danut80 Reputație: 28 Postat Ianuarie 10, 2023 Postat Ianuarie 10, 2023 Cine doteste dateless de contact a lui Raluca vino sa te fac ferici. Imi puteti scrie in pm
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2023 Postat Ianuarie 10, 2023 Ai greșit topicul 🤣 trebuia să postezi in topicul cu bancuri și glume🤣🤣🤣🤣
ghiurghiusan Reputație: 310 Postat Ianuarie 10, 2023 Postat Ianuarie 10, 2023 Treaba asta nici măcar în glumă sa nu o spui !
futaciosul_69 Reputație: 1853 Postat Ianuarie 10, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 10, 2023 Nici măcar in gluma nu se face așa ceva😤
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2023 Postat Ianuarie 10, 2023 Singurul lucru imbucurător in postarea ta este ca nu ai acces la pm😅😅😅. De ce vrei sa ii faci rău? Las-o sa isi trăiasca viața așa cum doreste ea! Daca vrea sa revina, ne va contacta ea cumva.
Flx01 Reputație: 7450 Postat Ianuarie 10, 2023 Postat Ianuarie 10, 2023 Ce disperatiiiii!!! 😃😃😃🙈, mai suntem cum am vazut ceva hop repede🤦♂️. Ma intreb oare ea are o vaga idee de cit de dor ne este de ea??? 🤦♂️
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2023 Postat Ianuarie 10, 2023 Imi amintesc ca i-am spus de multe ori sa nu mai fie atat de deschisa cu clientii! Sa nu mai dea detalii personale nimanui! Sa nu aibe incredere in toata lumea! Daca va amintiti, a avut probleme in trecut cu asta. Nu stiu daca ai descoperit din greseala datele ei sau ti le-a spus ea, dar nu se face asa ceva! Si chiar ei sa ii faci asta? La fata asta minunata care ne-a adus atat de multe bucurii??? La fata asta cu o atitudine exemplara, foarte prietenoasa (mai mult decat ar trebui) si care ne-a futut de ne-au sarit capacele??? Ei sa ii faci asta? N-as putea sa dau detalii personale nici macr despre Shrek, chiar daca ne-am balacarit pe aici! Nu se face asa ceva!!!!!! Si eu stiu multe despre ea, am avut o relatie extraordinara, vorbeam lucruri personale! Nu as face asa ceva nici daca ne-am certa!!!! Mi-e dor de ea, dar ma bucur ca a reusit sa isi schimbe viata si sa faca altceva! Bravo ei! Probabil fiecare dintre noi stie mai multe despre una sau alta, dar asta ar trebui sa ramana secret! Fetele astea isi pun increderea in noi! @Flx01 si mie mi-e foarte dor de ea! Si nu cred ca stie cat de mult ne e dor de ea! Pfuuuu, ce amintiri....
Rafaelooo Reputație: 1739 Postat Ianuarie 10, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 10, 2023 Acum 3 ore, hateru_ a spus: Imi amintesc ca i-am spus de multe ori sa nu mai fie atat de deschisa cu clientii! Sa nu mai dea detalii personale nimanui! Sa nu aibe incredere in toata lumea! Daca va amintiti, a avut probleme in trecut cu asta. Nu stiu daca ai descoperit din greseala datele ei sau ti le-a spus ea, dar nu se face asa ceva! Si chiar ei sa ii faci asta? La fata asta minunata care ne-a adus atat de multe bucurii??? La fata asta cu o atitudine exemplara, foarte prietenoasa (mai mult decat ar trebui) si care ne-a futut de ne-au sarit capacele??? Ei sa ii faci asta? N-as putea sa dau detalii personale nici macr despre Shrek, chiar daca ne-am balacarit pe aici! Nu se face asa ceva!!!!!! Si eu stiu multe despre ea, am avut o relatie extraordinara, vorbeam lucruri personale! Nu as face asa ceva nici daca ne-am certa!!!! Mi-e dor de ea, dar ma bucur ca a reusit sa isi schimbe viata si sa faca altceva! Bravo ei! Probabil fiecare dintre noi stie mai multe despre una sau alta, dar asta ar trebui sa ramana secret! Fetele astea isi pun increderea in noi! @Flx01 si mie mi-e foarte dor de ea! Si nu cred ca stie cat de mult ne e dor de ea! Pfuuuu, ce amintiri.... Corect, în primul rând trebuie să fim oameni, dacă nu, ce naiba om fi, ......
gabrogabro Reputație: 2357 Postat Ianuarie 11, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 11, 2023 La 10.01.2023 la 10:32, danut80 a spus: Cine doteste dateless de contact a lui Raluca vino sa te fac ferici. Imi puteti scrie in pm Pai cu ocazia asta ar trebui sa dai si datele tale de contact. Daca tot te mananca dorul de comunicare. Pune-ti aici numele , adresa, telefonul, sa te cunoasca lumea. Aaaaa nu-ti convine ? Oare de ce ? Dar sa faci rau altei persoane este ok ? Ar trebui sa fi banat de admini !!! 1
aurelv Reputație: 12 Postat Ianuarie 12, 2023 Postat Ianuarie 12, 2023 La 10.01.2023 la 10:32, danut80 a spus: Cine doteste dateless de contact a lui Raluca vino sa te fac ferici. Imi puteti scrie in pm Esti un Idiot, pe scurt.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum