Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2023 Postat Ianuarie 10, 2023 Salut! Despre AndreeaNT (Andreea studenta), DeliaPhD/Bianca, Adela (bini di tat!!!🙂 - s-a maritat?) sau Monica moldoveanca mai stiti ceva? Nu mai sunt chiar pustoaice, dar cred ca ne-am calca pe picioare sa le vizitam ... Oferta de astazi ne face nostalgici! Merci
catalin2015 Reputație: 1721 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Ianuarie 12, 2023
giovanni Reputație: 527 Postat Ianuarie 25, 2023 Oras:departe Oras:departe Postat Ianuarie 25, 2023 Mie cel mai mult îmi lipsește Roxy din Cluj ( membrii mai vechi știu cine e). Avea locație langa Radisson Blue. Știu ca e plecată și ca e măritată și are și un copil. Pentru mine ea a fost numărul 1 😉
Membru Premium il pupparo Reputație: 22707 Postat Ianuarie 28, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ianuarie 28, 2023 Bianca - Inter , Milena , Alexandra 31 - best ever for everything you want .
tendoi Reputație: 299 Postat Ianuarie 28, 2023 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Postat Ianuarie 28, 2023 La 10.01.2023 la 20:27, rockada a spus: Salut! Despre AndreeaNT (Andreea studenta), DeliaPhD/Bianca, Adela (bini di tat!!!🙂 - s-a maritat?) sau Monica moldoveanca mai stiti ceva? Nu mai sunt chiar pustoaice, dar cred ca ne-am calca pe picioare sa le vizitam ... Oferta de astazi ne face nostalgici! Merci 😅 Ma uitam ieri la digi spor si zicea Rica Raducanu asa : Dumitrache, Dobrin, Lucescu, Satmareanu...altul zicea Contra, Gica Popescu, Hagi, Ilie Dumitrescu..Balaci... Asa si tu...ne hranim din amintiri 🤣 Chiar si ce a zis ilpuparo s au dus, fete mai noi. Au mai ramas cateva bune, pe care nu le vezi aici, au treaba 🤣....cum zicea Shakira..." factureaza" :))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum