jean valjan Reputație: 59 Postat Martie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 17, 2023 Acum 10 minute, ivcivc a spus: Jan asta o sa fac promit. Asta fiindcă miai cerut și tu Te rog, tine-te de cuvant, ti-as fi recunoscator pentru asta. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2023 Partajează Postat Martie 17, 2023 Ok asta o sa fac și cu asta AM ÎNCHEIAT DISCUTILE DESPRE EA PE FORUM.... Link spre comentariu
rambokill Reputație: 123 Postat Martie 17, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Martie 17, 2023 Acum 13 minute, ivcivc a spus: Ok asta o sa fac și cu asta AM ÎNCHEIAT DISCUTILE DESPRE EA PE FORUM.... Du-te omule si vezi-ti de treaba...fa ce ai de facut si incheie odata discutia asta,esti plictisitor deja si penibil.Si daca tot suni la nu stiu ce spital,vezi poate iti face si tie o programare la psihiatrie,chiar ai avea nevoie. 1 Link spre comentariu
BDSMistul Reputație: 6 Postat Martie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 17, 2023 Gata,terminati toti! Subiect inchis! Haideti sa va povestesc un pic despre intalnirea cu ea. Am folosit vacuum bedul din latex. Este din latex adevarat si se simte demential,nu am cuvinte sa pot descrie experienta traita. A mai adus dildouri noi,inclusiv un dildo de 41 cm. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 18, 2023 Partajează Postat Martie 18, 2023 Georgeo66 lasă-mi te rog un mesaj privat și nr tău de telefon sa te întreb ceva. Te rog mult Link spre comentariu
Scrumbie Reputație: 27 Postat Martie 19, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 19, 2023 On 3/17/2023 at 3:13 PM, BDSMistul said: Gata,terminati toti! Subiect inchis! Haideti sa va povestesc un pic despre intalnirea cu ea. Am folosit vacuum bedul din latex. Este din latex adevarat si se simte demential,nu am cuvinte sa pot descrie experienta traita. A mai adus dildouri noi,inclusiv un dildo de 41 cm. La ce folosește un dildo de 41 cm ? Intră doar vreo 15 Link spre comentariu
BDSMistul Reputație: 6 Postat Martie 19, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 19, 2023 😂intra mai mult de 15cm... o mana o baga pana la cot sau mai mult,nu ai vazut in filme? Link spre comentariu
unaltu Reputație: 48 Postat Aprilie 11, 2023 Partajează Postat Aprilie 11, 2023 On 3/14/2023 at 11:47 PM, BDSMistul said: Da,sunt un sclav care ii trece pragul de cateva luni,nu ratez nici o intalnire de a ei,conexiunea si sesiunile sunt prea magice. Pot spune ca abia astept sa incerc noul vacuum bed din latex si alte nebunii de ale ei. ai gresit contul, mai sus putin te dadeai lovit ca nu dai de ea, acum spui ca te vezi cu ea de cateva luni regulat sinteti penibili ba baieti ba... 1 Link spre comentariu
slavemm Reputație: 1 Postat Aprilie 18, 2023 Partajează Postat Aprilie 18, 2023 Bună ziua, o să vă relatez în următoarele rânduri întâlnirea mea cu Mistress Unlimited pentru a vă ajuta să luați o decizie bună atunci când va hotărâți să mergeți la o ședință de dominare. Am luat legătura cu stăpâna pe WhatssApp, am specificat și stabilit de la bun început ce aș dori sa conțină ședința și totul a fost perfect, stăpâna mi-a acceptat limitele și mi-a respectat și dorința privind stilul vestimentar ( mi-am dorit să poarte pantofi și dresuri negre ), zis și făcut. Programare respectată de ambele părți, tributul oferit de mine la sosire, din proprie initiativă. Stăpână este o femeie autoritară, curată, îngrijită, epilată complet, fără mirosuri sau alte neplăceri. Pentru mine este o adevărată Mistress, deoarece am mai avut experiențe BDSM, cu așa zise "stăpâne", dar niciuna așa cum mi-aș fi dorit și așa reușită ca aceasta cu Mistress Unlimited. Multe doamne care au anunțuri pe publi sau nimfomane, oferă aceste ședințe doar pentru bani, în schimb Mistress Unlimited o face din pură plăcere. Am avut parte pe parcursul ședinței de tot ce mi-am dorit și m-am simțit foarte bine în compania stăpânei. Așadar, dacă vă doriți să aveți parte de o ședință de dominare, fie soft, fie hard, apelați cu încredere la serviciile oferite de Mistress Unlimited și sigur nu veți pleca dezamăgiți de la locație. O recomand cu drag și pentru începători. Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere și momentele petrecute alături de dvs, Mistress Unlimited. Abia aștept să ajung din nou la picioarele dvs! 1 Link spre comentariu
sclavemale Reputație: 2 Postat Mai 15, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 15, 2023 Buna ziua ...îmi cer scz că intervin și eu cu un comentariu....aceasta mistress unlonlimited trebuie evitata din orice punct de vedere ...am vrut și eu să îmi fac o programare la dânsa...mă întreabă ce fantezii am ii zic...apoi nu mai îmi scrie nimic....după ii scriu din nou dacă mă poate primi...și ea nervoasa îmi zice că nu poate că ea are doar clienții ei fidelii când ajunge in București....😭 1 Link spre comentariu
idollafemei Reputație: 2 Postat Iunie 14, 2023 Oras:Medias Oras:Medias Partajează Postat Iunie 14, 2023 Bună seara am fost recent la aceasta stăpâna.. Aveți grija va rog mia făcut o injectie și cred ca am rămas imp.t..t Mia zis ca se pricepe și uite ce mia făcut ma mințit Am stat 3 săptămâni internat în spital mia nenoricit familia cu asta.. 1 Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Iunie 14, 2023 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Iunie 14, 2023 Acum 4 ore, idollafemei a spus: Bună seara am fost recent la aceasta stăpâna.. Aveți grija va rog mia făcut o injectie și cred ca am rămas imp.t..t Mia zis ca se pricepe și uite ce mia făcut ma mințit Am stat 3 săptămâni internat în spital mia nenoricit familia cu asta.. Ti-a facut in penis ? Tu de ce ai lasat-o ? De ce ai face ceva de genul asta ? 1 Link spre comentariu
idollafemei Reputație: 2 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Medias Oras:Medias Partajează Postat Iunie 15, 2023 Da mia făcut in. .. Mia zis ca dacă vreau sa încerc asa ceva... Ca are experienta.. Nu mam gândit ca habar nu are de asa ceva și ce as putea pati...acum am de unblat pe la tribunal...ea e de vina oricum asta nu are nici o scuza ce mia făcut... E făcută plângere la politie.. Eu zic ca dacă faci ceva cum face ea trebe sa te pricepi și sa îți asumi o raspundera 1 Link spre comentariu
jean valjan Reputație: 59 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 9 ore, idollafemei a spus: Bună seara am fost recent la aceasta stăpâna.. Aveți grija va rog mia făcut o injectie și cred ca am rămas imp.t..t Mia zis ca se pricepe și uite ce mia făcut ma mințit Am stat 3 săptămâni internat în spital mia nenoricit familia cu asta.. Cand ai fost mah, tu la ea, spune-ne si noua ziua(cu aproximatie), luna, orasul si locatia, nu de alta, dar am dubii mari in privinta seriozitatii, si a identitatii tale. 1 Link spre comentariu
idollafemei Reputație: 2 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Medias Oras:Medias Partajează Postat Iunie 15, 2023 Ce dubii ai domnule Jean? Nu am chef de prostii unde as fii putut sa merg decât la București unde face ea astfel de dominari... Bine și eu am fost de vina ca am acceptat asa ceva. Asteaptm sa vedem ce face politia și ea sa demonstreze autorităților ca are cunoștiinte sa facă asa ceva.... Link spre comentariu
Scrumbie Reputație: 27 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2023 Ce injecții a făcut ? Să știm și noi să evităm orice asemănător. Link spre comentariu
BDSMistul Reputație: 6 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2023 In primul rand zi ziua exacta in care ai fost la ea si ora. Link spre comentariu
BDSMistul Reputație: 6 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2023 Am uitat,sa ne zici si adresa completa,inclusiv numarul. Link spre comentariu
rambokill Reputație: 123 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 23 ore, idollafemei a spus: Bună seara am fost recent la aceasta stăpâna.. Aveți grija va rog mia făcut o injectie și cred ca am rămas imp.t..t Mia zis ca se pricepe și uite ce mia făcut ma mințit Am stat 3 săptămâni internat în spital mia nenoricit familia cu asta.. Cont facut special saptamana asta :))) .. Oare asa rau deranjeaza fata asta pe bucuresti de sare concurenta asa pe ea? 😂 Link spre comentariu
qalex Reputație: 14 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2023 Daca ea a facut asa ceva, si nu i-a explicat inainte "clientului" care sunt implicatiile sau daca poate nici ea nu stia ce face desi ea îi propusese clientului, e nasol, dominatoare nepriceputa si inconstienta. Bravo fa-ti dreptate. Bine de stiut. Informarea in legatura cu siguranta si obtinerea acordului clientului pentru chestii extreme sunt esentiale. In general intepaturile, taierile si loviturile penisului mai ales cand e in erectie sunt chestii extreme.... poti dezvolta boala Peyronie(strambarea penisului pe viata) in cel mai fericit caz... "Dominele" ar trebui sa faca numai ce le cere clientul, sau daca propun altceva ar trebui sa stie bine ce fac si sa informeze.... parerea mea... dar multe au impresia ca pot face ce le trece prin cap cu corpul clientilor/"sclavilor" isi intra prea mult in rol. Dar si el e putin de vină... in general citesti bine ce proceduri vrei sa faci ce implicatii au. Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 57 minute, qalex a spus: Daca ea a facut asa ceva, si nu i-a explicat inainte "clientului" care sunt implicatiile sau daca poate nici ea nu stia ce face desi ea îi propusese clientului, e nasol, dominatoare nepriceputa si inconstienta. Bravo fa-ti dreptate. Bine de stiut. Informarea in legatura cu siguranta si obtinerea acordului clientului pentru chestii extreme sunt esentiale. In general intepaturile, taierile si loviturile penisului mai ales cand e in erectie sunt chestii extreme.... poti dezvolta boala Peyronie(strambarea penisului pe viata) in cel mai fericit caz... "Dominele" ar trebui sa faca numai ce le cere clientul, sau daca propun altceva ar trebui sa stie bine ce fac si sa informeze.... parerea mea... dar multe au impresia ca pot face ce le trece prin cap cu corpul clientilor/"sclavilor" isi intra prea mult in rol. Dar si el e putin de vină... in general citesti bine ce proceduri vrei sa faci ce implicatii au. Nu stiu daca asa e sau nu dar eu nu înțeleg de ce ai vrea sa faci ceva de genul asta ? Ea poate zice ca vrea sa o taie si sa o dea la rațe, tu zici ca da ? Link spre comentariu
rambokill Reputație: 123 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iunie 15, 2023 1 oră în urmă, qalex a spus: Daca ea a facut asa ceva, si nu i-a explicat inainte "clientului" care sunt implicatiile sau daca poate nici ea nu stia ce face desi ea îi propusese clientului, e nasol, dominatoare nepriceputa si inconstienta. Bravo fa-ti dreptate. Bine de stiut. Informarea in legatura cu siguranta si obtinerea acordului clientului pentru chestii extreme sunt esentiale. In general intepaturile, taierile si loviturile penisului mai ales cand e in erectie sunt chestii extreme.... poti dezvolta boala Peyronie(strambarea penisului pe viata) in cel mai fericit caz... "Dominele" ar trebui sa faca numai ce le cere clientul, sau daca propun altceva ar trebui sa stie bine ce fac si sa informeze.... parerea mea... dar multe au impresia ca pot face ce le trece prin cap cu corpul clientilor/"sclavilor" isi intra prea mult in rol. Dar si el e putin de vină... in general citesti bine ce proceduri vrei sa faci ce implicatii au. Din ce stiam,,ea la baza e asistenta in viata de zi cu zi...acuma na...mie unu imi pare reclama proasta recenzia. Link spre comentariu
BDSMistul Reputație: 6 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 2 ore, rambokill a spus: Din ce stiam,,ea la baza e asistenta in viata de zi cu zi...acuma na...mie unu imi pare reclama proasta recenzia. Tocmai de asta l-am intrebat cand a fost. Pt ca sigur minte si e acelasi psihiopat pe care ea nu l-a primit. Link spre comentariu
jean valjan Reputație: 59 Postat Iunie 16, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 16, 2023 La 15.06.2023 la 6:19, idollafemei a spus: Ce dubii ai domnule Jean? Nu am chef de prostii unde as fii putut sa merg decât la București unde face ea astfel de dominari... Bine și eu am fost de vina ca am acceptat asa ceva. Asteaptm sa vedem ce face politia și ea sa demonstreze autorităților ca are cunoștiinte sa facă asa ceva.... Am dubii multe, foarte multe, in ceea ce te priveste, iar tu nu ai raspuns nici macar la una din nedumeririle mele. Toata lumea care citeste despre ea, stie ca tine sedinte doar in Bucuresti, dar daca zici ca ai fost trebuia sa ne dai mai multe detalii, pentru a fi convingator. Nu ne-ai spus in ce parte a bucurestiului este locatia, nici unde se afla studioul, si cateva particularitati legate de aceasta, care te-ar face sa devii convingator. Apoi nu ai spus in ce perioada ai fost, pentru ca stapana nu a venit de prea multe ori, in ultimele luni, si ar fi foarte usor, sa aflam daca spui adevarul. Apoi, pe de alta parte, ca sa dam cartile pe fata, tot ce transmiti tu, toate informatiile despre tine, si comportamentul de pe acest forum, ne duc direct cu gandul spre psihopatul ce semneaza cu nick name-ul “ivcivc”, care a hartuit-o foarte tare pe stapana, prin luna martie. Atitudinea, discursul, si comportamentul sunt absolut identice, ceea ce este putin probabil sa intalnesti, si mai mult decat atat, “amandoi impartasiti” aceleasi fantezii legate de medical fetish, si proveniti din aceeasi parte a tarii, doar ca tu ai un cont creat cu cateva zile in urma. Pentru cultura ta generala, amatorii de medical fetish, ADEVARAT, nu cred ca sunt 10 pe acest forum, iar ea, stapana, are 3 sau 4(toti fideli), nu retin exact, cum ne poti convinge ca “ai fost si tu pe acolo”?. Apoi, la ea, si la orice stapana care se respecta, se discuta in prealabil cu cei care le calca pragul, si, practic sedintele se personalizeaza, in functie de fanteziile fiecaruia, cu atat mai mult, in cazul asta, pentru ca este vorba de ace, si se stie ca multi au teama, si fobie de ele. Deci, repet, sansele ca tu sa fi ajuns la ea, bat spre zero, iar cei care au ajuns la ea, cu siguranta, nu au fost intepati, fara voia lor, ci la cererea lor. Link spre comentariu
sclavemale Reputație: 2 Postat Iunie 16, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 16, 2023 După discuțiile cu câțiva prieteni care au fost la fata asta va rog aveți mare grijă dacă mergeți și nu mergeți singuri...ea închiriază acest studio lunar când vine în București ..as spune și numele ....da nu vreau sa divulge public ,ea lucrează că asistent medical in Brașov și a făcut câteva greșeli printre care una f mare cu un sclav din care după câte am înțeles este un dosar penal făcut...și a fost sau (urmează )sa fie verificat acest studio suspect în București de către organele statului...ea împreună cu alte stăpâne.(plus câțiva "băieți dubioși")....deci GRIJA MARE pentru cei care nu cunosc situația gravă Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum