș.

Link spre comentariu
Acum 44 minute, Scrumbie a spus:

Da, mulțumesc pentru sfaturi !

Știți dacă face dominare cu ceva colega la cerere ?

Daca esti cu adevarat interesat si stabilesti din timp cu ea, se rezolva cu siguranta, la mine s-a putut. In mod normal nu are colege, dar poate chema pe cineva, la nevoie,daca e treaba serioasa.

• Like 2
Link spre comentariu

Salutare tuturor, si “La multi ani” ,cat mai multe sesiuni reusite!

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, i-am scris stapanei pe whatsapp, pentru a-i ura “La multi ani!”, si am zis sa profit de ocazie si sa o intreb cand mai vine prin Bucuresti. Mi-a zis atunci ceva de genul ca la jumatatea lunii ianuarie, stie cineva ceva mai concret, ca nu as vrea sa o stresez pe stapana, mereu cu astfel de intrebari?

Link spre comentariu

La 13.01.2024 la 12:19, jean valjan a spus:

Vine sigur pe la inceputul saptamanii viitoare, fii atent pe Publi, ca sigur va pune anunt acolo.

Multumesc , pentru sfaturi, insa din pacate nu am reusit sa ajung, la momentul respectiv din motive personale. I-am scris stapanei pe whatsapp pentru a-i cere scuze, si sa putem stabili urmatoare intalnire,incat sa o vizitez in a 2-a jumatate a lui februarie, cand zice ca revine in Bucuresti.

Link spre comentariu
La 12.02.2024 la 12:26, BDSMistul a spus:

Multumesc , pentru sfaturi, insa din pacate nu am reusit sa ajung, la momentul respectiv din motive personale. I-am scris stapanei pe whatsapp pentru a-i cere scuze, si sa putem stabili urmatoare intalnire,incat sa o vizitez in a 2-a jumatate a lui februarie, cand zice ca revine in Bucuresti.

Prietene, eu zic sa te pregatesti moral, si sufleteste, ca de venit vine, si de luat pe coaja o vei lua sigur, iti spun asta din experienta proprie.

Link spre comentariu
  • Telefon: +40770660620
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Telefon: +40770660620
  • Oras:București
  • Disponibila

Luna Martie vine cu surprize!!!❤️🤍❤️🤍❤️🤍

💎 Pentru cei ce doresc sa experimenteze senzatii la dublu vor fi 3 zile consecutive in care vom putea oferi sesiuni cu doua stapane, Mistress Unlimited si Deity Bastet.

💎Cadoul pentru o sesiune incepe de la 500 RON pentru fiecare stapana. In functie de placerile voastre vom putea stabili o oferta personalizata, pentru fiecare dintre voi.

💎Sesiunile la dublu se pot tine doar cand Mistress Unlimited este prezenta in Bucuresti adica dupa data de 15 martie.

Pirimavara minunata!:inlovee

Imagine WhatsApp 2024-02-27 la 15.20.25_4f71578f RORO.jpg

Imagine WhatsApp 2024-03-01 la 13.11.08_123267ed.jpg

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 14
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc

Am fost la Mistress Unilited marti seara (20 Aug)

Recenzie:

Am intalnit-o pentru prima oara. Timpul in Buc mi-a fost scurt si am trimis cateva mesaje. Ea mi-a raspuns. 

Note:

Comunicare : 10

Whatsapp - scurt, la obiect, cu ce-mi doresc. Acelasi numar ca in topic. A raspuns punctual si elocvent. Intalnire stabilita pentru aceeasi seara gratie unei anulari de ultim moment. Am inteles ca e in Bucuresti in jumatatea a doua a fiecarei luni. 

Zona centrala, acces din bulevard. Apartament luna, modern, placut, cu toate comoditatile si multe oglinzi 🤩

Aspect si igiena: 10

Ochi superbi, buze frumoase, sani mari si naturali, fund bombat. Mica de inaltime, pe gustul meu. Igiena ireprosabila, miros si gust foarte placut.  

Atitudine: 10

Ireprosabila atitudinea - conversatie placuta, am facut click. Apreciaza cavalerismul si conversatia buna. Fiecare vorba a fost ne-tranzactionala. Nici vorba de uitat pe ceas. Am pierdut notinuea timpului complet. 

Actiune: 10

Multe instrumente - un arsenal intreg de fapt. Toate impecabil de curate, frumos aranjate. Pe toate gusturile, de la soft, la hard. 

Actiunea a fost "click" - ea s-a schimbat complet, intrand imperceptib in rol, dar nepierzandu-si feminitatea. S-a transformat intr-o domina suava, rea, cu recompense dulci pentru obedienta. Eu credeam ca stiu ce vreau. Nu stiam, de fapt. Am adorat-o, am ascultat-o, am gustat-o, am fost pur si simplu pierdut o ora undeva departe. 

Am experiemntat la un moment dat o detasare completa de ganduri, griji - pur si simplu am plutit cu vocea ei in ureche pierzand controlul. Partea unica a experientei a fost simtul ei extraordinar de a ma surprinde. Nu mi-a mai pasat de scenariu, de ce scrisesem in mesaje ca vreau, m-am lasat dus de ea unde a vrut. Intr-un cuvant, a fost extraordinar. 

Am vazut placere adevarata din dominare in expresia ei - este un atu pe care l-am subestimat enorm, si de fapt, cel putin pentru gusturile mele, cheia dominarii de succes. 

Are o voce superba pentru soapte meschine, un vocabular murdar cand e nevoie, si innebunitor de dulce in alta fractiune de secunda. 

Concluzie: 

Eu a trebuit sa regandesc (la nivelul meu) relatia dominatoare - dominat cand am plecat. E mai putin despre ce crezi tu ca vrei, si totul despre atitudinea celui care domina. Placerea ei/lui devine telul tau absolut, iar recompensa este absolut iresistibila. 

Absolut de revenit si 10 pe linie - am petrecut o ora si ceva in alta lume, complet. Iti multumesc pentru o seara de neuitat. 

Link spre comentariu

Buna, am fost la Mistress acum 1 an si chiar ma gandeam sa revin sooon cand am timp si am zis sa las o recenzie:

Comunicare: Pe whatsapp, e foarte des activa deci exista sanse ( cel putin din experienta mea ) sa raspunda des la mesaje si sa fie foarte intelegatoare

Locatie: Eu am fost in perioada in care era la iesirea din Bucuresti, motiv pentru care nu m-am intors de atunci, dar acum am auzit ca ultima oara a avut locatie centrala si va reveni din nou in central, so that should be a plus

Aspect: Draguta la chip, ochi foarte frumosi, sani mari, fund bombat frumos, si mica de inaltime. Igiena foarte buna, dar sincer nu am intalnit pana acum pe cineva cu aceasta problema pe forum :lol:

Atitudine: de nota 10, foarte atenta si intelegatoare

Actiune: 10 din partea mea. Eu sunt in mare parte fanul chestilor mai soft, si desi stiu ca practica chiar mai hard s-a miscat foarte bine cu mine cu foarte multa atentie la dorintele mele. Are cu siguranta o inclinatie puternica catre dominare, cu mine a facut o treaba foarte frumoasa, si da pot sa zic ca ii face placere sa domine.

Concluzia o trageti singuri, acum sigur e mult mai atragatoare o vizita daca nu mai trebuie sa calatoresti 2 ore dus intors ca sa ajungi la o sedinta :laugh2. Recomand cu incredere!

Link spre comentariu

Acum 22 ore, bambam91 a spus:

Buna, am fost la Mistress acum 1 an si chiar ma gandeam sa revin sooon cand am timp si am zis sa las o recenzie:

Comunicare: Pe whatsapp, e foarte des activa deci exista sanse ( cel putin din experienta mea ) sa raspunda des la mesaje si sa fie foarte intelegatoare

Locatie: Eu am fost in perioada in care era la iesirea din Bucuresti, motiv pentru care nu m-am intors de atunci, dar acum am auzit ca ultima oara a avut locatie centrala si va reveni din nou in central, so that should be a plus

Aspect: Draguta la chip, ochi foarte frumosi, sani mari, fund bombat frumos, si mica de inaltime. Igiena foarte buna, dar sincer nu am intalnit pana acum pe cineva cu aceasta problema pe forum :lol:

Atitudine: de nota 10, foarte atenta si intelegatoare

Actiune: 10 din partea mea. Eu sunt in mare parte fanul chestilor mai soft, si desi stiu ca practica chiar mai hard s-a miscat foarte bine cu mine cu foarte multa atentie la dorintele mele. Are cu siguranta o inclinatie puternica catre dominare, cu mine a facut o treaba foarte frumoasa, si da pot sa zic ca ii face placere sa domine.

Concluzia o trageti singuri, acum sigur e mult mai atragatoare o vizita daca nu mai trebuie sa calatoresti 2 ore dus intors ca sa ajungi la o sedinta :laugh2. Recomand cu incredere!

Pentru mine nu este de ratat, am vizitat-o cam de fiecare dată când a venit, iar dacă cumva am scăpat-o odată, sau de două ori, deși nu-mi amintesc, a fost cu siguranță datorită faptului că nu m-am aflat în București, în perioada respectivă, altfel nu s-a pus problema să vină, și eu să nu o vizitez. Bineînțeles că am vizitat-o și ieri, undeva în zona centrală a Bucureștiului, că nu puteam să o scap. Recenzie nu mai fac, pentru că nu este cazul, a rămas aceeași persoană cu bun simț, dedicată dominării, și cu respect pentru cei care-i calcă pragul. Locația este civilizată, curată, cu toate dotările, etaj superior. 
Baftă și spor la toate, tuturor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...