Sari la conținut

Sofia 19 ani - 0747077783

Vizitator gigivotca

Postări Recomandate

• Oras:Ploiești
Postat

Am sunat o si eu...tarife 250 cu 400...mi a trimis niste poze...destul de sexi...

Contrariat de pret...i am spus ca vreau si o poza cu chipul ei...mi a trimis....doar cu fata....supersexi...belea....tinara...fotomodel sexi rau..hai sa incerc....totusi...desi imi garanteaza ca poza i reala...cer confirmare video...sa te vad si sa ma vezi...

Hopaaaaa...imi ofera....dar...nu prea semana cu poza...ii spun...si mi spune ca nu i machiata....si ca n are la ea trusa..

Pai...eu dau 400 pe ora asteptind sa gasesc o tipa sexi rau...pe tocuri...etc....si gasesc ceva banal...in papuci...am spus pas...si asta e

• Mersi 1
  • Haha 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Ploiesti
Postat

O fi sora cu Andreea KVL de are asemenea scor, cu 250 lei cat cere pe o finalizarea prefer sa caut o fata cu scor 150/250 si sa stau o ora cu ea la 2 finalizari. Fata asta cu 250/400 o avea vreun serviciu inclus pe care altele il cer extra gen FK, CIM, COF, anal si mai arata ca un fotomodel ?

Postat
Acum 17 minute, trukor a spus:

O vrea repede sa investeasca in Bitcoin.

Nu cred , căci criptomonedele s au prăbușit iar ea e fata deșteaptă căci cere banj multi.Prost e ăla care dă,nu ea.Eu îi urez să câștige banii de întors acasă.

• Oras:Brasov
Postat
12 hours ago, salmanasar said:

Nu cred , căci criptomonedele s au prăbușit iar ea e fata deșteaptă căci cere banj multi.Prost e ăla care dă,nu ea.Eu îi urez să câștige banii de întors acasă.

Adevarat. Oricum era nevoie de o reglare. Dar vedeti ca in ultimele 12 zile, a sarit Bitcoin de la 16 mii la 22. Nu sunt eu un expert, dar o sa le traga in sus si pe restul.

Postat
1 oră în urmă, trukor a spus:

Adevarat. Oricum era nevoie de o reglare. Dar vedeti ca in ultimele 12 zile, a sarit Bitcoin de la 16 mii la 22. Nu sunt eu un expert, dar o sa le traga in sus si pe restul.

Probabil,nu mă bag.Nu am încredere deocamdată deși teoretic monedele virtuale ar trebui să fie viitorul.Nu înțeleg însă încă cum merge piața asta care e foarte volatilă.

Postat

Pacat, faceam o combinatie, dadeati 1000 oiro , va scoteam trei ( in cel mult zece ani). 

PS: Si io is baiat finut, vi dadeam inapoi, nu ca stoarfe...err, doamnele astea de fug cu ei in alte municipii/sate/comune :))))

Postat
Acum 2 ore, trukor a spus:

Pacat, faceam o combinatie, dadeati 1000 oiro , va scoteam trei ( in cel mult zece ani). 

PS: Si io is baiat finut, vi dadeam inapoi, nu ca stoarfe...err, doamnele astea de fug cu ei in alte municipii/sate/comune :))))

Ha ,ha, ha.Pizdele m au mai păcălit căci când le văd judec cu capul pulii, bărbații niciodată căci îi judec cu cel de pe umeri.

• Haha 1
Postat
Acum 2 ore, albastru69 a spus:

Fata e tot cu preturi de Elvetia sau si-a schimbat managerulul? 

Aceleași preturi...același manager 🤑

• Like 1
Postat

Am vizitat-o. Locația pe Carol Davila, cunoscătorii știu ce și cum. Băi ea este, cum să zic, în mai multe feluri. E o pustoaică minionă, e dulce rău așa în felul ei, e drăguță rău, dar cam ciudată, foarte timidă și rezervată. Are un loverboy sigur, că l-am văzut fără să vreau când butona telefonul, era pe ecran poza cu el si ea. Sânii mici, tari, fundul piesa de rezistență, super mișto, carnea tare pe ea și foarte foarte strâmtă, se vede ca e la început. Oralul neprotejat f slab îți ia doar capul în gură, fără atenție la zone, fără cim sau alte chestii de genul. La normal e o idee mai ok, deasupra te călărește un pic, dar în rest se simte asa ca e începătoare, e genul de poti sa dai în ea ca surdu-n tobe, nu zice absolut nimic. Nu își merită banii ca si servicii, e doar pt cei cu fantezii cu pustoaice de liceu drăguțe si timide, aaaa și strâmte. Am vizitat-o de vreo 3 ori, a 3 a oară cu ghinion, miroasea a transpirație grav rău, lucru ce nu se întâmplase în primele 2 vizite. Tarifele le știți, nu stiu ce sa zic, datorită ultimei vizite nu o recomand, nu e nici macar 1% profi daca uită să facă un duș înainte de client. 

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Inseamna ca fata nu are probleme doar de management ci si cu igiena! Sa ceri atatia bani si sa mirosi?! Cred ca e pe minus la incasari. 

Postat
Acum 16 minute, albastru69 a spus:

Inseamna ca fata nu are probleme doar de management ci si cu igiena! Sa ceri atatia bani si sa mirosi?! Cred ca e pe minus la incasari. 

Este doar o tactica de a scăpa repede de client fără sa ii spună 😒

• Like 1
  • Haha 1

Postat

Am sunat-o acum cateva zile dar nu m-am dus la ea, scorul 250/500 face oral, normal, 69, diferite pozitii, masaj de relaxarea zice ea, am intrebat-o de FK nu face, CIM nu face, anal nu face. Concluzie, exista mai multe fete in oras care fac acelasi lucruri ca ea cu 150 lei finalizarea.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...