Sari la conținut

Andreea 0725698478 DE EVITAT!!!!

Postări Recomandate

• Oras:hunedoara
Postat

Colegii mare grija ca sunt foarte recalcitrante sunt 2 in locație, daca nu ramai vor 50 de lei deranjuk chit ca ai stat 1 min pana o vezi la lumina si vrei sa o iei la fuga, inchude usa cu cheia si face figuri si vb urat. Cu tupeu pleci fara sa dai bani, cred ca erau singure fara peste ca altfel ramaneam fara bani

• Like 1
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Daca am cere noi 50 lei la cele cu poze false si naspa am fi plini de bani colegu, si poate uni dintre noi ramin din bun simt ( ele confunda bunul simt cu prostia ) , am mai ramas si eu de-a lungul timpului  din bun simt

Postat

Am uitat sa precizez scz sunt la munca, locatia str horea nr 16 apartament la parter ceva cu B la numar chiar lângă hotel citadela. 

Postat
Acum 30 minute, djbobo00 a spus:

Colegii mare grija ca sunt foarte recalcitrante sunt 2 in locație, daca nu ramai vor 50 de lei deranjuk chit ca ai stat 1 min pana o vezi la lumina si vrei sa o iei la fuga, inchude usa cu cheia si face figuri si vb urat. Cu tupeu pleci fara sa dai bani, cred ca erau singure fara peste ca altfel ramaneam fara bani

Ai scapt ieftin colegu ,una îmi a cerut 100 lei deranjul 

Postat
Acum 3 ore, Pumat a spus:

Ai scapt ieftin colegu ,una îmi a cerut 100 lei deranjul 

Colegu eu nu am dat. Am plecat cu forta dar cu injuraturi 

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Mortaciunile asta care fac asa trebuie fugărite din deva,cum sa ați dau eu o suma de bani pt deranj ??dar ele ne dau bani pt deranjul nostru ??când ajungi la locație găsești o maimuță de ție scârbă sa o privesti

• Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat
Acum 2 minute, jon9022 a spus:

Mortaciunile asta care fac asa trebuie fugărite din deva,cum sa ați dau eu o suma de bani pt deranj ??dar ele ne dau bani pt deranjul nostru ??când ajungi la locație găsești o maimuță de ție scârbă sa o privesti

Ai dreptate Jon,, dar nai ce sa faci sunt mulți băieți,, deștepți,, care nu știu sa le refuze și le accepta asa cum sunt, ca tot au ajuns acolo,, Pe asta se bazează și ele ca știu ca 99% le accepta asa cum sunt,maimuțe, cercopitece sau urangutane,,,. Ar trebui  totuși apreciate cele care își pun poze reale,,, Asta e,, mergem înainte cât e ciocanul tare,, Bafta multă,,, la toată lumea 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...