Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4337 Postat Ianuarie 14, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Ianuarie 14, 2023 Acum 3 minute, Exc... a spus: Și a băgat asta pe toate găurile și cu și fără balon. O infecta cu arfe și figuri de centurista! pai cu balon esti in siguranta, eu am fost la ea sa nu zic ca am ratat ceva, nu este mare vedete nu de asta o tin minte hehe
claudiu1969 Reputație: 554 Postat Ianuarie 15, 2023 Telefon: 0766559657 Oras:constanta Telefon: 0766559657 Oras:constanta Postat Ianuarie 15, 2023 Cand mai apar astfel de persoane dati dovada de colegialitate si anuntati inca de la inceput .Sa nu se mai pacaleasca si altii...telefonul nu s-a oprit pe toata durata vizitei,deci doritori sunt multi ... Sfatul meu este sa evitati aceasta persoana...
c.atalinzoe Reputație: 53 Postat Februarie 10, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 10, 2023 Am observat ca are anunțuri zilnic.... Am fost la ea prin ianuarie, tipa arata ok la fata, corp frumos, tâțe mișto, curut micuț futabil se și bubuie în el. Locația inel 2, undeva de la giratoriu de la câmp o iei spre Tom&Jerry prima strada la drepta. O garsoniera mica, ba da mica sa mi bag pl dacă te împiedici nu ai unde sa cazi.... Când am fost eu s a nimerit sa urc cu un bătrânel, deschide ușa trece moșulică eu ii zic bună, intru în garsoniera și ma ia la pula ca de ce o salut ca își dau seama vecinii ca se ocupa cu vânzarea de "semințe ".... Trec peste, o rog sa ma duc și eu la baie sa spăl cocoselul curat de acasă dar care cerea un refresh....îmi zice ca ma spala ea cu șervețele...bleahhh. Trec și peste asta.. O întreb cât ma costa un futăiutz, totul protejat, îmi zice ca 80 RON... ii las 100 și ma cearta ca de ce nu vreau sa o fut și în curut....va dați seama cum ar fi mirosit ca cacuț în camaruta aia.... O pun deasupra, se mișcă ok... o pună capra nu știu ce căcat mi a zis ca mi a cam pierit cheful.... O rog sa mi facă o laba ca să nu mai muncesc eu acasă... Finalizat, spălat cu șervețele și plecat acasă IN timp ce ii dădeam mama iedului am văzut o super "cezariana" de 20 25 cm pe spate, nu am întrat în amănunte. Păcat de corpul frumos ca ar fi ieșit ceva frumos... Locație, mult spus locație, abia încăpea TV ul cu tub în ea.... 5 dau 5 pt ca erau cât de cât aranjate Aspect 8 Igena 8 (nu mirosea dar nu am văzut Baia) Oral 5 Normal 6 Laba 7️⃣ Cere/cerea 80 normal 130 analuț nr la ora nu mai știu, oricum va zice ea pe whatsapp De revenit, trageți voi concluzia Toate ciocanele sus! 1 1 2
Membru Premium haloowen Reputație: 4870 Postat Februarie 10, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Postat Februarie 10, 2023 Acum 2 ore, c.atalinzoe a spus: O garsoniera mica, ba da mica sa mi bag pl dacă te împiedici nu ai unde sa cazi.... Tare asta!🤣🤣🤣 1
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Februarie 10, 2023 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Februarie 10, 2023 Acum 3 ore, c.atalinzoe a spus: Am observat ca are anunțuri zilnic.... Am fost la ea prin ianuarie, tipa arata ok la fata, corp frumos, tâțe mișto, curut micuț futabil se și bubuie în el. Locația inel 2, undeva de la giratoriu de la câmp o iei spre Tom&Jerry prima strada la drepta. O garsoniera mica, ba da mica sa mi bag pl dacă te împiedici nu ai unde sa cazi.... Când am fost eu s a nimerit sa urc cu un bătrânel, deschide ușa trece moșulică eu ii zic bună, intru în garsoniera și ma ia la pula ca de ce o salut ca își dau seama vecinii ca se ocupa cu vânzarea de "semințe ".... Trec peste, o rog sa ma duc și eu la baie sa spăl cocoselul curat de acasă dar care cerea un refresh....îmi zice ca ma spala ea cu șervețele...bleahhh. Trec și peste asta.. O întreb cât ma costa un futăiutz, totul protejat, îmi zice ca 80 RON... ii las 100 și ma cearta ca de ce nu vreau sa o fut și în curut....va dați seama cum ar fi mirosit ca cacuț în camaruta aia.... O pun deasupra, se mișcă ok... o pună capra nu știu ce căcat mi a zis ca mi a cam pierit cheful.... O rog sa mi facă o laba ca să nu mai muncesc eu acasă... Finalizat, spălat cu șervețele și plecat acasă IN timp ce ii dădeam mama iedului am văzut o super "cezariana" de 20 25 cm pe spate, nu am întrat în amănunte. Păcat de corpul frumos ca ar fi ieșit ceva frumos... Locație, mult spus locație, abia încăpea TV ul cu tub în ea.... 5 dau 5 pt ca erau cât de cât aranjate Aspect 8 Igena 8 (nu mirosea dar nu am văzut Baia) Oral 5 Normal 6 Laba 7️⃣ Cere/cerea 80 normal 130 analuț nr la ora nu mai știu, oricum va zice ea pe whatsapp De revenit, trageți voi concluzia Toate ciocanele sus! Mai tipa asta nu e Izabella aia de pe Sucevei mai tare in gura decat o piranda din Chiliei ? Aia de este in stare sa se futa si in cusca cainelui pe pled eventual anal ,eventual neprotejat numai banii sa curgă? Apropo si pe Sucevei stătea tot intr-un palat din asta de 2 pe 2 ....curatenie bec ,de preferai sa stai in picioare ? Nimic nu se schimba ...uneori doar timpul si locul ,paiata este aceeași doar câinele lipseste din peisaj ,ala mic alb flocos trist si resemnat . 1
c.atalinzoe Reputație: 53 Postat Februarie 10, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 10, 2023 Gica1955, sincer nu am fost la tipa de pe Sucevei.... Ca și semne distinctive, tipa asta din inel 2 are o cicatrice imensa localizata în dreptul sacrumului pana mai sus un pic și parca nu ar fi tigancușa, cât despre câine, eu nu am văzut oratania în cămară.....
Exc... Reputație: 13 Postat Februarie 13, 2023 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Februarie 13, 2023 La 10.02.2023 la 22:43, gica 1955 a spus: Mai tipa asta nu e Izabella aia de pe Sucevei mai tare in gura decat o piranda din Chiliei ? Aia de este in stare sa se futa si in cusca cainelui pe pled eventual anal ,eventual neprotejat numai banii sa curgă? Apropo si pe Sucevei stătea tot intr-un palat din asta de 2 pe 2 ....curatenie bec ,de preferai sa stai in picioare ? Nimic nu se schimba ...uneori doar timpul si locul ,paiata este aceeași doar câinele lipseste din peisaj ,ala mic alb flocos trist si resemnat . Ea este 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum