Sari la conținut

Melisa 0749419815

Postări Recomandate

• Oras:Alba Iulia
  • Oras:Alba Iulia
Postat

Am fost eu cu ceva timp în urmă. Într-adevăr ea e cea din poze, este foarte frumoasă, înaltă dar atitudinea lasă de dorit. Este pusă pe fast fuck, nu îi place să îi faci oral, nu vorbește deloc.. La ea finalizarea e maxim 10 minute, nu știu ora dacă depășește 30 de minute.. La mine a fost prima și ultima oară când am fost la ea. Păcat că e de foarte mult timp pe Alba, probabil că are clienți fideli, nu știu..poate că mulți merg la ea că nu au alte opțiuni dar după mine e clar de evitat. Spor să ai! ✌️

Postat
Acum 44 minute, hunterwhore a spus:

Cauta la postările din 9 decembrie, are topic deschis 

Cum se numeste topicul?

Postat

Auzi ea am fost la ea de peste un an nu mo. Grafit deloc cred ca la. Finalizarea am stat cu totul o ora și din cauza voastră cu communurile voastre proaste nu mai. Vin fete faine in alba pt ca promovați și alea de 40+ 

Din câte știu eu de un an de zile de când frecventez la ea na fost zi sa ma grăbească sau cum spui tu la ora sa ma grăbeadca 

Cine o știe pe tipă știe ce prestează și ce nu prestează din ceea ce am văzut eu chiar este căutată tipa și chiar își da silința eu nu cred în ceea ce spui tu pentru că mai am prieteni care o frecventează și nu am auzit să se plinga de prestările ei probabil că ai fost frustrat cai terminat prea repede da nici de cum că Tea ținut puțin sincer o recomand cu drag pentru că îi de gașca tipa și merita vizitabilă dacă o luam pe logica și ele sunt stresate și poate au zilele lor în care se mai găsește câte un frustrat să le strice ziua acum cu recenzia ta mai sus cam nu ști sa minți sfatul meu cei bun voi stricați cei prost promovați și tot voi că nu mai găsim femei pe alba pai la cum se văita ele că de mai sunt și oameni de tot căcatul ce așteptări sa mai avem zero 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...