inconfundabil Reputație: 240 Postat Ianuarie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2023 Am vazut anuntul ei in alt loc, aici nu era, avea recenzii bunicele si se zicea de ea ca e noua in meserie si are doar 20 de ani Fata nu e ce trebuie, foarte sictirită (zicea că e răcită), pentru Oral Neprotejat a zis că este in functie de igiena si + extra 50 lei (desi altii zceau prin topic ca e fara extra ca e cu FK cu DFK etc) În cealaltă cameră, colega tipa ca o descreierata, dernjant Locatia nu are locuri de parcare, deci mai bine lasati masina la Plaza S-a ferit permanent, de parca eram râios, desi nu sunt nici urât nici nespălat Nu este slim, a luat bine in greutate este cu cunci pe ea pe burta pe cur Este cu sanii lasati, 2 copii se cunoaste ca alapteaza nu va asteptati la sani virginali. Când am terminat a sarit repede din pl, a zis că nu este normal sa ma stau in ea. Probabil acum 2-3 ani era bunicică, se cunostea că a fost ceva.. pentru mine a fost un turn off si bani aruncati .. Concluzia: dupa 1-2 luni de meserie, devine sictirită si sare din pl imediat 2 1 Link spre comentariu
johnny7chrom Reputație: 67 Postat Ianuarie 8, 2023 Telefon: 0746643466 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0746643466 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Ianuarie 8, 2023 Da "bro" am scris și eu acolo unde ai citit, trebuia sa iei în calcul recenziile, ce sa iti fac asta e......treci la următoarea însă mai documentează-te. 1 1 Link spre comentariu
inconfundabil Reputație: 240 Postat Ianuarie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2023 Acum 15 minute, johnny7chrom a spus: Da "bro" am scris și eu acolo unde ai citit, trebuia sa iei în calcul recenziile, ce sa iti fac asta e......treci la următoarea însă mai documentează-te. Aia au scris acolo numai d-astea elogioase, când colo, ditamai teapa :)))))))))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum