Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 22 minute, popatatu a spus: https://www.nimfomane.com/poze/spp.png popatatu 954 Postat Ianuarie 5 La 04.01.2023 la 22:49, marcus6 a spus: Gata nu mi m ai trebuie premiul asta am observat ce se pune aici .doar din când în când se pune un utilizator pe dreptate,restul in loc de utilizatorul luni mai bine sa schimbe titlu prostul luni.pai de ce e sa mai fii și primul pe el chir că ești cel mai prost.eu daca aș cumpăra forumul asta aș ști ce reguli sa pun și cum sa i îndreptățesc pe toți și pe toate. Extinde Ba baiatule da esti penal rau. Acu cateva zile rupeai chilotii pe tine de oftica ca nu teo premiat astia si acu il jignesti pe baiatul care a castigat care doar din postarea lui imi dau seama ca are 12 clase peste tine.... Daca s-ar acorda premiul de prostul lunii stai linistit ca l-ai lua garantat. Și de muista anului ?😛 Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108849 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 58 minute, cleopatra01 a spus: De la tine aveam pretentii. Ma ocup putin mai tarziu de voi. Auziți ce va transmite doamna Cleo4... A-ți be-li-to🤣🤣🤣 3 Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 2 minute, extraterestru78 a spus: Auziți ce va transmite doamna Cleo4... A-ți be-li-to🤣🤣🤣 Să cânte muzicuța ,știi ce zic. 1 Link spre comentariu
popatatu Reputație: 957 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 4, 2023 1 oră în urmă, cleopatra01 a spus: De la tine aveam pretentii. Ma ocup putin mai tarziu de voi. Sincer si eu aveam pretentii mai mari de la mine...dar orgoliul si razbunarea sunt defectele mele pe care trebuie sa invat sa mi le controlez. Activitatea mea pe forum se incheie aici. Ma bucur ca l-am ajutat pe prostul forumului sa isi stearga contul principal! Eu nu am sa il sterg ca vreau sa aiba ocupatie in continuare sa ma minuseze...si poate revin totusi peste cateva luni sa ii intorc favoarea si sa ii apreciez si eu postarile 😈 Mi-a facut o deosebita neplacere sa il cunosc pe Marcus si o mare placere sa interactionez cu restul utilizatorilor. La fete am sa merg in continuare 😂 Weekend placut va doresc! 1 1 Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 9 minute, popatatu a spus: Sincer si eu aveam pretentii mai mari de la mine...dar orgoliul si razbunarea sunt defectele mele pe care trebuie sa invat sa mi le controlez. Activitatea mea pe forum se incheie aici. Ma bucur ca l-am ajutat pe prostul forumului sa isi stearga contul principal! Eu nu am sa il sterg ca vreau sa aiba ocupatie in continuare sa ma minuseze...si poate revin totusi peste cateva luni sa ii intorc favoarea si sa ii apreciez si eu postarile 😈 Mi-a facut o deosebita neplacere sa il cunosc pe Marcus si o mare placere sa interactionez cu restul utilizatorilor. La fete am sa merg in continuare 😂 Weekend placut va doresc! La fete cu ce,fara pula?doar nevastata nu a fugit pe centura de bine,și eu mă bucur că am cunoscut un retardat fara pula .Contul l am închis din cauza adminilor nu din cauza retardaților sa ți fie clar muzicantule. Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Februarie 4, 2023 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Februarie 4, 2023 1 hour ago, cleopatra01 said: tu continui sa tot jignesti in continuare. Replica anului!! Păcat doamna Cleo... Mare păcat. Nu degeaba se spune că anturajul te strică 🥺 Din cauza cărui motiv o doamnă așa cizelată precum dumneavoastră își irosește timpul printre atâția curvari nemernici și femei/domnișoare cu moravuri ușoare? Zău de nu-i păcat! 😢 Link spre comentariu
Sabina100 Reputație: 2429 Postat Februarie 4, 2023 Oras:In your mind Oras:In your mind Partajează Postat Februarie 4, 2023 Nimfomani din toate orașele uniți-vă= potoliți-vă!😇 Inspectoratul Scolar General Nimfoman emite prezentul Ordin, publicat în MNFI( Monitorul Nimfoman Fără Injurături)- nr.1/ 4 februarie 2023. 1. In curtea școlii sunt permise doar bătăile cu zăpadă, cu cărți de joc, bătăile pe umăr și întrecerile de tip clonele și conturile reale ( fostul rațele și vânătorii) sau lapte gros ( jocul....nu alte perversiuni....🤪) 2. Userii care nu se conformează vor fi mutați în biblioteca școlii, pentru a citi și conspecta cărți din seria-Prietenii mei-animalele, sau a juca Nu te supăra frate. 3. Ca activitate extrașcolară, sunt așteptați să-și aleagă Valentinul / Valentina sau să scrie 2-3 versuri de iubire ( împlinită/ imaginară/ imposibilă) pe topicele dedicate. https://nimfomane.com/forum/topic/196173-jocurile-lunii-februarie%F0%9F%92%9E%E2%98%98-forumi%C8%99tii-cu-umor-s%C4%83-%C8%99i-spun%C4%83-p%C4%83rerea-lor-%E2%9B%94%C2%A0-vulgarit%C4%83%C8%9Bile-interzise/ https://nimfomane.com/forum/topic/180732-cronicile-sabinnei-sau-la-taraba-cu-z%C3%A2mbete%F0%9F%98%8A/page/39/ Responsabil cu îndeplinirea ordinului @nimfoman...habar n-am 😄 1 1 1 Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 7 minute, Sabina100 a spus: Nimfomani din toate orașele uniți-vă= potoliți-vă!😇 Inspectoratul Scolar General Nimfoman emite prezentul Ordin, publicat în MNFI( Monitorul Nimfoman Fără Injurături)- nr.1/ 4 februarie 2023. 1. In curtea școlii sunt permise doar bătăile cu zăpadă, cu cărți de joc, bătăile pe umăr și întrecerile de tip clonele și conturile reale ( fostul rațele și vânătorii) sau lapte gros ( jocul....nu alte perversiuni....🤪) 2. Userii care nu se conformează vor fi mutați în biblioteca școlii, pentru a citi și conspecta cărți din seria-Prietenii mei-animalele, sau a juca Nu te supăra frate. 3. Ca activitate extrașcolară, sunt așteptați să-și aleagă Valentinul / Valentina sau să scrie 2-3 versuri de iubire ( împlinită/ imaginară/ imposibilă) pe topicele dedicate. https://nimfomane.com/forum/topic/196173-jocurile-lunii-februarie💞☘-forumiștii-cu-umor-să-și-spună-părerea-lor-⛔ -vulgaritățile-interzise/ https://nimfomane.com/forum/topic/180732-cronicile-sabinnei-sau-la-taraba-cu-zâmbete😊/page/39/ Responsabil cu îndeplinirea ordinului @nimfoman...habar n-am 😄 Nu te supăra Sabina ,dar nu te supăra frate nu pot juca ,eu nu am frați aici și nici prieteni.astea majoritatea mi s dușmani ,mă sug toți,de de sa m ai am atâta orgasm pentru toți? Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 1 oră, Marcus06 a spus: Și mă ta mi-a fost aproape și nu am educato sa educe psi prostul. Bai coaie fripte @1potrivitula prietenul tau ce l am citat de ce nu dai cu minus ,nu e tot înjurătură de mana?mai Belgianule nu te vinde pentru reputație nimicule.ti am dat PM și t i-am zis cum sta treaba ,de ce sunteți curve?eu cum vorbesc PM vorbescc și aici nenorocitilor 1 Link spre comentariu
1potrivitu Reputație: 1626 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 7 minute, Marcus06 a spus: Bai coaie fripte @1potrivitula prietenul tau ce l am citat de ce nu dai cu minus ,nu e tot înjurătură de mana?mai Belgianule nu te vinde pentru reputație nimicule.ti am dat PM și t i-am zis cum sta treaba ,de ce sunteți curve?eu cum vorbesc PM vorbescc și aici nenorocitilor Leșin 😆😆😆. Nu cred că fratele popatatu te-o jignit de părinți. Dacă a făcut-o, clar nu sunt de-acord cu el . Da asta nu înseamnă că șterg cu buretele prietenia. Bine , la nervi, o dată, nu se pune. Gata , nu îți mai dau minus , că văd că îți dau motiv de ceartă și nu vreau. 1 Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 La 05.01.2023 la 22:26, popatatu a spus: @marcus6 trebuia sa te educe mata cand mi-a fost foarte apropiata. Acu e tarziu pentru ea...te educ eu. @1potrivituasta e prima lui postare la adresa mea,asta nu e jignire ?gunoaielor! Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 7 minute, 1potrivitu a spus: Leșin 😆😆😆. Nu cred că fratele popatatu te-o jignit de părinți. Dacă a făcut-o, clar nu sunt de-acord cu el . Da asta nu înseamnă că șterg cu buretele prietenia. Bine , la nervi, o dată, nu se pune. Gata , nu îți mai dau minus , că văd că îți dau motiv de ceartă și nu vreau. Nu am nevoie să ștergi nimic ,eu te m ai fut in gura încă o dată,ți am zis nu sunt prieten cu nimeni nu am nevoie de lingăi și gunoaie. Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108849 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 38 minute, Sabina100 a spus: Nimfomani din toate orașele uniți-vă= potoliți-vă!😇 Inspectoratul Scolar General Nimfoman emite prezentul Ordin, publicat în MNFI( Monitorul Nimfoman Fără Injurături)- nr.1/ 4 februarie 2023. 1. In curtea școlii sunt permise doar bătăile cu zăpadă, cu cărți de joc, bătăile pe umăr și întrecerile de tip clonele și conturile reale ( fostul rațele și vânătorii) sau lapte gros ( jocul....nu alte perversiuni....🤪) 2. Userii care nu se conformează vor fi mutați în biblioteca școlii, pentru a citi și conspecta cărți din seria-Prietenii mei-animalele, sau a juca Nu te supăra frate. 3. Ca activitate extrașcolară, sunt așteptați să-și aleagă Valentinul / Valentina sau să scrie 2-3 versuri de iubire ( împlinită/ imaginară/ imposibilă) pe topicele dedicate. https://nimfomane.com/forum/topic/196173-jocurile-lunii-februarie💞☘-forumiștii-cu-umor-să-și-spună-părerea-lor-⛔ -vulgaritățile-interzise/ https://nimfomane.com/forum/topic/180732-cronicile-sabinnei-sau-la-taraba-cu-zâmbete😊/page/39/ Responsabil cu îndeplinirea ordinului @nimfoman...habar n-am 😄 Vezi vezi ca te ia Doamna Cleo4 și pe tine la analiza și poate te vad cu vreo dunga, asa ca de wekkend🤣 Link spre comentariu
1potrivitu Reputație: 1626 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4, 2023 Doamne 😒, cu ce ți-am greșit de mă pedepsești în halul ăsta. Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 8 minute, 1potrivitu a spus: Doamne 😒, cu ce ți-am greșit de mă pedepsești în halul ăsta. Cu nimic ,doar pentru că ești prost. Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 17 minute, extraterestru78 a spus: Vezi vezi ca te ia Doamna Cleo4 și pe tine la analiza și poate te vad cu vreo dunga, asa ca de wekkend🤣 Crezi că o să futa câteva conturi🙄🤔 1 Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108849 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 1 minut, Marcus06 a spus: Crezi că o să futa câteva conturi🙄🤔 Cre că....pisicuț nu a făcut ceva bine azi-noapte și acuma Cleo4 se răzbuna pe noi👿 1 Link spre comentariu
Girlsexy99 Reputație: 7788 Postat Februarie 4, 2023 Telefon: 0772056560 Oras:București Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:București Disponibila Partajează Postat Februarie 4, 2023 Eu zic daca nu se bat tot degeaba :))) Si asa Marcus imi da mie minus 🤣 Nu mai ma bag dar parerea rez trb asta in privat si gata ! ❤️ 1 Link spre comentariu
fratelo 1968 Reputație: 5483 Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 Offf tastatura e de vina🤣🤣🤣Eu zic întâlniți va la 🍻🍻🍻și dezbateți problema.Scuze că mă bag între voi 🙈🙈🙈 Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 19 minute, extraterestru78 a spus: Cre că....pisicuț nu a făcut ceva bine azi-noapte și acuma Cleo4 se răzbuna pe noi👿 O fi nesatisfăcută doamna mă? Ei i trece ei ,dar dacă are nervi treabă nu e buna Zic și eu că și @Cozonac7numai sa nu o deranjam de la fazan Glumesc ,dar totuși trebuie sa fie m ai atenta,sa citească toate topicile,sa se uite pe toate postările conturilor noi,sa intre pe toate secțiunile,știu că e greu dar asta e meseria,nu face fata e ușor Demisia. Nustiu daca cineva în locul ei ar putea vedea tot,dar nu e greu deloc ,eu fara rapoarte trag un ochi pe toate secțiunile și văd tot,m ai ales că cunosc c am tot ce se petrece aici. Link spre comentariu
Girlsexy99 Reputație: 7788 Postat Februarie 4, 2023 Telefon: 0772056560 Oras:București Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:București Disponibila Partajează Postat Februarie 4, 2023 Chiar acum, fratelo 1968 a spus: Offf tastatura e de vina🤣🤣🤣Eu zic întâlniți va la 🍻🍻🍻și dezbateți problema.Scuze că mă bag între voi 🙈🙈🙈 Bvo iubitul meu asa am zis si eu !!! 🙏👅 1 Link spre comentariu
fratelo 1968 Reputație: 5483 Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 Offf iubire trebuie sa le luam tastatura 💋💋😘🤗sa vezi după ce se împacă🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2023 Partajează Postat Februarie 4, 2023 Cum se mai prezintă, situația operativa prin curtea scolii?! Tot cu... "umflaturi"....despre situație, vorbesc!!😁 Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 Acum 2 minute, scorpion1970 a spus: Cum se mai prezintă, situația operativa prin curtea scolii?! Tot cu... "umflaturi"....despre situație, vorbesc!!😁 Situația e buna,dar numai decât trebuie sa controleze garda topicul? hai pe bune scorpioane. Link spre comentariu
Marcus06 Reputație: 107 Postat Februarie 4, 2023 Oras:Nustiu Oras:Nustiu Partajează Postat Februarie 4, 2023 Stai că patroana e ocupată ,mai e și nervoasa nici nu a avut timp sa analizeze ce e pri n curte,intra șefa îndată vezi tu regula😛 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum