BDSMistul Reputație: 6 Postat Iunie 16, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 16, 2023 Esti prea prost,sincer iti zic domnule Intrebam de ea cand voiam sa vin la ea,sa nu bat drumul degeaba. Pe urma am venit la ea,dupa nu raspundea la apeluri si intrebam pe forum aici. A durat cateva luni in care am fost la sedinte doar. Jan si restul cei fideli stiu deja cand apare in Buc. Acum am devenit fidel si nu mai este nevoie sa intreb despre ea. I-am promis ca mai raspund pe forum,sa o ajut cu psihiopati ca tine. Sa-ti raspund si la intrebarea de ce raspund la ora asta,sunt la munca si incerc sa te linistesc pe tine sa nu mai plicrisesti lumea,scrii degeaba pe forum. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 Dar explicațiile oamenilor de aici de ce răspundeți din nou la interval la 1 minut? Va rog sa vedem Link spre comentariu
BDSMistul Reputație: 6 Postat Iunie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 17, 2023 :))pentru ca avem forumul deschis sa discutam cu tine,sa nu te facem sa astepti. Este si pacat sa astepti. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2023 Partajează Postat Iunie 17, 2023 Jean o sa vezi surpriza mea pt tine curand asa ca să știi că eu nu îs nici nebun și încă ceva ca să știi am bani suficient de multi încât sa merg pana în. Pânzele. Albe sa va stric cuibul vostru... Ilegal. Vorbim. (nu uitați ce am zis acuma) tu crezi ca dacă mai provocat am fost pana la directorul spitalui din Brașov asa cu mana goala? Tu ai început și. Mai provocat acuma tot tu ai vrut sa mergem pana. La. Capăt. Și eu o sa merg Link spre comentariu
BDSMistul Reputație: 6 Postat Iunie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 17, 2023 Haide treci la culcare! Gata cu atatea drame. Forumul este pt recenzii ,nu pt drame si teatru,deci muta rubrica. Noapte buna,domnule! Link spre comentariu
jean valjan Reputație: 59 Postat Iunie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 17, 2023 Acum 13 minute, ivcivc a spus: Dar explicațiile oamenilor de aici de ce răspundeți din nou la interval la 1 minut? Va rog sa vedem Iti raspundem fiecare cum si cand putem pentru ca ni s-a pus pata pe tine, si se pare ca doar noi suntem pe forum acum, zilele urmatoare poate vor mai interveni si altii. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2023 Partajează Postat Iunie 17, 2023 Și Jean cu asta am terminat cu tn.. Dacă nu ma mai provoci bineinyeles.. Pt ce ai făcut cu mn mai făcut nebun.. O sa îți câteva recenzii pe site-uri. Pe facebokul tău... Și nu mi-e frica de o amenda de 5000 lei stai relax... Link spre comentariu
BDSMistul Reputație: 6 Postat Iunie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 17, 2023 😂😂😂ai bani,bravo! Acum treci si dormi,sa poti avea mai multi bani! Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Iunie 17, 2023 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Iunie 17, 2023 Acum 19 minute, ivcivc a spus: Jean o sa vezi surpriza mea pt tine curand asa ca să știi că eu nu îs nici nebun și încă ceva ca să știi am bani suficient de multi încât sa merg pana în. Pânzele. Albe sa va stric cuibul vostru... Ilegal. Vorbim. (nu uitați ce am zis acuma) tu crezi ca dacă mai provocat am fost pana la directorul spitalui din Brașov asa cu mana goala? Tu ai început și. Mai provocat acuma tot tu ai vrut sa mergem pana. La. Capăt. Și eu o sa merg Eu tot nu am înțeles care e problema ta. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2023 Partajează Postat Iunie 17, 2023 Vati făcut de rușine amândoi...bravo... Sa va vadă și alții... Grup.... De... Oameni. Ce sunteți. Nu vreau sa va zic numărul... Cati sunteți în afacerea asta ilegala..(..mistress unlimited....) apropo de ce nu mai postați programul lui mistress când vine în București.... Cred ca bate în retragere domnișoara asistent medical... ORICUM ILEGALITATE CA A VOASTRĂ ARE PICIOARELE SCURTE... și sa terminat va zic eu... Hai somnic pufos sa aveți Link spre comentariu
jean valjan Reputație: 59 Postat Iunie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 17, 2023 Acum 4 minute, ivcivc a spus: Și Jean cu asta am terminat cu tn.. Dacă nu ma mai provoci bineinyeles.. Pt ce ai făcut cu mn mai făcut nebun.. O sa îți câteva recenzii pe site-uri. Pe facebokul tău... Și nu mi-e frica de o amenda de 5000 lei stai relax... Pfoaaaai, mi-ai dat sah mat, ce sa zic m-ai terminat, o sa ma lase nevasta, o sa rada toata lumea de mine, o sa afle prietenii, o sa,…. Te-am facut nebun? E prea putin spus esti mult mai mult decat atat, si pe langa asta, esti prost, si analfabet, esti varza, la toate capitolele. Daca ai ajuns sa crezi ca cineva isi pune pe un site ca asta un nume apropiat de numele lui, e clara treaba cu inteligenta ta, cu siguranta cainele meu e mai destept, si nu pleaca dupa fenta, ca tine. Link spre comentariu
BDSMistul Reputație: 6 Postat Iunie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 17, 2023 Acum 3 minute, catalin2015 a spus: Eu tot nu am înțeles care e problema ta. :))) ii frustrat ca nu a fost primit la o sedinta. Acum pune recompense pt stapana si Jan:)) Face drame si se plictiseste. Asa bine a fost cat a tacut din gura. Ii frustrat tare,initial a fost ignorat si a inceput sa aiba conturi false sa inventeze povesti. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2023 Partajează Postat Iunie 17, 2023 Ai dreptate nu ai la Facebook prieteni..... Da stai relax eu aflu totul. Și commm o sa fie de la. Mn asa sa știi.... In caz ca vrei sa denunți pe cineva la politie sa ii zici ca eu am fost... Link spre comentariu
BDSMistul Reputație: 6 Postat Iunie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 17, 2023 La 17.06.2023 la 3:32, ivcivc a spus: Ai dreptate nu ai la Facebook prieteni..... Da stai relax eu aflu totul. Și commm o sa fie de la. Mn asa sa știi.... In caz ca vrei sa denunți pe cineva la politie sa ii zici ca eu am fost... Promitem toti,acum gata! Noapte buna ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2023 Partajează Postat Iunie 17, 2023 Eu nu am conturi false doar 1 ca nu poți sa ai mai multe conturi... Și eu nu ma. Ascund după perete... Eu zic pe fata ce fac și ce am sa fac... Și nu ma las pana reușesc ȘI O SA REUȘESC promit o sa vadă toată lumea de aici... Link spre comentariu
jean valjan Reputație: 59 Postat Iunie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 17, 2023 Acum 3 minute, ivcivc a spus: Ai dreptate nu ai la Facebook prieteni..... Da stai relax eu aflu totul. Și commm o sa fie de la. Mn asa sa știi.... In caz ca vrei sa denunți pe cineva la politie sa ii zici ca eu am fost... Am inteles, tu descoperi tot, esti campionul descoperirilor, ai descoperit spitalul din Brasov, profilul meu de facebook, sunt curios ce urmeaza, te rog nu ma tine in suspans?. Link spre comentariu
BDSMistul Reputație: 6 Postat Iunie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 17, 2023 Tu cel mincinos cu mai multe conturi,apasa si da click, 2 pagini inapoi si ai sa vezi cum scriai de pe 2 conturi false. Asteptam cu sufletul la gura,pacat ca nu putem sa vedem si poze. Te pupam! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2023 Partajează Postat Iunie 17, 2023 Și Jean valijean vedem ce va urma am numele. Tău vârsta ta poze de a tale descărcate de pe facebokul... Vedem.... Acum. La 03.43 minute suntem 3 aici se vede la navigare recenta 3 membri. Eu valijean și BDSMistul eu pot demonstra ce zic ca fac screenshop la tot... Hopa stai a scris ceva BDSMistul acuma stai sa vad ce e Link spre comentariu
BDSMistul Reputație: 6 Postat Iunie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 17, 2023 Acum 11 minute, jean valjan a spus: Am inteles, tu descoperi tot, esti campionul descoperirilor, ai descoperit spitalul din Brasov, profilul meu de facebook, sunt curios ce urmeaza, te rog nu ma tine Uneori suntem noi 3,alteori mai apar inca 2-3,care nu au somn. Link spre comentariu
jean valjan Reputație: 59 Postat Iunie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 17, 2023 Acum 6 minute, ivcivc a spus: Și Jean valijean vedem ce va urma am numele. Tău vârsta ta poze de a tale descărcate de pe facebokul... Vedem.... Acum. La 03.43 minute suntem 3 aici se vede la navigare recenta 3 membri. Eu valijean și BDSMistul eu pot demonstra ce zic ca fac screenshop la tot... Hopa stai a scris ceva BDSMistul acuma stai sa vad ce e Bravo, tine-o tot asa, imi place stilul tau. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2023 Partajează Postat Iunie 17, 2023 O țin asa 72 ore dacă ma. Lasă site-ul. Asta.. Am timp suficient... Sa atenționez oamenii de rețeaua asta a voastră ilegala..... Link spre comentariu
BDSMistul Reputație: 6 Postat Iunie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 17, 2023 Acum 11 minute, ivcivc a spus: Și Jean valijean vedem ce va urma am numele. Tău vârsta ta poze de a tale descărcate de pe facebokul... Vedem.... Acum. La 03.43 minute suntem 3 aici se vede la navigare recenta 3 membri. Eu valijean și BDSMistul eu pot demonstra ce zic ca fac screenshop la tot... Hopa stai a scris ceva BDSMistul acuma stai sa vad ce e Ai terorizat si siteul de nimfomane ,in loc sa-ti raspund tie mi-a dat sa raspund la Jan. "Uneori suntem noi 3,alteori mai apar inca 2-3,care nu au somn." Daca era ziua,cu siguranta era mai multa lume pe forum. Fa screenshop :)) la tot 😂😂😂😂...screenshop-ule mergi la somn. Link spre comentariu
jean valjan Reputație: 59 Postat Iunie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 17, 2023 Acum 1 minut, ivcivc a spus: O țin asa 72 ore dacă ma. Lasă site-ul. Asta.. Am timp suficient... Sa atenționez oamenii de rețeaua asta a voastră ilegala..... 👍👍👍. Tine-o tot asa, eu ma bag la somn, mai e si maine o zi, si vom continua distractia atunci. Link spre comentariu
BDSMistul Reputație: 6 Postat Iunie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 17, 2023 Acum 3 minute, jean valjan a spus: 👍👍👍. Tine-o tot asa, eu ma bag la somn, mai e si maine o zi, si vom continua distractia atunci. Noapte buna,Jan ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2023 Partajează Postat Iunie 17, 2023 Jean și BDSMistul poate o singura persoana... Nu is sigur încă.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum