cleopatra01 Reputație: 4155 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Online Oras:Online Partajează Postat Februarie 4, 2023 @Marcus06 te rog frumos sa te potolesti! Oamenii te-au lasat in pace, dar tu continui sa tot jignesti in continuare. Ia o pauza, iesi la plimbare, mergi la un film, iubeste o femeie. Mergi la terapie si invata sa-ti contolezi furia pe care o reversi aici nejustificat. Toti avem probleme, dar ne ocupam altfel de ele. M-am saturat sa tot primesc rapoarte la jignirile tale. Invata sa te comporti adecvat si sa nu mai jignesti alti oameni. Daca nu poti ia o pauza de la forum sau vei avea din nou dunga. 3 1 2 Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 2 minute, cleopatra01 a spus: @Marcus06 te rog frumos sa te potolesti! Oamenii te-au lasat in pace, dar tu continui sa tot jignesti in continuare. Ia o pauza, iesi la plimbare, mergi la un film, iubeste o femeie. Mergi la terapie si invata sa-ti contolezi furia pe care o reversi aici nejustificat. Toti avem probleme, dar ne ocupam altfel de ele. M-am saturat sa tot primesc rapoarte la jignirile tale. Invata sa te comporti adecvat si sa nu mai jignesti alti oameni. Daca nu poti ia o pauza de la forum sau vei avea din nou dunga. Da dar va rog frumos sa va uitați și la ce postează ei,vreți să fiu și eu pizda sa dau rapoarte?credeți că așa mult mă interesează contul,?in 5minute am altul egal. Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 1 oră în urmă, popatatu a spus: El e... l-am recunoscut dupa urechi 🤭 Asta nu e jignire @cleopatra01?eu daca i am pus un video cu ,comparație nevasta sa e jignire?eu nu m ai dau rapoarte,vreți să vă aduc aminte la primele postări pe topicul asta cum mă cita de n ori la rand și nu ați luat măsuri,acu cu rapoarte luați măsuri,mi se rupe. Ia intrați la primele postări și faceți diferența sa vedem daca procedați corect. Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 11 minute, cleopatra01 a spus: @Marcus06 te rog frumos sa te potolesti! Oamenii te-au lasat in pace, dar tu continui sa tot jignesti in continuare. Ia o pauza, iesi la plimbare, mergi la un film, iubeste o femeie. Mergi la terapie si invata sa-ti contolezi furia pe care o reversi aici nejustificat. Toti avem probleme, dar ne ocupam altfel de ele. M-am saturat sa tot primesc rapoarte la jignirile tale. Invata sa te comporti adecvat si sa nu mai jignesti alti oameni. Daca nu poti ia o pauza de la forum sau vei avea din nou dunga. Eu de futut fut in fiecare wichend doamna,eu am inca pula și bani ,nu că prosti au femei și nu fut ,stau să facă politică aici în timp ce nevestele lor fac faleza. Link spre comentariu
cleopatra01 Reputație: 4155 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Online Oras:Online Partajează Postat Februarie 4, 2023 1 oră în urmă, popatatu a spus: Cu sapca si cu berea in mana...il recunoasteti sigur 😏 De la tine aveam pretentii. Ma ocup putin mai tarziu de voi. 2 1 Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 Sa de-a cate rapoarte vor mă doare n pula de rapoartele bărbaților fara pula. Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 La 05.01.2023 la 22:26, popatatu a spus: @marcus6 trebuia sa te educe mata cand mi-a fost foarte apropiata. Acu e tarziu pentru ea...te educ eu. Și mă ta mi-a fost aproape și nu am educato sa educe psi prostul. 1 Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 La 05.01.2023 la 22:26, popatatu a spus: @marcus6 trebuia sa te educe mata cand mi-a fost foarte apropiata. Acu e tarziu pentru ea...te educ eu. I a zii doamna @cleopatra01 asta nu e jignire,eu am făcut raport,nu pentru că eu am pula nu s pizda. Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 La 05.01.2023 la 22:37, popatatu a spus: @marcus6 - cel mai prost din curtea scolii Felicitari! Ia zii doamna @cleopatra Link spre comentariu
popatatu Reputație: 957 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 4 minute, cleopatra01 a spus: De la tine aveam pretentii. Ma ocup putin mai tarziu de voi. Ce am facut eu? De o saptamana incerc sa il evit. Nu l-am mai citat, nu i-am mai raspuns...dar se tine ca scaiul de mine. Si nu cred ca m-ai vazut pe mine injurand pe aici. Desi o face pe ranitul stii si tu prea bine ca el a inceput si cu jignirile si cu minusatul! 1 1 Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 La 05.01.2023 la 22:53, cleopatra01 a spus: Bun, aveti loc de joaca. Sa nu indrazniti sa imi dati rapoarte la urarile de bine pe care vi le faceti reciproc! Distractie placuta! Ce ați scris aici doamna @cleopatra01 nu aveți tinere de minte?deci fara rapoarte,da asta ați scris ,daca unii nu au pula treabă lor. Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 2 minute, popatatu a spus: Ce am facut eu? De o saptamana incerc sa il evit. Nu l-am mai citat, nu i-am mai raspuns...dar se tine ca scaiul de mine. Si nu cred ca m-ai vazut pe mine injurand pe aici. Desi o face pe ranitul stii si tu prea bine ca el a inceput si cu jignirile si cu minusatul! Ba neterminatule eviți pe nevastata nu pe mine. Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 La 05.01.2023 la 23:25, Vizitator marcus6 a spus: M ați văzut pe mine sa fac vreo postare aici? Vedeți că sunt adus în discuții și jignit ,de ce nu sunteți corecta? Ia zii doamna @cleopatra01cine e clona,cine a intrat cu cont nou direct pe scandal?de ce nu ați luat măsuri când o trebuit,vedeți de ce zic eu că nu sunteți corectă,i a intrați pe topicul asta la primele postări și o să vă dați seama,degeaba se plânge el acuma că eu tot o să-l fut pentru că e o clona veche ce a plecat pentru scandal,.i a intrați și citiți prima pagina și după faceți dreptate Link spre comentariu
popatatu Reputație: 957 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 4, 2023 Raport nu am dat la nimeni de cand sunt pe forumul asta desi cei spurcati la gura merita cu varf si indesat. Ba chiar din contra, imi aduc aminte ca plangea unu ca o fetita pe aici si pe alte topice dupa administratori sa verifice diversi useri ca imi dau like la postari, unu care de o luna de zile minuseaza in continuu si toti sunt clone! Ii ameninta ca ii minuseaza pe cei care imi dau aprecieri la postari Un ipocrit care nu merit bagat in seama! Eu de mai bine de o saptamana il ignor, dar stiu ca e prin preajma ca pute cand deschide gura! O sa va dati seama cine e ca o sa imi dea dislake 😂 1 Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 38 minute, cleopatra01 a spus: @Marcus06 te rog frumos sa te potolesti! Oamenii te-au lasat in pace, dar tu continui sa tot jignesti in continuare. Ia o pauza, iesi la plimbare, mergi la un film, iubeste o femeie. Mergi la terapie si invata sa-ti contolezi furia pe care o reversi aici nejustificat. Toti avem probleme, dar ne ocupam altfel de ele. M-am saturat sa tot primesc rapoarte la jignirile tale. Invata sa te comporti adecvat si sa nu mai jignesti alti oameni. Daca nu poti ia o pauza de la forum sau vei avea din nou dunga. Ok doamna eu știu să mă comport și frumos depinde de om,,niciodată nu o sa ling ce scuip da niciodată ,eu totuși cred că nu ați văzut toate postările de pe topicul asta,ceia ce un moderator trebuie să știe orice mișcare de aici,intrați pe prima pagina a topicului citiți și după reproșat îmi cu ce am greșit eu,și dacă am greșit dunga,valabil și pentru alți. Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 2 minute, popatatu a spus: Raport nu am dat la nimeni de cand sunt pe forumul asta desi cei spurcati la gura merita cu varf si indesat. Ba chiar din contra, imi aduc aminte ca plangea unu ca o fetita pe aici si pe alte topice dupa administratori sa verifice diversi useri ca imi dau like la postari, unu care de o luna de zile minuseaza in continuu si toti sunt clone! Ii ameninta ca ii minuseaza pe cei care imi dau aprecieri la postari Un ipocrit care nu merit bagat in seama! Eu de mai bine de o saptamana il ignor, dar stiu ca e prin preajma ca pute cand deschide gura! O sa va dati seama cine e ca o sa imi dea dislake 😂 Pula o poți suge și tu sau numai i ce duci la centura? Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 48 minute, cleopatra01 a spus: @Marcus06 te rog frumos sa te potolesti! Oamenii te-au lasat in pace, dar tu continui sa tot jignesti in continuare. Ia o pauza, iesi la plimbare, mergi la un film, iubeste o femeie. Mergi la terapie si invata sa-ti contolezi furia pe care o reversi aici nejustificat. Toti avem probleme, dar ne ocupam altfel de ele. M-am saturat sa tot primesc rapoarte la jignirile tale. Invata sa te comporti adecvat si sa nu mai jignesti alti oameni. Daca nu poti ia o pauza de la forum sau vei avea din nou dunga. Pentru că nu ați fost corectă unde a trebuit sa ajuns aici,din acest motiv v am pus și postările,deci faceți diferența și faceți drepte mi se rupe de o dunga contul oricum l am închis. Să vă zic eu ceva după dreptate nu aveți nici un drept sa mi ziceți nimic,citiți primele postări din topic și după luați măsuri dar să fie corect.pana nu veți lua masuri corecte nu vă așteptați să fie utilizatorii corecți. Link spre comentariu
popatatu Reputație: 957 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 4, 2023 https://www.nimfomane.com/poze/spp.png popatatu 954 Postat Ianuarie 5 La 04.01.2023 la 22:49, marcus6 a spus: Gata nu mi m ai trebuie premiul asta am observat ce se pune aici .doar din când în când se pune un utilizator pe dreptate,restul in loc de utilizatorul luni mai bine sa schimbe titlu prostul luni.pai de ce e sa mai fii și primul pe el chir că ești cel mai prost.eu daca aș cumpăra forumul asta aș ști ce reguli sa pun și cum sa i îndreptățesc pe toți și pe toate. Extinde Ba baiatule da esti penal rau. Acu cateva zile rupeai chilotii pe tine de oftica ca nu teo premiat astia si acu il jignesti pe baiatul care a castigat care doar din postarea lui imi dau seama ca are 12 clase peste tine.... Daca s-ar acorda premiul de prostul lunii stai linistit ca l-ai lua garantat. 1 Link spre comentariu
popatatu Reputație: 957 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 4, 2023 Vizitator marcus6 Postat Ianuarie 5 La 05.01.2023 la 23:21, popatatu a spus: Razi ca proasta ca nu are nici un haz ce ai spus. Eu nu mai vorbesc cu tine aici. Te astept oricand in curtea scolii. Apropo iti acord de pe acum titlul "cel mai prost din curtea scolii" ca tot vroiai tu sa castigi ceva Mulțumesc,o să mă educe cineva apropiat ție cat de curând,acu sa vedem daca o sa mi și placă🤭 1 Link spre comentariu
popatatu Reputație: 957 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 4, 2023 Orice replica care am dat-o a fost in urma unei provocari, niciodata nu am facut ceva fara ca sa fiu provocat. Doar ca eu nu ma pot injosi sa jignesc cum face un om cu 4 clase! 1 1 Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 2 minute, popatatu a spus: Vizitator marcus6 Postat Ianuarie 5 La 05.01.2023 la 23:21, popatatu a spus: Razi ca proasta ca nu are nici un haz ce ai spus. Eu nu mai vorbesc cu tine aici. Te astept oricand in curtea scolii. Apropo iti acord de pe acum titlul "cel mai prost din curtea scolii" ca tot vroiai tu sa castigi ceva Mulțumesc,o să mă educe cineva apropiat ție cat de curând,acu sa vedem daca o sa mi și placă🤭 Da și tu știi cine e apropiat mie? Vezi că ești clona infecta,mai linge cur 1 Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 Cine o fi vizitatorul asta mă,asta deștept a esit cu capul sus nu hulit și dat afara🤫 Link spre comentariu
popatatu Reputație: 957 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 4, 2023 Pai tu ai spus asta! Am copiat ce mi-ai spus la Desemnare UL 😂😂😂 1 Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 3 minute, popatatu a spus: Orice replica care am dat-o a fost in urma unei provocari, niciodata nu am facut ceva fara ca sa fiu provocat. Doar ca eu nu ma pot injosi sa jignesc cum face un om cu 4 clase! Tu nu ai nici 4odata ce nevastata merge pe centura la pula. Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 La 05.01.2023 la 22:26, popatatu a spus: @marcus6 trebuia sa te educe mata cand mi-a fost foarte apropiata. Acu e tarziu pentru ea...te educ eu. Ce replică e asta futu te n gura de zoios și clona infecta.unde am scris eu ceva la adresa ta până la postarea asta?deci @cleopatra01intra citește daca nu ai citit primele pagini și macar acu ia măsuri daca nu li ai luat la timpul potrivit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum