Nimfomana11 Reputație: 4 Postat Martie 4, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 4, 2014 nimfo ...deci ti-ai gasit iubit bag de seamanu dragule eu sunt mereu in cautare...eu vreau sa experimentez mai multi...sunt nimfomana crezi ca e destul unul?
sslancer Reputație: 119 Postat Martie 4, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Postat Martie 4, 2014 nu dragule eu sunt mereu in cautare...eu vreau sa experimentez mai multi...sunt nimfomana crezi ca e destul unul? atunci extinde-te ..lasa aradul oltenizeaza-te ..
bigmanx Reputație: 81 Postat Martie 4, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Martie 4, 2014 nimfomana are chef de skandal vad
Nimfomana11 Reputație: 4 Postat Martie 4, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 4, 2014 nimfomana are chef de skandal vad asa crezi?
sslancer Reputație: 119 Postat Martie 4, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Postat Martie 4, 2014 bigmanx ... tare imi e ca daca ajunge pe la noi ne cauta cu oala cu sarmale ..)
Nimfomana11 Reputație: 4 Postat Martie 4, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 4, 2014 atunci extinde-te ..lasa aradul oltenizeaza-te .. asa am sa fac in wechend o tulesc la Bucaleeee
Nimfomana11 Reputație: 4 Postat Martie 4, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 4, 2014 bigmanx ... tare imi e ca daca ajunge pe la noi ne cauta cu oala cu sarmale .. )va voi face de plange-ti dupa mine...
sslancer Reputație: 119 Postat Martie 4, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Postat Martie 4, 2014 nimfoo... bucale nu e olteni ... eu oricum deja plang dupa tine ...
bigmanx Reputație: 81 Postat Martie 4, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Martie 4, 2014 mie imi e ca daca vine pe la noi dam de un cremwurst in loc de o savarina
sslancer Reputație: 119 Postat Martie 4, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Postat Martie 4, 2014 nasoala asta cu cremvustiu ... dar imi zisa o randunica ca are pizdica .. si cica maine pune poze cu ea pe forum ..
Nimfomana11 Reputație: 4 Postat Martie 4, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 4, 2014 nimfoo... bucale nu e olteni ... eu oricum deja plang dupa tine ... tu esti ala disperatu de pe mess?
sslancer Reputație: 119 Postat Martie 4, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Postat Martie 4, 2014 care mess .?? nu eu sunt alt disperat .. dar nu dupa tine ..
Nimfomana11 Reputație: 4 Postat Martie 4, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 4, 2014 care mess .?? nu eu sunt alt disperat .. dar nu dupa tine ..
bigmanx Reputație: 81 Postat Martie 4, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Martie 4, 2014 nasoala asta cu cremvustiu ... dar imi zisa o randunica ca are pizdica .. si cica maine pune poze cu ea pe forum .. nu mi vine sa cred .
Obelisc Reputație: 17 Postat Martie 5, 2014 Oras:Moon Oras:Moon Postat Martie 5, 2014 Nimfo fata! Feicitari! esti galbena!Apoi, facem sau nu treba. Nu pune si tu boticul la vrajeala cu 8 ore de limbi. Ca dupa 3 ore (limita propusa de mine, ai botul umflat de la limbi!) restul e vrajeala!Cand o facem?
bigmanx Reputație: 81 Postat Martie 5, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Martie 5, 2014 Nimfomano unde sunt pozele noi ?
Obelisc Reputație: 17 Postat Martie 5, 2014 Oras:Moon Oras:Moon Postat Martie 5, 2014 Si le-a ascuns in pasarica:)
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2014 Nu s-a mai intamplat nimic. ..plictiseala maxima....nu mai spune nimeni nimic...trist sau poate nu vad eu, chiar asa sa fi postat p-aici doar cei din "ignore list" Cu noul regulament, cred ca va deveni NEincapatoare
bastion Reputație: 117 Postat Martie 5, 2014 Oras:West City Limits Oras:West City Limits Postat Martie 5, 2014 Nu s-a mai intamplat nimic. ..plictiseala maxima....nu mai spune nimeni nimic...trist sau poate nu vad eu, chiar asa sa fi postat p-aici doar cei din "ignore list" Cu noul regulament, cred ca va deveni NEincapatoare Pai cam ce astepti tu sa se intample donsoara draga ?
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 5, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 5, 2014 Pai cam ce astepti tu sa se intample donsoara draga ? o minune!
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2014 ORICE exceptand ceea ce este acum ascuns .... O minune cred ca ar fi binevenita
bastion Reputație: 117 Postat Martie 5, 2014 Oras:West City Limits Oras:West City Limits Postat Martie 5, 2014 Pai cam ce astepti tu sa se intample donsoara draga ? o minune! ORICE exceptand ceea ce este acum ascuns .... O minune cred ca ar fi binevenita Si cam ce minune asteptati voi sa se intample ? Hai ca ma facuratzi curios ...
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 5, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 5, 2014 Nu s-a mai intamplat nimic. ..plictiseala maxima....nu mai spune nimeni nimic...trist sau poate nu vad eu, chiar asa sa fi postat p-aici doar cei din "ignore list" Cu noul regulament, cred ca va deveni NEincapatoare Tu chiar ai de suferit de pe urma noului regulament ) cine iti mai citeste tie acum fantasmagoriile? Crezi sau nu,Pisicuts ti-a facut manevra
bigmanx Reputație: 81 Postat Martie 5, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Martie 5, 2014 Hai baieti, niste sugestii, niste fotomodele ceva...sa avem ce face pana pune nimfomana pozele
sslancer Reputație: 119 Postat Martie 5, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Postat Martie 5, 2014 sorina ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum