Sari la conținut

Prima data în orașul tău 0732602669

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

Azi am trecut si eu pe la aceasta femeie minunata, in urma recenzilor pozitive de pe topicul ei.

Ajuns la locatie, am batut la usa dupa care se ascundea o femeie absolut superba, echipata de actiune, cu o pereche de ochi patrunzatori si o pereche de sani naturali pe care abia asteptam sa ii descopar. 

Ajunsi in "birou" am facut rapid un dus si am trecut la treaba. Totul a inceput cu sanii ei jucandu-se cu cel mic, urmat de cel mai divin oral primit vreodata, umed adanc si cu atentie la vecini, dar la care a trebuit sa renunt cu greu pentru a primi si felul 2 (NP). Am plecat de la ea foarte multumit si in acelasi timp dezamagit ca nu am rezervat 1 ora.

Vreau sa mentionez si faptul ca aceasta a fost prima mea experienta cu acest domeniu, fapt pentru care i-am trecut pragul Cristinei destul de emotionat, insa caldura cu care am fost primit si felul in care s-a comportat Cristina cu mine m-au pus intr-o stare de relax foarte repede.

O recomand pe Cristina cu mare drag, eu cu siguranta voi mai apela la serviciile ei.

Multumesc Cristina! 🤗

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 9 ore, Rawberth a spus:

Azi am trecut si eu pe la aceasta femeie minunata, in urma recenzilor pozitive de pe topicul ei.

Ajuns la locatie, am batut la usa dupa care se ascundea o femeie absolut superba, echipata de actiune, cu o pereche de ochi patrunzatori si o pereche de sani naturali pe care abia asteptam sa ii descopar. 

Ajunsi in "birou" am facut rapid un dus si am trecut la treaba. Totul a inceput cu sanii ei jucandu-se cu cel mic, urmat de cel mai divin oral primit vreodata, umed adanc si cu atentie la vecini, dar la care a trebuit sa renunt cu greu pentru a primi si felul 2 (NP). Am plecat de la ea foarte multumit si in acelasi timp dezamagit ca nu am rezervat 1 ora.

Vreau sa mentionez si faptul ca aceasta a fost prima mea experienta cu acest domeniu, fapt pentru care i-am trecut pragul Cristinei destul de emotionat, insa caldura cu care am fost primit si felul in care s-a comportat Cristina cu mine m-au pus intr-o stare de relax foarte repede.

O recomand pe Cristina cu mare drag, eu cu siguranta voi mai apela la serviciile ei.

Multumesc Cristina! 🤗

Te mai aștept cu drag "emoționatule" 😜😋🥰🥰🥰💋💋💋💋

Vizitator
Postat

Buna dimineața la toata lumeaaaa 🥰🥰🥰🥰🥰. Azi e zi de stat si de întins in pat, dar eu va astept sa ne întindem impreuna...ca altfel nu mă întind bine si nici voi 😜😜😜😋😋😋🥰🥰🥰🥰🥰. Va puuuuup 💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️

• Oras:Oradea
Postat
Acum 5 minute, Cristina1992 a spus:

Buna dimineața la toata lumeaaaa 🥰🥰🥰🥰🥰. Azi e zi de stat si de întins in pat, dar eu va astept sa ne întindem impreuna...ca altfel nu mă întind bine si nici voi 😜😜😜😋😋😋🥰🥰🥰🥰🥰. Va puuuuup 💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️

Am incercat de cateva ori sa te sun si nimic 

Vizitator
Postat

Cucuuu bauuu 🙃🙃🙃. Azi am întârziat sa pun anuntul, ca am avut treaba cu cei care au fost sechestrați in weekend 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.Biroul e deschis si azi pentru facturi 😜😜😋😋😋. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Vizitator
Postat
Acum 19 ore, johny18 a spus:

hello. anal ai in meniu ?

Hello... poți citi unde am serviciile serviciile și o sa vezi ca nu am anal in meniu, decat sa lași comentarii asa 😉😘

Vizitator
Postat

Buna dimineata dragii mei 🥰🥰🥰🥰🥰. Am auzit ca aveti un picioruș umflat 🤣🤣🤣🤣🤣, sa știți ca sunt la cabinet si va astept...sa îi fac masaj la " picioruș" 🤣😜😜😋😋😋😋😋. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Vizitator
Postat

Bună dimineața, păsărică 😜😜😜cine se uita acum la tine ... să te atingă 😜😜😜😜. Vă pupă păsărica 💋💋💋💋💋💋💋💋💋

IMG_20230426_092010.jpg

Postat

Lafel si eu. Incerc, cu telefoane si mesaje de ma ia dracu :))

Postat

Buna confrati futaciosi am fost si eu la domna inculpata si am facut o programare cum a putut are programari facute e o femeie de treaba cumsecade si intrat am fost am intrat la dus dar am cerut un dus asistat si a facut un blowjob exceptional nu mia luat mai mult de 3-4 minute si am scapat flacara si a explodat dar chiar a meritat. 

Amenda 200 de lei la cererea mea a fost 200 .

Astepct fizic 10 imi plac femeile cu forme si sa am de ce prinde.

Atitudine proclient, de recomandat hell yeah👍👍👍👍😍😍😍😍

PS. Multumesc ca ai avut timp liber.

• Like 1
Postat
Acum 4 minute, jorje27 a spus:

Buna confrati futaciosi am fost si eu la domna inculpata si am facut o programare cum a putut are programari facute e o femeie de treaba cumsecade si intrat am fost am intrat la dus dar am cerut un dus asistat si a facut un blowjob exceptional nu mia luat mai mult de 3-4 minute si am scapat flacara si a explodat dar chiar a meritat. 

"Domna inculpata" ? Stranie denumire .

Pentru ce infracțiune a fost trimisă în judecată ? Sau mai grav , o fi concurs ? 

Vizitator
Postat
Acum 27 minute, jorje27 a spus:

Te pupăcesc si te mai astept cu drag ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Vizitator
Postat
Acum 25 minute, sonofthesun a spus:

"Domna inculpata" ? Stranie denumire .

Pentru ce infracțiune a fost trimisă în judecată ? Sau mai grav , o fi concurs ? 

Pentru că , n-o las până nu moare 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Postat
Acum 29 minute, Cristina1992 a spus:

Pentru că , n-o las până nu moare 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Infracțiune periculoasă !

Vizitator
Postat
Acum 37 minute, sonofthesun a spus:

Infracțiune periculoasă !

Ffff "pericoioasă"  infracțiunea 🤣🤣🤣🤣

Postat
Acum 4 minute, Cristina1992 a spus:

Ffff "pericoioasă"  infracțiunea 🤣🤣🤣🤣

De " n" ori te am sunat și eu , dar rămâne speranța . Sper să îmi tragi și mie o "condamnare " . 

Vizitator
Postat

Buna dimineața 🐤🐤🐤 🥰. Sunt la birou sa știți si va astept cu drag sa va gadil la aribioare 😜😜😜😋😋😋😋. Va puuuuup 💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋❤️

Vizitator
Postat

Bunăăă, băieții...🥰🥰🥰 . Azi sunt la cabinet si va astept la tratamentul pentru weekend 😋😋😋😜😜😜. Nu de alta ,dar ...sa stați cuminței în weekend 🤣🤣🤣. Vă puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋

Vizitator
Postat

Buna dimineațaaaaaa 🥰💋❤️😜. Sunt la cabinet si imi astept ginecologii 😜😜😜. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋

IMG_20230430_095513.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...