Sari la conținut

Servicii totale inel 2 0772214220

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:constanta
Postat
Acum 5 ore, bogdan03 a spus:

Mergi tu si spune.ne si noua cum este!

este submediocra , am fost la ea acum 2 ani .daca are pretul peste 100 fin nu merita nici macar pentru palmares . mai avea o colega matura 

• Oras:Conrtanta
Postat
Acum 13 minute, vitceibo a spus:

este submediocra , am fost la ea acum 2 ani .daca are pretul peste 100 fin nu merita nici macar pentru palmares . mai avea o colega matura 

Oscilează între 150 și.180.ora.Servicii spre decență.

• Oras:Constanta
Postat
Acum 29 minute, vitceibo a spus:

Acum cateva luni erau 3 in aceeasi locatie, una din ele a plecat la mangalia din cate vad.

Nu am fost la ele, doar ma interesasem sa vad ce si cum, eu locuind in zona!

• Mersi 1
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
Postat

eu cred ca este fata aia de la soveja 55 unde era si deea, facea anal neprotejat si avea poze cu jucari in anunt!!

Postat

Salutare,

Am fost de curiozitate. Locație o garsoniera de 10 mp. Baia mizerabila, fata draguta, sâni medii,  cur mișto micuț, tare.

Nota 7-8

Actiune 

oral 5 banal

Anal 7 nu e f strâmtă geme fals 

normal nu am încercat 

• Like 2
  • Mersi 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 6 ore, scarlxxrd a spus:

eu cred ca este fata aia de la soveja 55 unde era si deea, facea anal neprotejat si avea poze cu jucari in anunt!!

nu este ea.

• Like 1
Postat
1 oră în urmă, Fuhard a spus:

Salutare,

Am fost de curiozitate. Locație o garsoniera de 10 mp. Baia mizerabila, fata draguta, sâni medii,  cur mișto micuț, tare.

Nota 7-8

Actiune 

oral 5 banal

Anal 7 nu e f strâmtă geme fals 

normal nu am încercat 

Ce tarife are?

Merge pt un oral cu finalizare?

Postat

250 total ora cu CIM +50  uro

un Nr oral normal 80

un Nr  oral anal 130

scrie i pe whats și îți trimite lista

• Like 1
  • Oras:Tomis Nord - Constanta
  • Oras:Tomis Nord - Constanta
Postat

Cand vezi preturi atat de mici, nu stii ce sa mai zici🤠🤠.

Nu am mai fost la vreuna cu 80 lei pe numar de cel putin 3 ani. Vezi, nici asa nu e bine.

Pe de alta parte nici recenziile confratilor nu debordeaza de entuziasm...

Asa ca , pas!!!

• Like 1
Postat

mi am facut curaj ieri , dupa ce am primit pe wtp lista de servicii ( foarte lunga si complexa )😊

oral-normal 80 , total 130 ...si ceva in + pentru CIM si URO,

stabilit pe wtp ca ajung in 15 min ( la adresa data pe wtp o data cu serviciile ), i am dat mes ca am ajuns si imi scrie :

"te grabesti ? poti sa mai stai 15 min ?" am urcat in masina si am plecat , peste 15 min mi a dat mes iar : " mai esti prin zona " i am raspuns ca revin daca imi face discount ....🤣

deci....

• Like 3
Postat
La 04.01.2023 la 12:47, vitceibo a spus:

nu este ea.

Exact ea este fata are operatia pe spate

• Like 1
  • Telefon: 0766559657
Postat

Asteptand carne proaspata la macelaria din fata blocului am zis sa vedem ce poate fata.Am sunat si am fost luat cu" dregule"de m-a inmuiat.Nu a stiut sa imi spuna blocul ,ci doar numarul strazii.Asa ca am avut o conversatie mai aprinsa la telefon.Intr-un final am ajuns si fiind in asteptare la macelarie an decis sa stau un numar sa vad ce-i poate capul.

Inca de la inceput am fost luat la suturi.Am intrebat daca este ok sa pun geaca pe un dulap si mi-a spus ca acolo le pune ea,si sa le las pe jos....ce???Le-am strans pe un colt de pat , nu aveai unde sa le atarni.A inceput cu un oral protejat banal,apoi i-am sugerat sa treaca deasupra.A spus ca nu sta decat capra.Ok...apoi a inceput sa nu dau tare,sa nu o apas pe spate.....intr-un final am terminat,m-am imbracat si dus am fost.

Pe toata perioada a sunat telefonul non stop,dar nu a raspuns.Pe scari am dat nas in nas cu pestele,care urca grabit.M-a salutat si m-a intrebat daca a fost ok.L-am sfatuit sa schimbe comportamentul fetei pentru ca are numai de pierdut.

In concluzie fata are preturi mici, dar nu recomand nici macar pentru o descarcare rapida.

• Haha 7
Postat
28 minutes ago, claudiu1969 said:

Asteptand carne proaspata la macelaria din fata blocului am zis sa vedem ce poate fata.Am sunat si am fost luat cu" dregule"de m-a inmuiat.Nu a stiut sa imi spuna blocul ,ci doar numarul strazii.Asa ca am avut o conversatie mai aprinsa la telefon.Intr-un final am ajuns si fiind in asteptare la macelarie an decis sa stau un numar sa vad ce-i poate capul.

Inca de la inceput am fost luat la suturi.Am intrebat daca este ok sa pun geaca pe un dulap si mi-a spus ca acolo le pune ea,si sa le las pe jos....ce???Le-am strans pe un colt de pat , nu aveai unde sa le atarni.A inceput cu un oral protejat banal,apoi i-am sugerat sa treaca deasupra.A spus ca nu sta decat capra.Ok...apoi a inceput sa nu dau tare,sa nu o apas pe spate.....intr-un final am terminat,m-am imbracat si dus am fost.

Pe toata perioada a sunat telefonul non stop,dar nu a raspuns.Pe scari am dat nas in nas cu pestele,care urca grabit.M-a salutat si m-a intrebat daca a fost ok.L-am sfatuit sa schimbe comportamentul fetei pentru ca are numai de pierdut.

In concluzie fata are preturi mici, dar nu recomand nici macar pentru o descarcare rapida.

De apreciat eleganta pestelui. 🤣

Sa vezi ce omor isi ia aia. Reeducare. 🤣

• Haha 1
Postat
1 oră în urmă, Orb1t a spus:

De apreciat eleganta pestelui. 🤣

Sa vezi ce omor isi ia aia. Reeducare. 🤣

Este vai de mama lui....50 de kg imbracat si cam 1.70 inaltime..Mi-a fost mila  si ca l-am certat.Luase deja pozitia ghiocelului. La despartire a rupt scarile...doua etaje in 5 secunde...nou record mondial.

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 8 minute, claudiu1969 a spus:

Este vai de mama lui....50 de kg imbracat si cam 1.70 inaltime..Mi-a fost mila  si ca l-am certat.Luase deja pozitia ghiocelului. La despartire a rupt scarile...doua etaje in 5 secunde...nou record mondial.

Daca-i asa..cred că ei primeste corecție de la ea.

• Like 1
Postat

De obicei nu critic fetele.A fost cea mai proasta partida de cand ma stiu,adica de peste 30 de ani de activitate ...Nu este vorba de bani,ci de modul in care esti tratat.Nu recomand nici la dusmani,si cred ca datoria noastra este sa inlaturam astfel de persoane.

• Like 2
  • Oras:Constanța
Postat
La 04.01.2023 la 6:11, scarlxxrd a spus:

E Izabela:

A stat un timp pe Soveja, după i a dat cineva la pompa pana i-a umflat burta, stătea și in sensul de la jumbo, are o tăietura pe spate, ceva operație. 

Postat

A stat și pe 1 mai vechi, după pe Soveja .....i.am făcut eu recenzie atunci..... Are vreo 3 topicuri deschise..... La un moment dat făcea anal neprotejat...... Chiar ea a recunoscut pe un topic..... Este de evitat! 

• Like 1
  • Mersi 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 20 ore, Exc... a spus:

E Izabela:

A stat un timp pe Soveja, după i a dat cineva la pompa pana i-a umflat burta, stătea și in sensul de la jumbo, are o tăietura pe spate, ceva operație. 

Acum 32 minute, Zeus1111 a spus:

A stat și pe 1 mai vechi, după pe Soveja .....i.am făcut eu recenzie atunci..... Are vreo 3 topicuri deschise..... La un moment dat făcea anal neprotejat...... Chiar ea a recunoscut pe un topic..... Este de evitat! 

eu asa ziceam da, dar nu ma cred baieti cand zic! fetei chiar nu ii trebuiesc poze cu fata ca o cunosc de la o posta, habar nu am dece dar corpul ei mi sa pare total marcant!

Postat
Acum 30 minute, scarlxxrd a spus:

eu asa ziceam da, dar nu ma cred baieti cand zic! fetei chiar nu ii trebuiesc poze cu fata ca o cunosc de la o posta, habar nu am dece dar corpul ei mi sa pare total marcant!

Și a băgat asta pe toate găurile și cu și fără balon. O infecta cu arfe și figuri de centurista!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...