Sari la conținut

Prima data în orașul tău 0732602669

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Acum 2 ore, laurc89 a spus:

Am sunat și eu de ceva ori bune însă nu a raspuns

Bună dimineața. Te cred și îmi pare rău că nu am putut sa găsesc un loc liber. Nu ma  pot împărți în mai multe persoane din păcate. Sper pe viitor să ne intersectam și sa dai de mine. Te pup și o zi frumoasa 😘😘

Link spre comentariu
Vizitator

Bunăăă la toată lumea 🌞🌞🌞❤️❤️❤️. Azi este zi scurtă pentru voi si lunga(foarte lungă 😜🤣) pentru mine . Sa stiti ca sunt la birou si va astept sa ne lungim împreună 😋😋😋. Va puuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Link spre comentariu
Vizitator

Cucuuu , trezireaaaa 🤣🤣🤣🤣🤣. Știu ca azi e plapuma cam grea, dar eu va astept la birou, inca avem acte de semnat....nu de alta dar sa nu ramanem în urmă cu semnaturile 😜😜😜🤣🤣❤️❤️❤️❤️❤️. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Link spre comentariu
Vizitator

Buna dimineața iubiții mei ❤️❤️❤️. Eu am deschis la cabinet ...si va astept sa scot raul din voi, ca prea va zvârcolți noaptea în pat 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋 

Link spre comentariu
Vizitator

Buna dragii mei ❤️❤️❤️. Sa stiti ca sunt si azi la birou, până vineri si inclusiv vineri, apoi vă părăsesc un pic 🤣🤣🤣. Va astept la smotoceală, sa scot raul din voi 🤣🤣🤣🤣🤣. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Link spre comentariu
Vizitator

Bună dimineata, sa trezit dulceața 🥰🥰🥰. Azi sunt la birou si va astept cu drag, in caz ca v.ati plictisit de birourile voastre ...va astept la al meu 🤣🤣😋😋😋. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋.

100 finalizarea ( oral neprotejat, normal doar protejat, 69, diferite poziții, finalizare corporală)

250 ora (cu 1 sau 2 finalizari ,plus serviciile de mai sus ) 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Snapchat-1709824663.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea

Locatia: Rogerius intre Ciresica si Stefan cel Mare, apartament vechi dar renovat frumos exact ce trebuie, iar urcand pana la et3 mi-am facut incalzirea

Dama: poze reale, descriere reala mai mult de atat ce sa comentez!!! curata

Actiunea: o persoana deschisa, bine dispusa si fara fitze, o placere sa stai in compania ei. Nu am auzit de la ea ca asta nu e voie sau ce faci? nu termini odata!!! Un oral umed, adanc, cu atentie la accesorii si finalizare orala, scos tot "raul" din mine desi era adanc ascuns. Nu pot spune ca este cel mai bun oral primit vreodata, dar este in top si peste ce ofera majoritatea. Normal nu am facut si nici nu am dorit.

Amenda: 100/fin si 250/ora clar la finalizare merita mai mult, asta pentru cine nu termina in 2 min

De recomandat: DA, cu mare drag si voi reveni de cate ori voi avea ocazia

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator
1 oră în urmă, discret74 a spus:

Locatia: Rogerius intre Ciresica si Stefan cel Mare, apartament vechi dar renovat frumos exact ce trebuie, iar urcand pana la et3 mi-am facut incalzirea

Dama: poze reale, descriere reala mai mult de atat ce sa comentez!!! curata

Actiunea: o persoana deschisa, bine dispusa si fara fitze, o placere sa stai in compania ei. Nu am auzit de la ea ca asta nu e voie sau ce faci? nu termini odata!!! Un oral umed, adanc, cu atentie la accesorii si finalizare orala, scos tot "raul" din mine desi era adanc ascuns. Nu pot spune ca este cel mai bun oral primit vreodata, dar este in top si peste ce ofera majoritatea. Normal nu am facut si nici nu am dorit.

Amenda: 100/fin si 250/ora clar la finalizare merita mai mult, asta pentru cine nu termina in 2 min

De recomandat: DA, cu mare drag si voi reveni de cate ori voi avea ocazia

Multumesc frumos și te mai aștept cu drag ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Link spre comentariu
Vizitator

Neațaaaa drăguții ❤️❤️❤️. Ce matinali suntem azi și harnici 🤣😋🥰🥰🥰. Sa știți ca va astept la ora de sport 🤣🤣🤣sa facem un pic de întindere 😋😋😋. Va puuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Link spre comentariu
Vizitator

Buna dragii mei ❤️❤️❤️❤️❤️. Țin sa va anunt ca azi și maine mai sunt la birou ,apoi nu stiu cand o sa ne mai revedem. Asa ca va astept cu drag la gâdilat 🤣🤣🤣. In caz ca nu pot raspunde la apel, puteti lasa sms si va raspund la câți pot si cum imi permite timpul . Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Link spre comentariu

cred ca eu am fost norocos, am sunat Luni nimic... am sunat Marti si a raspuns, in 5 min eram la ea si dupa inca 5 min aveam ventuza pusa!!! cred ca voi juca la LOTTO... si daca castig inpart frateste cu Cristina

• Haha 2
Link spre comentariu
Vizitator
Acum 18 ore, discret74 a spus:

cred ca eu am fost norocos, am sunat Luni nimic... am sunat Marti si a raspuns, in 5 min eram la ea si dupa inca 5 min aveam ventuza pusa!!! cred ca voi juca la LOTTO... si daca castig inpart frateste cu Cristina

Normal , ce-i al tă e si al meu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Link spre comentariu
Vizitator

Dragii mei, astăzi e ultima zi aici cu voi si la voi in oras 🙃🙃🙃. Asa ca va astept pentru ultima smotoceală 🤣🤣🤣🤣, pana data viitoare cand o sa revin . Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Link spre comentariu

Am fost ieri la aceasta maestra in oral deci am mai avut experiente cu oral frumos dar aceasta fata a tras tot deci tot pana la ultima picatura, cred ca a tras si piatra de la rinichi

Este de recomandat 💯 % clar da 

(Nu prea ma pricep sa las recenzii dar incerc )

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator

Buna drăguții mei ❤️❤️❤️. Incepand de sâmbătă voi fi in frumosul vostru oraș. De la ora 16:00 voi fi prezenta la birou si la acelasi birou din Rogerius. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Link spre comentariu
Acum 19 ore, Cristina1992 a spus:

Buna drăguții mei ❤️❤️❤️. Incepand de sâmbătă voi fi in frumosul vostru oraș. De la ora 16:00 voi fi prezenta la birou si la acelasi birou din Rogerius. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋

hooopa, a venit cineva la ciocnit ouale

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 4 ore, discret74 a spus:

hooopa, a venit cineva la ciocnit ouale

Maine ajung dragule. După ora 16:00. 💗💗💗vin sa ciocnim ouăle și sa belim mielul🤣🤣🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 11 ore, luzzu a spus:

Dac-ai si raspunde la mesaje sau telefon, ar fi ideal, pisicuto.

Și dacă tu ai fi citit anunțul ca de astăzi după ora 16:00 voi ajunge ar fi și mai ideal pisicuțule🤣🤣🤣. Era o gluma sper sa o fi înțeles. Am specificat dragul meu ca voi ajunge astăzi și după ora 16:00 voi fi disponibila adică pot începe sa răspund la apeluri și mesaje. Sper ca nu te a deranjat gluma mea. Te pup 😘😘

Link spre comentariu

Vizitator

Dragii mei iubiți, amanți, soți sau vecini 🤣🤣🤣🥰🥰🥰🥰, să știți că sunt la birou si va astept cu facturile sau amenzile, sa nu va mai atârne greu sau sa le rătăciți prin torpedou 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. App ...anul ăsta, ouăle se vopsesc cu ruj 💄🤣🤣🤣. Va puuuuup 💋❤️💋❤️💋Biroul e același din cartierul Rogerius . 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...