Sari la conținut

Curtea scolii

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Acum 4 minute, Luksuzno a spus:

Este destul de clar în ce tabere este acest @popatatu,aici au fost și vor fi două tabere de clone și proxeneți.

Ma Marcus intelege ca nu ma mai interesezi. M-am lamurit cu tine. Te rog eu, da-mi minusuri si evita-ma, nu ma mai cita. 

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator Luksuzno
Reputație: 0
Acum 20 minute, popatatu a spus:

Ma Marcus intelege ca nu ma mai interesezi. M-am lamurit cu tine. Te rog eu, da-mi minusuri si evita-ma, nu ma mai cita. 

Nu te am citat, ți am zis că ești clona și proxenet doinițo.

Link spre comentariu
Acum 9 minute, andrei825 a spus:

offf Doinito, te-ai jurat ca ma ignori, da ti-ai scos clonele la bataie.

Ramane de vazut daca vor lua dunga din prima toate, sau pe rand 🖐️

Deci pana la urma @,potrivitu e suspectul 😂😂😂, a zis el bine.

Lasati omu in pace ca nu sunt clona nimanui. 

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0772056560
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 19 ore, scorpion1970 a spus:

Pai...ce sa fac, dacă sunt "un bun gradinar" (modestia ma caracterizeaza🙈) 😉

Am grădina in spatele blocului nu e prob de război toata ziua ma cert cu vecinii ca scot câinii in grădina aia de ai dracu ce sunt oamenii au inchis poarta cu sarma dar eu am avut soluția si am tăiat o cu patentul 😂😂😂 

Sau putem sa despodobim bradul inca ma gandesc daca sa l las asa pana la sfarsitul anului sau sa l scot 😂😂

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Acum 6 minute, Girlsexy99 a spus:

Am grădina in spatele blocului nu e prob de război toata ziua ma cert cu vecinii ca scot câinii in grădina aia de ai dracu ce sunt oamenii au inchis poarta cu sarma dar eu am avut soluția si am tăiat o cu patentul 😂😂😂 

Sau putem sa despodobim bradul inca ma gandesc daca sa l las asa pana la sfarsitul anului sau sa l scot 😂😂

Eu zic lasă bradul așa @scorpion1970 ce zici te pricepi 🤣🤣🍻🍻

Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970
Acum 3 minute, Girlsexy99 a spus:

Ce sa fac!!!! Fac și "însămânțare" de primavara, ca de... Sunt societate de caritate! 😁 

Privind bradul:îl despodobim, îl impodobim(îl "introducem" îl "scoatem" 😉

Link spre comentariu
Acum 3 minute, scorpion1970 a spus:

Ce sa fac!!!! Fac și "însămânțare" de primavara, ca de... Sunt societate de caritate! 😁 

Toată lumea să fie mulțumită🤣🤣🤣 daca nu te descurci vine și nașul sa te ajute 👍🤣🤣🥂🥂🥂nu te lasă la greu

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 minut, scorpion1970 a spus:

Sa vedem cum e pământul (🍑) poate sa intre mai greu mai usor depinde cat de ud e pământul asta ! Dupa ce ne am asigurat il plantam si il lasam acolo ️!

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Girlsexy99 a spus:

Sa vedem cum e pământul (🍑) poate sa intre mai greu mai usor depinde cat de ud e pământul asta ! Dupa ce ne am asigurat il plantam si il lasam acolo ️!

Aveți grijă să fie răsadul bun 🤣(sămânța)sa nu iasă altceva vreun negru🤭🤭🤭pământul tb fertil oricum aveți de munca 🤣🤣🤣numai plăcere să fie 🌹🌹🌹😜😜🤗

Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970

Stai liniștită..nu sunt "badaran", am grija ca "pamantul" sa fie pregătit special pt.insamantare. 😉

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Chiar acum, fratelo 1968 a spus:

Aveți grijă să fie răsadul bun 🤣(sămânța)sa nu iasă altceva vreun negru🤭🤭🤭pământul tb fertil oricum aveți de munca 🤣🤣🤣numai plăcere să fie 🌹🌹🌹😜😜🤗

😂😂😂 

Il las pe el nu ma pricep la plante fotosinteza etc ! Nu mi a placut niciodata biologia si parca o aud pe profa ca puneti mana sa învățați ca o sa aveti nevoie de biologie in viata !!! Acum imi dau seama ca a avut dreptate daca stiam asta acum 10 ani ma faceam olimpică la biologie ! Dar nu la ce imi trb mie biologie 😂

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 minute, scorpion1970 a spus:

Stai liniștită..nu sunt "badaran", am grija ca "pamantul" sa fie pregătit special pt.insamantare. 😉

Promit ca dupa ce terminam ce avem de plantat ca o sa fie de munca eu deja imi pregătesc lopetica👅 te dau o tura in roata !! Nu am fost niciodata pana acum in orășel cu toate ca e vizavi de mine 😂

Link spre comentariu
1 oră în urmă, popatatu a spus:

Deci pana la urma @,potrivitu e suspectul 😂😂😂, a zis el bine.

Lasati omu in pace ca nu sunt clona nimanui. 

1) Ce nu știu javrele este că eu sunt credincios,  cinstit , darnic , bun , muncitor , norocos și am o viață frumoasă. 

2) niciodată nu am avut o clonă, cu Doina , e cu totul altceva. A fost o drăguță cât timp a stat pe aici . Nu a jignit pe nimeni .

3) Din cauză că am început să mă cert cu elprofesore ( motiv întemeiat) , au început  să mă atace non -stop , jigniri , minusuri, tot felul de inventii,  că sunt ăla,  ăla,  care până la urmă s-au dovedit fumigene. 

4) ce nu știu facăturile astea e că eu sunt un om puternic  și corect .  Sunt cel mai puternic om de pe planetă,  așa mă simt.  

Raul trebuie sugrumat din fașă.  

5) pe cuvântul meu de onoare dacă am clone , nici nu am avut ,nici nu îmi voi face . 

Nu am două fețe. 

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970
Acum 3 minute, Girlsexy99 a spus:

Promit ca dupa ce terminam ce avem de plantat ca o sa fie de munca eu deja imi pregătesc lopetica👅 te dau o tura in roata !! Nu am fost niciodata pana acum in orășel cu toate ca e vizavi de mine 😂

Ai grija ce-ti doresti...ca pana acolo, te țin eu într-o "tura" cu de toate....despre, mașinuțe, roată, căluți....vorbesc😏(tu la ce te gândeai 😁

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Chiar acum, scorpion1970 a spus:

Ai grija ce-ti doresti...ca pana acolo, te țin eu într-o "tura" cu de toate....despre, mașinuțe, roată, căluți....vorbesc😏(tu la ce te gândeai 😁

Baie , dormitor , bucatarie , aragaz , covor , fotoliu sau chiar sub brad ( te pot da turul casei ) apoi in Orășelul Copiilor facem si o poza si o sa i fac o rama si o voi pune pe birou cu numele gradinarul nimfomane 😂 

• Haha 4
Link spre comentariu
Acum 1 minut, Girlsexy99 a spus:

Baie , dormitor , bucatarie , aragaz , covor , fotoliu sau chiar sub brad ( te pot da turul casei ) apoi in Orășelul Copiilor facem si o poza si o sa i fac o rama si o voi pune pe birou cu numele gradinarul nimfomane 😂 

Și după vine nota de plată, este ? . 

• Haha 2
Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970

Să ne bazam pe prima parte a "discursului', partea a doua.....priviind poza, sa fim mai discreți...."ca ieste niște bagabonti pe aici" care vor sa-mi fure secretele privind... Plantatul. 😀 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 10 minute, ,potrivitu a spus:

Și după vine nota de plată, este ? . 

Nota de plata trebuie facuta ca la carte mai intai omul se simte bine comanda savurează din plin mancare si desertul bine inteles apoi omul dupa estenuat plateste cu promisiunea ca va revenii na cum face toata lumea la restaurant 😂😂😂 si dupa urmeaza recenzia daca a fost mancarea buna si oferta !!! 
Meniul zilei este 👅 , 🍑si la pretul X ! Bineinteles ca orice restaurant ofer broșa mai intai omul isi alege ca avem mancare pt toate buzunarele ! E un restaurant de 3 margarete ! 💋

• Inimioara 1
Link spre comentariu

• Oras:In your mind
  • Oras:In your mind

Au spus doamna dirigintă Cleo și Herr Direktor Pisicuts să mai intrați și în clasă,👨‍💻👩‍💻🧑‍💻 ați stat destul în curtea școlii.😛
In caz de...refuz, ziceau că  vă lasă descheiați...la medie.🤪😁

• Haha 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...