-Marius- Reputație: 1430 Postat Martie 3, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Martie 3, 2014 Din seria Hai sa deschid un topic cretin, ca sa va fraieresc ca sunt destept, un subiect pe masura: Cat de frumos/frumoasa te crezi? Apreciati-va fiecare, cat mai plastic, ca suntem anonimi: de la Oglinda ejauleaza cand ma vede, la Era sa ma loveasca trenul urateniei, dar a deraiat ca s-a speriat...
quasim Reputație: 2451 Postat Martie 3, 2014 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Martie 3, 2014 Ce sfiosi sunt forumistii nostri! :laugh2Eu, când ma uit in oglinda dimineata, vine sa vomit!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 3, 2014 Ce sfiosi sunt forumistii nostri! :laugh2Eu, când ma uit in oglinda dimineata, vine sa vomit! Nu-ti bate capul, e de la fiere 2
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2014 Interesant topic...pacat de "trimiterile indirecte",catre lume!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 3, 2014 Interesant topic...pacat de "trimiterile indirecte",catre lume! Dar nu inteleg.... De Ce ? De ce ti-e frica sa te uiti in oglinda ?
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2014 Dar nu inteleg.... De Ce ? De ce ti-e frica sa te uiti in oglinda ? Sa nu imi sara inima din piept...de multumire!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 3, 2014 Sa nu imi sara inima din piept...de multumire! Ahhh, daca te stiai cu probleme cardiace de ce-ai venit pe forumul asta cu topice atat de sensibile ?
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2014 Ahhh, daca te stiai cu probleme cardiace de ce-ai venit pe forumul asta cu topice atat de sensibile ? Da!
Administrator pisicuts Reputație: 114450 Postat Martie 3, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 3, 2014
walexy_777 Reputație: 53 Postat Martie 4, 2014 Telefon: walexy_777 Oras:Bucuresti Telefon: walexy_777 Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2014 Eu ma definesc prin clasicul "un pic mai frumos ca dracu' ". Eh, dar cine l-a vazut pe sa stie cat este de frumos?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum